ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο εμπλουτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διακρίνονται για κάτι το ξεχωριστό, ίσως μάλιστα να σε «πείσουν» να αλλάξεις τακτική, μέσα από την ιδιαίτερη ματιά τους, αποκαλύπτοντάς σου έναν διαφορετικό κόσμο. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς και με ένα «περίεργο» χόμπι ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με κάπως εξεζητημένο αντικείμενο. Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να αιφνιδιαστείς από την «ακατανόητη» στάση ενός κοντινού σου προσώπου που άλλα περίμενες από αυτό και άλλα εισπράττεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο παίρνει… φόρα και μπορεί να συμβάλλει σε έναν επικοινωνιακό «κρεσέντο», με τα πάνω του και τα κάτω του αλλά σίγουρα η πιο δημιουργική απόδοσή του θα γίνει στα πεδία της γνώσης, αφού σε ωθεί να μάθεις πολλά και μάλιστα σε σύντομο χρόνο. Μείνε ωστόσο μακριά από φανατισμούς. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί «συνωμοτικό» κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και καλό είναι να είσαι αρκούντως καχύποπτος/η, για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας, πρόσεξε όμως μήπως τελικά υποψιαστείς το λάθος άτομο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε μια καθημερινότητα διανθισμένη με ξαφνικά συναπαντήματα, εκπλήξεις, ανατροπές και μηνύματα που αιφνιδιάζουν, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα. Κι αν είσαι… εντελώς βέβαιος/α για κάτι, πρόσεξε μήπως τελικά διαψευστείς, αφού σήμερα τον λόγο έχουν οι εξαιρέσεις! Επιπλέον, όμως θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε μια πρωτοποριακή θεωρία αλλά και να αποκτήσεις κάτι ξεχωριστό ή απλά να αλλάξεις την εμφάνισή σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να ταξιδέψεις κάπου που δεν έχεις ξαναπάει ενώ «παίζει» και η ενασχόλησή σου με τις τέχνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο η καταναλωτική σου συμπεριφορά ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, αγνοώντας βασικές ανάγκες και δίνοντας προτεραιότητα σε είδη που δεν θεωρούνται πρώτης ανάγκης. Επιπλέον, αν περιμένεις να λάβεις κάποια χρήματα, το πιθανότερο είναι να μην συμβεί, αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από κάτι που δεν είχες κατά νου ή θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο. Από αυτήν την άποψη και μόνο σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη και όχι στα υποτιθέμενα «σίγουρα», που σήμερα δεν έχουν καμία τύχη. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις και να διαλογιστείς.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει ξαφνικές ή απρόβλεπτες εξελίξεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μπορεί όμως κι εσύ να αντιδράσεις παράδοξα, εκεί που δεν το περιμένει κανείς, δημιουργώντας πολλές… απορίες σε εκείνους/ες που σε έχουν μάθει αλλιώς! Πάντως, όσο πιο ανοικτός/η είσαι απέναντι στο διαφορετικό ή το καινοτόμο, τόσο ευκολότερα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Αντίθετα αν κινηθείς συμβατικά, μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί ανάποδα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βάζει να κάνεις όνειρα… ευμάρειας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, στον εργασιακό σου χώρο συμβαίνουν αλλαγές ή πράγματα που δεν συνηθίζονται, κάτι που μπορεί να σε ενοχλήσει, στην περίπτωση που τα θεωρείς όλα δεδομένα αλλά και να σε ευνοήσει αν είσαι πρόθυμος/η να ανταποκριθείς σε κάθε νέα πρόκληση. Μάλιστα, το έδαφος είναι πρόσφορο για να προσελκύσεις μια «αριστοκρατική» πελατεία. Επιπλέον, σε θέματα υγείας και διατροφής μπορεί να αλλάξεις γιατρό ή να υιοθετήσεις μια νέα πρωτοποριακή αγωγή. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν… πονηρούς σκοπούς!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει πλησιέστερα σε άτομα που είτε διακρίνονται από μια δημιουργική «τρέλα», είτε απλά συμπεριφέρονται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση όμως όλο και κάτι νέο ή διαφορετικό έχεις να μάθεις, αρκεί να βάλεις στο περιθώριο τις προκαταλήψεις σου και να μην σε νοιάζει το αν θα γίνεις ο/η «περίεργος/η» της υπόθεσης στα μάτια των άλλων. Αλλιώς, κινδυνεύεις να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από την συμπεριφορά ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στην φύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο να δημιουργεί συνθήκες ασύμβατες με τα «θέλω» σου, μπορεί να υπάρξουν ανατροπές και στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για μια απρόσμενη επίσκεψη, που θα σε ξεβολέψει, είτε για μια δική σου φυγή. Επιπλέον, μπορεί να δοκιμάσεις και μια δυσάρεστη έκπληξη από έναν «δικό σου» άνθρωπο, από την άλλη πλευρά όμως θα έρθεις πιο κοντά με άτομα με τα οποία ήταν δύσκολο να συνεννοηθείς, Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικά αλλά και προσωπικά θέματα, όπου τα πράγματα αλλιώς φαίνονται κι αλλιώς είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια σειρά από απρόοπτα κι εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο. Ίσως μάλιστα να λάβεις ένα μήνυμα ή έχεις ένα ξαφνικό συναπάντημα που θα αλλάξει εντελώς το πρόγραμμά σου. Επιπλέον, καλείσαι να απελευθερώσεις την εκφραστική σου γκάμα, ενώ ανάλογα γόνιμη θα είναι και η ενασχόλησή σου με «παράξενες» θεωρίες ή εφαρμογές. «Παίζει» επίσης και το να αποκτήσεις ένα πολύ «προχωρημένο» gadget! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας ενισχύει την πιθανότητα να λαθέψεις σε οικογενειακά και προσωπικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, η πορεία των οικονομικών σου χαρακτηρίζεται από εκπλήξεις και απρόοπτα κι όσο πιθανό είναι να λάβεις από εκεί που δεν το περιμένεις, άλλο τόσο είναι να χάσεις από μια -υποτίθεται- σίγουρη πηγή. Το κακό βέβαια είναι ότι αν θέλεις κάτι πολύ δείχνει εξαιρετικά δύσκολο το να το αποκτήσεις, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου προσφερθεί μια εναλλακτική που δεν είχες υπόψη σου. Επιπλέον, οι αγορές σου φαίνεται να μην καλύπτουν τόσο τις βασικές ανάγκες σου, όσο κάποιες από τις «λόξες» σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας φέρνει λάθη και… ψέματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρίζει «το πρόσωπο της ημέρας» κάνε λοιπόν το καλύτερο δυνατόν, ώστε η τελική «σούμα» να είναι υπέρ σου. Κι αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να διστάσεις να εκφράσεις την διαφορετικότητά σου, χωρίς να «κολλάς» στο τι λένε οι άλλοι για σένα. Εξ άλλου… αυτήν έχεις, αυτήν εμπιστεύεσαι! Αν πάλι υπάρξει κάποια απρόσμενη εξέλιξη, που σε «χαλάει», δες την σαν μια ευκαιρία να απελευθερωθείς από δεσμά και τον… κακό σου εαυτό που κοιτούσε την βολή του. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει ουτοπιστή σε οικονομικά και προσωπικά θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αποκαλύψεις και νέα που θα σε ξαφνιάσουν, συνάμα όμως θα διαλύσουν και μύθους που «τρέφεις» στο μυαλό σου. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας μπορεί να λάβει απροσδόκητη τροπή κι ενδέχεται να αλλάξεις γιατρό ή μέθοδο θεραπείας. Ίσως πάλι να ξεβολευτείς από ανακατατάξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά είναι πιθανό να βρεθείς σε ένα πόστο στο οποίο δεν έχεις ξαναδουλέψει πριν. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πολύ πιο ευσπλαχνικό/η αλλά και ανίκανο να καταλάβεις ποιος/α «σε δουλεύει ψιλό γαζί»!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/06 : Μην πιέζεις σήμερα τον εαυτό σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ