ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη οι ρυθμοί σου κτυπάνε… κόκκινο, είναι ωστόσο πιθανό να τα τσουγκρίσεις με έναν συνεργάτη ή κάποιον ανταγωνιστή σου κι όχι απαραίτητα για σοβαρό λόγο. Από την άλλη πλευρά όμως θα βρεις και «φανατικούς» συμμάχους για την επίτευξη ενός στόχου σου. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Υδροχόο διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, τόσο με άτομα, που θα σε κάνουν να περάσεις τέλεια, όσο και με και κάποια άλλα, που θα σε βοηθήσουν να πας ακόμα ψηλότερα στην καριέρα σου κι εδώ δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις εύκολες λύσεις που σου προσφέρονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη σε ωθεί να ασχοληθείς με διάφορες εργασίες, εδώ όμως είναι που καλείσαι να κάνεις ορθή διαχείριση των δυνάμεών σου αλλά κι εκείνων που μπλέκονται στα πόδια σου χωρίς να γνωρίζουν τι πράττουν, ώστε να μην γίνουν όλα «κουλουβάχατα»! Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Υδροχόο σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και επαγγελματικά, αφού η συγκυρία είναι πολύ καλή για να προωθήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου, είναι μάλιστα πιθανό να λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Ευνοείται ακόμη η επαφή σου με το εξωτερικό και η παρουσία σου στα media.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη τα συναισθήματά σου αποκτούν προτεραιότητα, είτε πρόκειται για… ερωτοδουλειές, που μάλιστα γίνονται «στο φτερό», είτε για δράσεις που σε κάνουν να νοιώθεις πιο «ζωντανός/η». Ενδέχεται βέβαια και να… συγχυστείς με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά σύντομα θα φιλιώσετε! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο σου φέρνει υψηλά «κονέ» και μένει σε σένα να τα εκμεταλλευτείς για την προώθησή σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις «σούπερ» σε ένα ταξίδι ή μια έξοδό σου, ενώ θετικές εξελίξεις αναμένονται και σε μια νομική υπόθεσή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη να παραπέμπει σε εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, θα χρειαστεί να αποδώσεις «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» και να μην μεροληπτήσεις. Επιπλέον, η προστατευτική στάση σου μπορεί να εκληφθεί ως αδυναμία κι αυτό βέβαια ισχύει και για την περίπτωση που φιλοξενηθείς κάπου αλλού. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο φέρνει μια οικονομική ανάταση, τόσο ψυχολογική όσο και έμπρακτη και είναι πιθανό να «μπαλώσεις» καταστάσεις και να βρεις έξυπνες λύσεις ως προς την κάλυψη αναγκών, την ρύθμιση χρεών ή μια χρηματοδότηση.

ΛΕΩΝ

Με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη να πριμοδοτεί εντάσεις στην καθημερινότητά σου οφείλεις κατ’ αρχάς να παρακάμψεις εκείνες που προέρχονται από αντιπαράθεση εγωισμών και να δώσεις προτεραιότητα στις πρακτικές λύσεις. Πρόσεξε ωστόσο μήπως συμβεί και κάποιο ατύχημα με υπαιτιότητα άλλου/ης. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα απέναντί σου φέρνει πλεονεκτήματα και ευκολίες μέσω άλλων είναι μάλιστα πιθανό να επισημοποιηθεί και μια επαγγελματική συνεργασία. Επιπλέον η αποδοχή σου από το κοινό πιάνει «ταβάνι» κι αν έχεις να του… δώσεις κάτι, μην διστάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη να σε κατευθύνει σε σχετικά ριψοκίνδυνες επιλογές, τόσο στα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά σου, μπορεί εύκολα να βρεθείς από το «όλα» στο «τίποτα» και αντίστροφα! Ίσως όμως να προκύψουν τέτοια θέματα κι από έναν «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο φέρνει οφέλη στα εργασιακά σου, αρκεί κι εσύ να είσαι έτοιμος/η για να εκμεταλλευτείς μια επίσημη πρόταση που θα σου γίνει. Η ημέρα προσφέρεται και για προσλήψεις προσωπικού. Αν πάλι θες να… την κάνεις κοπάνα, μπορείς να ελπίζεις σε μια «κάλυψη».

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου το έχει… δίπορτο και από την μια πλευρά μπορεί να φέρει εντάσεις και ανταγωνισμούς, από την άλλη όμως μια πρόσκαιρη συμμαχία θα σου δώσει «φτερά». Επιπλέον, η μέρα προσφέρεται για αθλητικές δραστηριότητες και… εκτόνωση με ποικίλες εργασίες. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο σου προσφέρει μια πλειάδα επιλογών αλλά και ευχάριστων διλημμάτων σε προσωπικά ζητήματα και αν μη τι άλλο θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια κοσμική ζωή της αρεσκείας σου. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο βρίσκεται στα πρόθυρα μιας μεγάλης διάκρισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη είναι πιθανό να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν, ίσως μάλιστα να γίνει το «έλα να δεις»! Επιπλέον όμως απόφυγε τις καταχρήσεις, αφού δεν θέλει και πολύ για να βγεις «νοκ άουτ» από μια υπερεκτίμηση των δυνάμεών σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο φέρνει μια κινητικότητα στα οικογενειακά σου και είναι πιθανό να προχωρήσουν μια σειρά από υποθέσεις, αρχής γενομένης από τα περιουσιακά σου. Επιπλέον, μπορεί να «δώσει» μια μετακόμιση, ενώ προσφέρεται για την διοργάνωση εκδηλώσεων στον χώρο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη μπορεί να υπάρξουν κόντρες και αντιζηλίες στο φιλικό σου περιβάλλον και σε μια τέτοια περίπτωση καλό θα ήταν να μην τα παίρνεις όλα προσωπικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μια νέα φιλία σου θα αποδειχθεί πολύ δημιουργική μέσα από μια ευγενή άμιλλα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο προάγει τις δημόσιες σχέσεις σου και τελικά κάποια πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για σένα. Ίσως μάλιστα τα «κονέ» σου να αποδώσουν ένα σούπερ ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μέσον ή μια συσκευή που αναβαθμίζει τις δυνατότητές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις δράση και είναι πιθανό να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, δεν θα λείψουν ωστόσο και οι αντεγκλήσεις με άτομα που έχουν διαφορετική άποψη, όλα αυτά όμως δεν θα έχουν συνέχεια. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο ευνοεί τις οικονομικές συνεργασίες, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια που θα «απογειώσει» τις προοπτικές σου. Επιπλέον, ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, κάτι που θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις… πολλά και διάφορα, ενώ σίγουρα θα έχεις και τα «τυχερά» σου, από άτομα που «σε έχουν στα όπα-όπα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη μπορεί να σου προκύψει μια επείγουσα κατάσταση που θα σε κάνει να… τρέχεις και να μην φτάνεις! Επιπλέον, η ανάγκη σου να υπερασπιστείς το δίκιο ίσως να γίνει αφορμή κι αιτία για μια οξεία αντιπαράθεση. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε καλεί να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα… ανιαρά καθήκοντά σου, για να απολαύσεις όλα εκείνα που σου παρέχονται κι ας μην γίνουν κάποιες δουλειές σου. Εξ άλλου η επαφή σου με σημαίνοντα πρόσωπα είναι σε αυτήν την φάση πολύ πιο «κρίσιμη» για την εξέλιξη και την πρόοδό σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη σε καλεί να επαγρυπνείς σε οικονομικά ζητήματα, είτε για επανακτήσεις τα χαμένα, είτε για να αποκρούσεις επιθετικές διεκδικήσεις σε βάρος σου. Επιπλέον βέβαια, μπορεί να αυξηθεί η τάση σου για κατανάλωση, με κίνδυνο να εξανεμίσεις όλο το αποθεματικό σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Υδροχόο θα σου αποκαλύψει προσωπικά μυστικά –κάτι που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση– ενώ δεν αποκλείεται να διευκολυνθείς από την κρυφή μεσολάβηση κάποιου/ας υπέρ σου. Αλλά κι εσύ μπορεί να συμμετάσχεις σε μια φιλική «συνωμοσία» για καλό σκοπό.

 

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/03 : Δείξε υπευθυνότητα απέναντι στη σχέσεις σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ