ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δία σου φέρνει «φρέσκες» παρέες και σου ανοίγει την όρεξη για περαιτέρω εξορμήσεις με την συμμετοχή φίλων και ομοϊδεατών. Από εκεί και μετά το αν θα επιλέξεις να συμμετάσχεις σε «ανάλαφρες» καταστάσεις ή αντίθετα θα επιδιώξεις και κάτι πιο «μεστό» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Ταύρο σου κάποια πράγματα που θέλεις, αντί να έρχονται προς εσένα… φεύγουν! Επιπλέον οφείλεις να είσαι φειδωλός στα έξοδα σου, αφού οι αγορές δεν θα «σου βγουν», ενώ θα υπάρξει και μια έκτακτη ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο, τα εύκολα αντικαθιστούν τα δύσκολα, ίσως μάλιστα να λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Δία σου δίνει την τύχη που σου… έλειπε για να πετύχεις πράγματα ανεξάρτητα με το αν διαθέτεις τα προσόντα ή όχι! Παράλληλα βέβαια με τον Άρη στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Κρόνο, οφείλεις να προσαρμοστείς σε μια πραγματικότητα που σίγουρα… δεν τα έχει όλα καλώς καμωμένα! Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι να μην ζορίσεις τον εαυτό σου, και να προσέχεις τις κινήσεις σου αφού η ενέργειά σου είναι πεσμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ερμή-Δία σου φτιάχνει την διάθεση κάνοντας την όποια απαισιοδοξία, παρελθόν, ίσως μάλιστα μια καλή είδηση να συνεισφέρει σε αυτό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η άρση κάποιων περιορισμών θα σου ανοίξει τον δρόμο για να…. ξεπορτίσεις, είτε στα πλαίσια μιας διασκεδαστικής εξόδου, είτε ταξιδεύοντας προς οπουδήποτε! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Ταύρο να αναδεικνύει μεταξύ άλλων θέματα υγείας, που η αφετηρία τους ανάγεται σε μια περίοδο που πιέστηκες υπέρ το δέον, κάποια από τα σχέδιά σου ενδέχεται να πάνε πίσω, μέχρι να ανανήψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δία αλλάζει υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες, επιτρέποντάς σου πλέον να προβείς σε ποικίλες αγορές, ενώ δεν αποκλείεται να εξασφαλίσεις μια χρηματοδότηση ή να λάβεις τις εγγυήσεις που ζητάς. Επιπλέον, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις την τύχη σου, αφού σήμερα σε «πάει» και τουλάχιστον δεν θα χάσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να ανταποκριθείς σε αιτήματα φίλων, να ξέρεις όμως πως ότι προσφέρεις δεν θα «πιάσει τόπο», ίσως μάλιστα να απογοητευθείς από την επικριτική υποδοχή των όποιων παρεμβάσεών σου και τελικά να «ξεκόψεις».

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ερμή-Δία απέναντί σου προάγει την κοινωνική σου ζωή και ευνοεί τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να σου προσφερθεί «στο πιάτο» μια λύση που «στον ουρανό την έψαχνες και στην γη την βρήκες». Από εκεί και ύστερα μένει το να αξιοποιήσεις τα κονέ σου και να μην αρκεστείς σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο σε πιέζει να ανταποκριθείς σε καθήκοντα και υποχρεώσεις, που μπορεί να είναι και… άλλων, με ενδεχόμενο μάλιστα να υπάρξει και μια σύγκρουση με ένα ισχυρό πρόσωπο κι εδώ μόνον ένας συμβιβασμός θα «σώσει» την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει καλά νέα για τα εργασιακά σου αλλά και βολικές λύσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας, οπότε μπορείς κι εσύ να κάνεις λίγο… σκόντο στον επαγγελματισμό ή/και την κριτική σου και να καλωσορίσεις την αναμελιά! Πρόσεξε μόνον μήπως «χαλαρώσεις» υπερβολικά στην διατροφή σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο «απαιτεί» να θέσεις όρια στην σχέση σου με ένα γείτονα ή συγγενή σου, στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμβιβασμού. Επιπλέον, δεν θέλει και πολύ για να πάθεις κάποιο ατύχημα στα καλά καθούμενα, με κάποιον/α να… πέφτει επάνω σου!

ΖΥΓΟΣ

Με την σύνοδο Ερμή-Δία να αντικαθιστά την λύπη με χαρά και να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά με ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο και… ότι ήθελε προκύψει! Σε κάθε περίπτωση πάντως η διασκέδασή σου είναι εξασφαλισμένη, ενώ αναμένονται και «τυχερά»! Επιπλέον, μπορεί να χαρείς από την επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα βέβαια με τον Άρη στον Ταύρο να σε βάζει σε καταναλωτικούς πειρασμούς, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις αγορές σου, αφού μπορεί να «φορτωθείς» με σκάρτα ή ελαττωματικά προϊόντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δία αλλάζει υπέρ σου τα δεδομένα και λειτουργεί αναπτυξιακά σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς ευχάριστες επισκέψεις ή να φιλοξενηθείς κάπου αλλού, περνώντας… φίνα! Δες κι εσύ όμως με πιο ανάλαφρη ματιά κάποιες «επιπολαιότητες» που γίνονται και μην μεγαλοποιείς καταστάσεις. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων, το κλίμα όμως είναι μάλλον συγκρουσιακό, ίσως μάλιστα, να «τα σπάσεις» τελικά με έναν συνεργάτη σου αν δεν καταφέρεις να συμβιβάσεις τις απαιτήσεις σου με τις δικές του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δία σε παροτρύνει να ταξιδέψεις να εξέλθεις και να δικτυωθείς περαιτέρω, με τους όποιους περιορισμούς να αφορούν άλλους, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μέσον που αναβαθμίζει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον, μπορείς… άφοβα να ποντάρεις στην τύχη σου, ακόμη κι αν δεν σκαμπάζεις γρι σε ένα ζήτημα! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Ταύρο η μέρα θα αποδειχθεί περισσότερο κουραστική από όσο υπολόγιζες αφού ενεργειακά δεν είσαι και τόσο «γεμάτος/η». Πρόσεξε ακόμη μήπως από έναν «άτσαλο» χειρισμό σου προκληθεί μια σοβαρή ζημιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ερμή-Δία ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, καλό είναι ωστόσο να καλύψεις πραγματικές ανάγκες κι όχι απλά το «ψώνιο» σου. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση οικονομικού ενδιαφέροντος, έχεις δίκιο να προβληματίζεσαι για το ποιόν ή την αποτελεσματικότητά της, μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχει και ο εύκολος δρόμος στην ζωή!. Παράλληλα βέβαια ο Άρης στον Ταύρο συνηγορεί σε μια «δοκιμασία» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να αναζητήσεις μια συμβιβαστική λύση κι όχι να αναλωθείς σε ένα «blame game». Αν πάλι έχεις παιδιά, έχε τα από κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την σύνοδο Ερμή-Δία στο ζώδιό σου, όλα εξελίσσονται πιο ευχάριστα, η τύχη σου «πιάνει ταβάνι» και μένει το να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, παραμερίζοντας τις πιο «ποιοτικές» αναζητήσεις σου, προς όφελος της ευκολίας ή της καλοπέρασής σου. Και βέβαια μην φτάσεις στο σημείο να σου χαρίζουν «γάιδαρο» κι εσύ να τον κοιτάς στα δόντια! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο αναδεικνύει πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου κόβοντας ενδεχομένως τα «φτερά» σου στα πλαίσια μιας ρεαλιστικής προσαρμογής. Πρόσεξε ακόμη μήπως πάθεις κάποιο ατύχημα εντός σπιτιού.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την σύνοδο Ερμή-Δία θα πιστοποιήσεις ότι ο «φύλακας άγγελός σου» είναι παρών, έστω κι αν η ψυχή σου πάει στην… Κούλουρη! Επιπλέον, θα σου αποκαλυφθούν μυστικά της δουλειάς αλλά και… κουτσομπολιά, που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις, αν όμως έχεις κάτι να κρύψεις πολύ φοβάμαι ότι θα αποκαλυφθεί! Παράλληλα βέβαια με τον Άρη στον Ταύρο η ημέρα κρύβει κινδύνους στις μετακινήσεις σου, οπότε… πρόσεχε! Οφείλεις ακόμη να τηρήσεις τα δέοντα και το πρωτόκολλο, σε βάρος των «θέλω» σου. Το διάβασμα πάντως όχι μόνο επιτρέπεται αλλά… επιβάλλεται!

ΠΗΓΗ