ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, το «μαύρο» και αφορολόγητο χρήμα έχει τον πρώτο λόγο στις συναλλαγές σου, ενδέχεται ωστόσο να πέσεις θύμα μιας πονηριάς ή να σου «πασάρουν» ψευδεπίγραφα προϊόντα. Ίσως όμως απλά να χαρίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς κι εσύ να κινηθείς «λάθρα» για να αποφύγεις έξοδα και… πιστωτές! Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η και επιρρεπή σε συναισθηματικές αδυναμίες, ίσως μάλιστα να αρχίσεις να παρελθοντολογείς στα πλαίσια μιας έντονης εσωστρέφειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανεξάρτητα με το αν θα το πάρεις… χαμπάρι ή όχι, το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ενός πονηρού «φάουλ» σε βάρος σου, είτε σε μια συνεργασία, είτε σε πιο προσωπικά θέματα, Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς κι εσύ να χρησιμοποιήσεις «κόλπα» και τεχνάσματα, προκειμένου να αποκρύψεις ένα τρωτό σημείο σου κι εδώ βέβαια το ζήτημα είναι ποιος/α θα «μασήσει» πρώτος/η! Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον Κριό να σε μυεί σε παραδοσιακές τεχνικές και θεραπείες, θα βρεις έναν εναλλακτικό τρόπο για να βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα είναι κάτι περισσότερο από… σίγουρο ότι «θα κάνεις το άσπρο μαύρο» για να αποφύγεις μπελάδες, ιδίως σε σχέση με δουλειές που σε ζορίζουν Κι επειδή είσαι… ατσίδα, είναι δύσκολο να σε «τσιμπήσουν», εκτός πια κι αν κάνεις κάποια χοντρή γκάφα. Κατά τα άλλα, αν σου παρουσιαστεί ένα πρόβλημα υγείας, δεν είναι τίποτα και θα εξαφανιστεί όπως ήρθε. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που είχες να δεις καιρό, ενώ «παίζουν» και συλλογικές δράσεις σχετικές με την Παράδοση ή με ζητήματα ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις διαπροσωπικές σχέσεις σου είναι από εκείνες τις φορές που η διαίσθησή σου είναι εύστοχη, έστω κι αν δεν μπορείς να αποδείξεις τις υποψίες σου. Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα πάντως μπορείς κι εσύ να πεις ένα «αθώο» ψέμα για να γλιτώσεις από μια «κακοτοπιά». Επιπλέον, σου δίνονται έξτρα κίνητρα σε σχέση με τα καλλιτεχνικά ή μεταφυσικά ενδιαφέροντά σου, ενώ μια «καλή πράξη» θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα. Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον Κριό καριέρα και οικογένεια γίνονται… ένα, ενώ εκκρεμότητες ή θέματα του παρελθόντος γίνονται πρώτης γραμμής.

ΛΕΩΝ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μπορεί να βρεθείς «σκαστός/η» σε ένα σπίτι ή να φιλοξενήσεις εσύ «δραπέτες» του lockdown! Ίσως βέβαια να διακοσμήσεις τον χώρο σου, τσέκαρε ωστόσο για διαρροές υγρών ή αερίων αλλά και για ανεπιθύμητους επισκέπτες από το… βασίλειο των εντόμων! Επιπλέον, σε περιουσιακά ζητήματα, ότι κι αν κανονιστεί θα αποβεί άκυρο, ενώ «παίζουν» και οι πολεοδομικές αυθαιρεσίες, που γίνονται «στην ζούλα». Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σηματοδοτεί μια στροφή στο παρελθόν και επαφές-συζητήσεις με πρεσβύτερους ή γνώστες της Παράδοσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα όλα μπορεί να σου παρουσιάζονται ιδανικά, χωρίς να είναι καλό είναι λοιπόν να είσαι υποψιασμένος/η, για όλα αυτά που γίνονται στα κρυφά, μπας και… ξετρυπώσεις όποιον/α σου κάνει τον καλό με σκοπό να σε «αποκοιμίσει». Επιπλέον ενδέχεται να χαθούν έγγραφα, αρχεία ή κάποιο εργαλείο. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να «ξεχαστείς» με διαβάσματα και θεάματα ή να «ξεδώσεις» χορεύοντας -στο σπίτι, εννοείται! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε βάζει να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το οικονομικό συμφέρον σου, μοιράζοντας τελικά την «πίτα».

ΖΥΓΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα είναι εύκολο να κρύψεις εισοδήματα ή να αποφύγεις τους πιστωτές σου, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς από «λαθραίες» συναλλαγές. Από την άλλη ωστόσο, στις «νόμιμες» συναλλαγές σου κινδυνεύεις να χάσεις χρήματα από «επιτήδειους», να επενδύσεις σε λάθος κατεύθυνση ή να αγοράσεις κάτι που θα σου είναι παντελώς άχρηστο. Παράλληλα, ο Χείρωνας απέναντί σου, σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η και πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά». Ενδέχεται ωστόσο να βοηθηθείς από τον «μάγο της φυλής»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, όσο εύκολο είναι να κρύψεις πράγματα που δεν θες να φανερωθούν, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας πλάνης ή να αρχίσεις να υποψιάζεσαι σε λάθος κατεύθυνση. Το σωστό και υγιές βέβαια θα ήταν να εμψυχώσεις και να εμψυχωθείς με θετικά συναισθήματα ή μέσα από ονειρικές ή μεταφυσικές «υπερβάσεις». Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σηματοδοτεί την ενασχόλησή σου με μια παραδοσιακή θεραπεία ή τέχνη, ενώ στις δουλειές σου θα εξυπηρετηθείς από πράγματα κι εξοπλισμό που θα βρεις στα συρτάρια και τις αποθήκες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε βοηθά μεν να κρύψεις οτιδήποτε «ενοχλητικό» και μπορείς…. άνετα να προσποιηθείς τον άρρωστο ή να εξαφανιστείς από προσώπου γης για να γλιτώσεις από ενδεχόμενους μπελάδες, την ίδια «δεξιότητα» ωστόσο μπορεί να έχουν και άτομα που ψάχνεις και δεν τα βρίσκεις πουθενά! Επιπλέον σε περιουσιακά και οικογενειακά θέματα, λέγονται πράγματα που δεν γίνονται και γίνονται πράγματα που δεν λέγονται. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό φέρνει στην ζωή σου την… δύναμη της αγκαλιάς, ενώ δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για ρετρό επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί εύκολα να ξεγελαστείς από άτομα που σου παριστάνουν τον φίλο, είτε για να επωφεληθούν από σένα, είτε για να κρύψουν τις… πομπές τους! Αν πάλι συνδράμεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή σε πιάσουν τα… ψυχοπονιάρικα, το πιθανότερο είναι να βοηθήσεις τον λάθος άνθρωπο. Επιπλέον όμως μπορείς κι εσύ να «την σκαπουλάρεις» με υπεκφυγές και «κατά συνθήκην ψεύδη»! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε παραπέμπει σε ζητήματα του σπιτιού ή/και της οικογένειάς σου, ίσως μάλιστα να σου δοθεί η ευκαιρία για να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου τα περιουσιακά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, το ιδανικό θα ήταν να κάνεις ένα «ψυχικό» ή να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές-φιλοσοφικές ανησυχίες σου, μπορείς ωστόσο και να «τριπλάρεις» πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να βρεις την ησυχία σου. Σε σχέση όμως με όλα εκείνα τα υλικά που σου τάζουν ή… ονειρεύεσαι, πέρα από την εμψύχωσή σου που λογίζεται στα θετικά, τίποτε δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον Κριό είναι πιθανό να «ξεθάψεις» παλιά γράμματα, φωτογραφίες ή μηνύματα, ενώ στο πρόγραμμα είναι και οι επαφές με παλιούς/ες γνωστούς/ες.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σίγουρα έχεις το «πάνω χέρι» και μπορείς να κρύψεις ότι δεν θες να φανεί, γλιτώνοντας από ανεπιθύμητους μπελάδες, ενώ μια αναβολή θα λειτουργήσει υπέρ σου. Επιπλέον, οι καλλιτεχνικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου γίνονται μια υγιής «απόδραση» από ότι σε πιέζει, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να μπεις στον πειρασμό να υποκλέψεις πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα. Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να ξεκινήσεις μια αποταμίευση ή να «φορτώσεις» σε προμήθειες και κάθε τι αναγκαίο σε ένα… lockdown!

 

ΠΗΓΗ