ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση, πρόσεξε όμως μήπως από βιασύνη «τα κάνεις μαντάρα» ή συμπεριφερθείς απότομα σε ένα πρόσωπο που… δεν θα έπρεπε! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως μάλιστα να υιοθετήσεις ένα «εναλλακτικό» πρόγραμμα που σε αποτοξινώνει σωματικά και ψυχικά.  Επιπλέον, πολλά μπορεί να «παίζονται στο παρασκήνιο αλλά επειδή, η λογική κρίση σου «κάνει νερά», πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση σου, που μπορεί να σε προστατέψει από τις κακοτοπιές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου γνωρίζει κόσμο αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να ξεδιαλέξεις τους «αγαθούς» από τους «πονηρούς»! Επιπλέον, αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό να θυμάσαι ότι πίσω από τα όμορφα λόγια και τα οράματα μπορεί να κρύβονται συμφέροντα, με συνέπεια η όποια προσφορά σου σε έργο ή σε χρήμα να μην πάει τελικά εκεί που θα έπρεπε. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό ενεργοποιεί το παρασκήνιο κι από πλευράς σου είναι σκόπιμο να «έχεις μάτια και στην πλάτη», αφού… όλοι είναι εν δυνάμει ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς ενεργοποιεί φιλοδοξίες και σχέδια, είναι βέβαιο όμως ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα αλλιώτικα από σένα και δεν σου το δηλώνουν προτιμώντας να σου δώσουν μια ειδυλλιακή εικόνα. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα βγεις χαμένος/η αν δεν κινηθείς με βάση την λογική σου αλλά την διαίσθησή σου, ίσως μάλιστα σου «κατέβει» μια καταπληκτική έμπνευση! Επιπλέον έχεις την δυνατότητα να κρύψεις κάθε τι που θεωρείς ελάττωμα. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό φέρνει προστριβές με φίλους/ες ή για ένα κοινωνικό- πολιτικό ζήτημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Κριό σε «τρέχει» και σε τομείς που κατέχεις καλά το πιθανότερο είναι να τα πας περίφημα, πετυχαίνοντας σε σύντομο χρόνο αυτά που θες. Δεν θα λείψουν ωστόσο οι εντάσεις με άτομα που αυθαιρετούν ή «φυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνουν». Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να μάθεις καινούρια πράγματα, κυρίως πολιτιστικού χαρακτήρα αλλά και να «δραπετεύσεις» από όλα εκείνα που σε αγχώνουν, μέσα από φιλοσοφίες και οράματα. Και φυσικά μπορείς να ονειρευτείς ότι θέλεις αλλά και να διαλογιστείς, στον πραγματικό κόσμο όμως, το ψέμα… πέφτει σύννεφο!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει ακόμη πιο «large» στις συναλλαγές σου αλλά ποτέ μην ξεχνάς πως όλοι/ες αυτοί/ες που μαζεύονται γύρω σου θα… εξαφανιστούν μόλις σωθεί το παραδάκι! Επιπλέον, σε σχέση με την κάλυψη αναγκών και επιθυμιών, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να κοπιάζεις, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν από μόνα τους ή δεν θα γίνουν γιατί δεν θα είναι προς το συμφέρον σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να υπερασπιστείς το δίκιο, πρόσεξε όμως μήπως «μαζί με τα ξερά, κάψεις και τα χλωρά». Αν δε αυτοδικήσεις μάλλον θα το πληρώσεις, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς βάζει τους «άλλους» στην ζωή σου αντί ωστόσο να σε βοηθούν φαίνεται να σε… μπερδεύουν χειρότερα με τις μη ρεαλιστικές προσεγγίσεις τους. Καλές είναι βέβαια οι ευχές καλά και τα όνειρα, μην δίνεις όμως και τόσο σημασία σε καταστάσεις που εκτός των άλλων μπορεί να είναι και απατηλές. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν αβλεψίες στην καθημερινότητά σου, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να φτάσεις κατά… λάθος σε μια επιτυχία! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό φέρνει μια οικονομική διεκδίκηση, πρόσεξε όμως και τα «αρπακτικά» γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης απέναντί σου φέρνει εντάσεις και διαφωνίες, που μπορεί να σε συγχύσουν αλλά και να χαλάσουν διαμορφωμένες ισορροπίες. Επιπλέον, επειδή τα λάθη ή οι αβλεψίες είναι στο πρόγραμμα, όχι όμως απαραίτητα για… κακό, χαλάρωσε, ξεκουράσου και «πέτα» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα, αφήνοντας το σύμπαν να σε καθοδηγήσει. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς σε «γεμίζει» με υποσχέσεις για το εργασιακό μέλλον σου, ωστόσο, δεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, ιδιαίτερα όταν σου φαίνονται πολύ ιδανικά για να είναι αληθινά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να περάσεις «παραμυθένια» κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, σε καλεί όμως και να προσφέρεις σε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, έστω κι αν δεν πρόκειται για υλική βοήθεια αλλά για μια εμψύχωση, που θα κάνει και σένα να νοιώσεις καλά. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό επιταχύνει τους ρυθμούς στην δουλειά σου και δεν αποκλείεται να «τα τσουγκρίσεις» με συναδέλφους σου ή με κάποιον/α που αυθαιρετεί. Επιπλέον μπορεί να σε απασχολήσει έντονα ένα θέμα υγείας, είτε δικό σου, είτε ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την μια πλευρά, η Σελήνη στους Ιχθύς απαλύνει τις εντάσεις, τόσο στο σπίτι, όσο και στην δουλειά σου κι όλα δείχνουν πιο όμορφα! Επιπλέον, αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου και την ανάγκη σου να προσδώσεις στον χώρο σου μια καλλιτεχνική «αύρα». Από την άλλη πλευρά βέβαια, στις συναλλαγές σου με τον «έξω κόσμο» σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν είναι έμπιστα, όσο ιδανικά κι αν «πλασάρονται». Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό προκαλεί έντονα… καρδιοχτύπια για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως όμως να φέρει και διαξιφισμούς για προσωπικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Κριό προκαλεί αναταραχή στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να εμπλακούν και γείτονες ή συγγενείς, κάνοντας τα πράγματα… ελαφρώς χειρότερα! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς δίνει έναν ξένοιαστο τόνο στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν όμως θέλεις να μην άγεσαι από εφήμερες καταστάσεις, θα πρέπει να αξιολογήσεις τα όσα ακούς και βλέπεις, κρατώντας ενδεχομένως μικρό καλάθι σε όσα σου υπόσχονται. Επιπλέον βέβαια, σε ωθεί να «ψαχτείς» εσωτερικά ή να επισκεφτείς έναν «ιερό» τόπο, αναζητώντας γαλήνη και ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε φέρνει προ μιας ελπιδοφόρας εξέλιξης ή διαπραγμάτευσης στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πετάξεις τα λεφτά σου στον βρόντο ή «παραμυθιαστείς» από δήθεν προοπτικές. Επιπλέον, η διάθεση σου να προσφέρεις για έναν «ιερό» σκοπό, μπορεί τελικά να αποδειχθεί μια μεγάλη παγίδα, αφού ότι δώσεις θα πάει υπέρ κάποιων «επιτήδειων», που ξέρουν καλά να κάνουν την «δουλειά» τους. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό προσδίδει έντονους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, όσο πιθανό όμως είναι να πετύχεις πράγματα, άλλο τόσο είναι να γίνει «χαμός»!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα στην ροή τους, αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα το που και πώς θα σε πάει. Επιπλέον, σε βοηθά να εμφανίσεις κάτι όπως σε… βολεύει, για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές. Ωστόσο, αν οι δικές σου προθέσεις είναι αγαθές μπορεί να μην συμβαίνει το ίδιο και με ένα άτομο που εξωραΐζει τις καταστάσεις, στοχεύοντας στην παραπλάνησή σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σου ζητά να πληρώσεις τα σπασμένα, είτε τα δικά σου, είτε άλλων, ταυτόχρονα όμως σε βοηθά να βρεις αυτά που… δεν έχεις!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/07 : οι ευκαιρίες στη συναισθηματική ζωή πολλαπλασιάζονται ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ