ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου, ενώ δρομολογεί την συνεργασία σου με κάποιον πρεσβύτερο ή «μαιτρ» της παράδοσης. Επιπλέον, είναι πιθανό να μπει στο τραπέζι ένα περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα, που όμως έχει και σημαντικές συναισθηματικές παραμέτρους. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωση σου αλλά και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου. Κατά τα άλλα, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, με μερικές από αυτές ωστόσο να είναι στον… βρόντο!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σου παρέχει πληροφορίες για αγοραστικές ευκαιρίες ή επενδύσεις, ενώ γενικότερα στις οικονομικές υποθέσεις σου θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν ενημερωθείς σωστά, ξεχωρίζοντας τις φήμες από τα πραγματικά δεδομένα, ώστε να μην «πετάξεις» τα λεφτά σου. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένα υλικά, ενώ στην δουλειά σου μπορεί να σου ξαναφέρει πίσω μια πελατεία. Επιπλέον όμως κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος ζητούν το… μερτικό τους στο «σήμερα», έχοντας μάλιστα ένα ειδικό συναισθηματικό «βάρος».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει… ακόμη πιο «ζουζούνι» και με όπλο το καλώς εννοούμενο θράσος σου μπορείς να πετύχεις πολλά και να «χωθείς» εκεί που θες. Προσπάθησε ωστόσο να μην αποσπάσαι διαρκώς και να μην κάνεις σημείο αναφοράς σου το «όπου φυσάει ο άνεμος»! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα φέρνει πολλές αναμνήσεις, ίσως κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, ενδέχεται ωστόσο να εγκλωβιστείς συναισθηματικά με συνέπεια να μην σκέφτεσαι λογικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μια πολύ… ζεστή αγκαλιά με αγαπημένο σου πρόσωπο, θα σε κάνει να νοιώσεις όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η και μπορεί να βγουν στην φόρα οι συναισθηματικές αδυναμίες σου. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε «ανασκαφές» στον χώρο σου, αφού… όλο και κάτι θα βρεις αλλά και να διευκρινίσεις συζητώντας, τόσο τις σχέσεις, όσο και τα περιουσιακά σου με οικεία πρόσωπα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε παραπέμπει σε παρασκηνιακές καταστάσεις, οι οποίες ενδέχεται να σε αποσπάσουν από τα ουσιώδη, ίσως όμως να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο ή να έχεις μια «μεταφυσική» εμπειρία. Κατά τα άλλα βέβαια θα σε απασχολήσουν θέματα υγείας ή διατροφής

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και στην αρνητική της εκδοχή μπορεί να φέρει ανούσιες συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα υπάρξουν και οι πιο «μεστές» στιγμές, ενώ σε κάθε περίπτωση θα σου δώσει το έναυσμα να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών και των ενδιαφερόντων σου. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε στρέφει στην διερεύνηση του παρελθόντος, είτε σε προσωπικό, είτε σε συλλογικό επίπεδο αλλά συνάμα «αδυνατίζει» την λογική κρίση σου σε ζητήματα, όπου «μετράνε» πολύ οι συναισθηματικές παράμετροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο κι είναι πιθανό να συζητήσεις τις προοπτικές ενός εγχειρήματος στο οποίο συμμετέχουν κι άλλοι. Επιπλέον, έρχονται στο προσκήνιο προωθητικές ενέργειες και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να ξεχωρίσεις ποιες από αυτές θα αποδώσουν περισσότερο, προσπερνώντας τις υπόλοιπες. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να γεμίσεις το… κελάρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια βοήθεια από τους δικούς σου, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος. Επιπλέον, μια παλιά οικονομική υπόθεση ζητά την λύση της.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πιο επιρρεπή σε «μελό» ιστορίες κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε επαφές με άτομα που «κουβαλάνε» άσχημες μνήμες από το παρελθόν ή κάποιο μεγάλο δράμα! Στον αντίποδα ωστόσο θα υπάρξουν και θερμοί εναγκαλισμοί, που θα σου… αρέσουν! Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους θα μάθεις…. διάφορα, καλό είναι ωστόσο να μην αναλωθείς μόνον σε ανάλαφρα σχόλια και κουτσομπολιά. Επιπλέον αναμένονται περισσότερες επαφές και μετακινήσεις στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να ρυθμίσεις κι ένα νομικό ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να ρυθμίσεις τις οικονομικές εκκρεμότητές σου, έχοντας σαν κύρια «όπλα» την ευφυΐα και την καπατσοσύνη σου. Επιπλέον μια «κομβική» πληροφορία μπορεί να σου λύσεις τα χέρια, αφού η σωστή ενημέρωσή σου είναι το «κλειδί» της επιτυχίας στις επενδυτικά εγχειρήματά σου. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Χείρωνα ενδέχεται να μπεις σε μια διαδικασία ανασκόπησης των πεπραγμένων σου, ίσως μάλιστα να θυμηθείς και πράγματα που θα σε κάνουν να δακρύσεις. Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, αναζήτησε την λύση του στην Παράδοση

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που σημαίνει να μην χάνεις τον χρόνο σου με άσκοπες διαπραγματεύσεις και να στοχεύεις στην ουσία του θέματος. Επιπλέον, μην ξεχνάς πώς το να ασχολείσαι ταυτόχρονα με πολλά διασπά τις δυνάμεις σου. Κατά τα άλλα αναμένονται αρκετές επαφές ή μετακινήσεις. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες πολύ ευαίσθητες στιγμές ανάμεσα σε σένα κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε… μπλέκει με τα σόγια προκειμένου να συζητηθούν ή να δρομολογηθούν δεδομένα που έχουν να κάνουν τόσο με την καριέρα σου, όσο και με την οικογένειά σου, το να βάζεις ωστόσο «δικούς σου» στην δουλειά δεν είναι πάντα η καλύτερη δυνατή επιλογή. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς στις εργασιακές σχέσεις σου, αν μάλιστα ψάχνεις για δουλειά θα βρεις κάτι κοντά με αυτό που θες. Επιπλέον θα έχεις την δυνατότητα να δικτυωθείς και να διαφημίσεις το έργο ή τις ιδέες σου, μην «σπαταλιέσαι» ωστόσο με άτομα που είναι μόνον λόγια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέες γνωριμίες, φαίνεται μάλιστα πως οι διαπροσωπικές σχέσεις σου διέπονται από ένα νεανικό πνεύμα. Επιπλέον, θα σου δοθεί το κίνητρο για να ενταχθείς σε μια παρέα ή ομάδα, το πιθανότερο όμως είναι να μην υπάρξει κάποια συνέχεια, οπότε ότι ζήσεις στο «σήμερα». Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πιο νοσταλγικό/η, ίσως μάλιστα να αναζητήσεις το «νήμα» σε όλα εκείνα που ξεκίνησαν στο παρελθόν και κουβαλούν τις επιπτώσεις τους στο «σήμερα», είτε πρόκειται για προσωπικές υποθέσεις σου, είτε για την αναζήτηση της ιστορικής αλήθειας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια κινητικότητα και μεταβολές, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον, όσο και στην καριέρα σου κάτι που μπορεί να σε αναστατώσει προσωρινά αλλά τελικά θα είναι για καλό. Επιπλέον μπορεί να προχωρήσει ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα μέσα από την μεσολάβηση τρίτων. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, ίσως όμως να σου φέρει κι ένα κληροδότημα. Σε κάνει ωστόσο και πολύ πιο ευαίσθητο απέναντι σε όσους/ες «κλαίγονται» για να πάρουν αυτό που θέλουν!

ΠΗΓΗ