ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό περνά σε πιο γόνιμη φάση σε σχέση με τα οικονομικά σου και σε καλεί να αξιοποιήσεις μια επενδυτική ευκαιρία ή μια χρηματοδότηση. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να πέσεις «θύμα» μιας καταναλωτικής διάθεσης που δεν έχει όρια, με συνέπεια να εξανεμίσεις το αποθεματικό σου, μέχρι… δεκάρας! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει ευχάριστες ειδήσεις αλλά και επαφές που σε κάνουν να περνάς όμορφα, έστω κι από… μακριά! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ή να παραγγείλεις κάτι που σε αναδεικνύει και θα κάνει τους άλλους να μιλάνε για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου είναι πιθανό να προσεταιριστείς άτομα που έχουν κάτι κοινό με σένα και ιδίως την προσήλωσή σου σε θέματα αξιοπιστίας και ασφάλειας. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένας «δικός σου» άνθρωπος… παραείναι συμφεροντολόγος, ας μην τα χαλάσετε όμως στην μοιρασιά, αφού… έχει για όλους! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει νέα και θετικά δεδομένα στα οικονομικά σου, αλλά ακόμη κι αν δεν έχεις όσο θες η καλή ψυχολογία σου θα σε κάνει να νιώσεις πλήρης Ίσως πάλι να σου χαρίσουν κάτι που υποκρύπτει… έρωτα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε προικίζει με γοητεία και συμβάλει… επαρκώς στην αναγνώριση και την αποδοχή σου ή σε μια σπουδαία επιτυχία. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προωθήσεις ένα προσωπικό σου θέμα αλλά και να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να αλλάξει προσωρινά τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Επιπλέον σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου. Αν βέβαια έχεις ζώα ή φυτά, φρόντισε και για αυτά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία επικοινωνείτε συναισθηματικά και… αγκαλιαστά και επιπλέον σε απελευθερώνουν με την στάση τους. Ίσως μάλιστα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να βιώσεις κάτι πραγματικά μοναδικό, αν όμως είσαι γονιός μπορεί να προβληματιστείς με τα όσα συμβαίνουν στην ζωή ενός παιδιού σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι μεν… ολίγον κουτσομπόλα, μπορεί ωστόσο να συμβάλλει και σε μια μυστική συμφωνία ή βοήθεια. Το… καλύτερο της όμως είναι σίγουρα η προστασία που παρέχει στην υγεία σου!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να διευθετήσεις ένα περιουσιακό θέμα σου ή απλά να αλλάξεις διαρρύθμιση στον χώρο σου. Επιπλέον βέβαια, ίσως να υπάρξουν κάποιες ενδοοικογενειακές «τριβές» η μια αναστάτωση στο σπίτι, όλα αυτά όμως είναι προσωρινά και δεν χρειάζεται να δημοσιοποιήσεις το πρόβλημά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου επισημαίνει ότι ο προσφορότερος δρόμος προς την επιτυχία είναι μέσα από τις φιλίες σου ή μια συλλογική δράση, ενώ αν διαθέτεις κάποιες «άκρες» καλά θα κάνεις να τις χρησιμοποιήσεις, αφού υπάρχει και ο… εύκολος δρόμος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να σε βοηθήσει κι ένα πρόσωπο που τρέφει αισθήματα για σένα. Το μόνο που ίσως σε προβληματίσει είναι η δημοσιοποίηση ενός θέματος, που θα προτιμούσες να μείνει μυστικό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με ή… χωρίς άδεια, φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο σε κακεντρέχειες και κουτσομπολιά για το τι κάνει ο ένας και ο άλλος. Αντίθετα θα αποκομίσεις διακριτά οφέλη σε μια πιο επιμορφωτική κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό αλλάζει… γούστα και μυαλά και σε καλεί να διεκδικήσεις ότι το καλύτερο στα οικονομικά σου, είτε πρόκειται για μια δική σου προσπάθεια, είτε για οφέλη που θα αποκομίσεις μέσω τρίτων. Ίσως μάλιστα να λάβεις και ένα έκτακτο επίδομα, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να τα δώσεις όλα για να ικανοποιήσεις ένα πάθος σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους αναμένεται να αυξήσει τις επαφές με κάθε τρόπο ή μέσον και με… κέρδος την ψυχαγωγία σου. Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις κάτι που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναδείξεις το ταλέντο σου στην διερεύνηση των μυστηρίων ή την… μελλοντολογία, ενώ ως προς τα αποκτήματά σου μπορεί να επωφεληθείς και από απώλειες άλλων. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να… εξαντλήσεις την… ζήλεια και τις εμμονές σου, κάτι που σίγουρα θα δυσκολέψει την ζωή όσων σε περιβάλλουν αλλά και την δική σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να απαλλαγείς από ένα σημαντικό βάρος ή να αποκτήσεις κάτι που θες. Επιπλέον είναι πιθανό να προβείς σε μια επωφελή ρύθμιση χρεών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου ευνοεί την προώθηση των σχεδίων σου και την δημοσιοποίηση του έργου σου, όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση να είσαι πιο δεκτικός/η στις προτροπές των άλλων και να «μπολιάσεις» με συναίσθημα τις πρωτοβουλίες σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σου βάλει κάποιες «τρικλοποδιές», κυρίως μέσω μιας αδιαθεσίας ή μιας φυσικής κατάστασης που δεν ενδείκνυται για πολλά-πολλά, ενώ θα πρέπει να προσέξεις και την διατροφή σου. Δεν αποκλείεται βέβαια να πρόκειται για προβλήματα άλλων στα οποία θα κληθείς να συνδράμεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό περνά σε… καλή φάση και σε καλεί να κάνεις ένα κοινωνικό «άνοιγμα», προσεγγίζοντας άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς από έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, η ημέρα προσφέρεται είτε για να… ξαπλάρεις, είτε για να τακτοποιήσεις πολλές από τις επαγγελματικές υποθέσεις σου ή να αναζητήσεις εργασία μέσω ενός γνωστού. Επιπλέον, μπορεί να βρεθεί μια καλή λύση για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα συνηγορούν στο ότι θα «ξεβολευτείς» λιγάκι, όμως παρά τις όποιες «αψιμαχίες» με πρόσωπα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από σένα, τελικά η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να «δουλέψει» για λογαριασμό σου κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, αρκεί να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει πολύ πιο… συμπαθή στους άλλους και «φωτίζει» πολλά από τα ταλέντα σου, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις οφέλη μέσα από μια γνωριμία ή απλά με την βοήθεια της τύχης! Επιπλέον μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα παιδί σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους δίνει έναν ευχάριστο τόνο σε ζητήματα που αφορούν είτε στο σπίτι και την οικογένειά σου, είτε στις πιο προσωπικές επιδιώξεις σου, καθιστώντας… άκυρη την επιδρομή του κορωναϊού στην ζωή σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου – κρυφές ή φανερές- ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια αποκαλυπτική είδηση. Καλό είναι βέβαια να μην αποσπάσαι διαρκώς από το τι γίνεται γύρω σου και να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου και τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/04 : αλλαξε την καθημερινότητά σου και πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη ζωή σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ