ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε κοινωνικά θέματα και μπορεί να συμμετάσχεις σε δρώμενα και συζητήσεις αποκομίζοντας την… βεβαιότητα ότι τουλάχιστον δεν είσαι ο/η μόνος/η «τρελός/η» της παρέας! Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλούν να «κλέψεις» χρόνο από τις κοινωνικές επαφές σου για να συντονιστείς με το «μέσα» σου, αφού η διαρκής εξωστρέφεια μπορεί να σε απομακρύνει από την ουσία. Επιπλέον, θα καταλάβεις ότι όσον αφορά την σωματική και ψυχική σου ευεξία, σημασία έχει να χαίρεσαι με ότι κάνεις κι όχι να εφαρμόζεις αυστηρά μέτρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο συνηγορεί στο να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, πολύ περισσότερο αν τα όσα διαδραματίζονται στο περιβάλλον σου σε βγάζουν «έξω απ’ τα νερά σου». Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια ανέλπιστη στήριξη. Παράλληλα, ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε φέρνουν κοντά σε άτομα που «δεν πατάνε στην γη» κάτι που μπολιάζει κι εσένα με ελπίδες και οράματα, είναι ωστόσο και… επίφοβο, αφού εύκολα μπορεί να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να προσφέρεις οικειοθελώς όπου κρίνεις ότι υπάρχει πραγματικό πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλούν να προτάξεις το συναίσθημα και τον ανθρωπισμό σου, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με την φροντίδα και την περίθαλψη ατόμων που υποφέρουν. Μπορεί ακόμη να ρίξεις μεγαλύτερο βάρος σε καλλιτεχνικά ή μεταφυσικά-φιλοσοφικά θέματα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο συνηγορεί στο να αποκτήσεις ένα μέσον που θα αναβαθμίζει την καθημερινότητά σου και στην βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου σου, ίσως όμως και να «ξοδευτείς» σε συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος, χωρίς τελικά να σου μείνει κάτι το ουσιαστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλούν να μην δίνεις τελικά και τόση σημασία στα υλικά αγαθά και τις ανέσεις αλλά πολύ περισσότερο στην κουλτούρα και την επιμόρφωσή σου, αφού έτσι θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Επιπλέον, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου δεν έχουν απαραίτητα με κάποιο πρακτικό σκοπό, αλλά γίνονται κυρίως για να «ξεφύγεις». Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε στηρίζει οικονομικά, πιθανόν μάλιστα να λάβεις μια σημαντική βοήθεια ή τις εγγυήσεις που χρειάζεσαι, ενώ γενικότερα οι συνθήκες ευνοούν τις αγορές και τις επενδύσεις.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον Υδροχόο συνηγορεί στην πληρέστερη ενημέρωσή σου ή/και σε μια συνεργασία, που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Ίσως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που σε ενθαρρύνει να εκφράσεις την δημιουργική «τρέλα» σου, μπορείς όμως κι εσύ να εμπνεύσεις τους άλλους. Παράλληλα, ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς αναδεικνύουν την μεγαλοψυχία σου, φρόντισε όμως να μην το παρακάνεις με τα δώρα και τις παροχές, ιδιαίτερα σε πρόσωπα που ξέρουν καλά τον τρόπο να ζητούν περισσότερα, όσα κι αν έχουν! Κάνε το καλό λοιπόν αλλά εκεί που θα πιάσει πραγματικά τόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ποσειδώνα απέναντί σου καλείσαι να βάλεις για λίγο στην άκρη την ρεαλιστική πολιτική σου, δίνοντας έμφαση όχι τόσο στα υλικά αγαθά ή/και την «αντικειμενική πραγματικότητα» αλλά στο πώς θα κάνεις τους άλλους να νοιώσουν ευτυχείς με μια εμψυχωτική παρέμβαση. Από την άλλη πλευρά, αυτό δεν σημαίνει πώς θα πρέπει να «σε πιάσουν Κώτσο», οπότε να αποδώσεις «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού, τω Θεώ». Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί τις επαγγελματικές επιδιώξεις σου και είτε προσδοκάς μια καλύτερη θέση είτε ψάχνεις για δουλειά, θα γίνει το θέλημά σου!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλούν να ασχοληθείς με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας, ίσως όμως να κάνεις κι ένα «ψυχικό», δίνοντας βοήθειες σε ένα άτομο που δείχνει να μην τα καταφέρνει από μόνο του. Όσο για τις δουλειές σου… άστες να πάνε όπου θέλουν! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε κάνει πιο κοινωνικό/η αλλά και πιο επιρρεπή στις «τρέλες», σε δράσεις, δηλαδή, που ξεχωρίζουν και σε «γεμίζουν», ανεξάρτητα με το αν δεν συμπεριλαμβάνονται σε ένα μενού καθωσπρεπισμού. Ίσως μάλιστα να κάνεις και κάτι που θα εκπλήξει τόσο τους άλλους, όσο κι… εσένα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο συνηγορεί σε συζητήσεις αλλά και αναδιατάξεις στο σπίτι ή σε ένα περιουσιακό θέμα σου. Μπορεί ακόμη να εφοδιάσεις τον χώρο σου με όλα εκείνα που κρίνεις ως απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων, ενώ «παίζει» κι ένα «φρεσκάρισμα» στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου. Παράλληλα, ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου φέρνουν περισσότερες συγκινήσεις και «αισθαντικές» στιγμές με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, αν όμως οι σχέσεις σου διέπονται από ένα αυστηρό ιδιοκτησιακό καθεστώς, τότε σίγουρα κάποια πράγματα… δεν θα σου αρέσουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε καλούν να εξωραΐσεις το περιβάλλον σου αλλά συνολικά και την πραγματικότητα που ζεις, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι «με τα ψέματα» μπορείς να δημιουργήσεις μια ιδανική κατάσταση, ικανή να στεγάσει τα όνειρα, τόσο τα δικά σου, όσο κι εκείνων που αγαπάς. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεύρυνση του κύκλου των επαφών και των γνωριμιών σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που δίνουν τροφή για σκέψη. Ίσως ακόμη λάβεις μια πρόσκληση ή να ανακαλύψεις πολλά και ενδιαφέροντα στο διαδίκτυο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλούν να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τη λογική σου, «ακούγοντας» περισσότερο την φωνή της διαίσθησής σου. Επιπλέον, αν κάποια από τα σχέδιά σου ματαιωθούν μην αρχίσεις να το φέρεις βαρέως, αφού μπορεί να είναι για το καλό σου, ενώ περιόρισε και την κριτική σου στους άλλους, βάζοντας στα λόγια και τις πράξεις σου περισσότερη αγάπη. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο είναι πιθανό να αποκομίσεις ένα όφελος από εκεί που δεν το περιμένεις ή να ενημερωθείς για ένα οικονομικό ζήτημα που θεωρούσες πώς είναι… αλλιώς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή και… όχι μόνον στο ζώδιό σου, ο ρόλος σου κι ο λόγος σου «μετράει», οπότε εκμεταλλεύσου την περίσταση για να δώσεις τα «φώτα» σου και σε άλλους ανθρώπους. Επιπλέον, επειδή το ένα φέρνει το άλλο, μπορεί να έρθεις πιο κοντά με άτομα που είναι φορείς πρωτοποριακών ιδεών ή/και εφαρμογών. Παράλληλα, ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε βοηθούν να καταλάβεις την αξία των «μικρών» πραγμάτων στην ζωή σου αλλά και την βασική φιλοσοφία που διέπει μια στάση έξω από τον «νόμο των αγορών». Μοιράσου για να νιώσεις ευτυχέστερος/η κι ας σε κοροϊδέψουν!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο… ενισχυμένος Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε κάνει να πιστεύεις περισσότερο στο θαύμα και -γιατί όχι;- να το πετύχεις! Επιπλέον διεγείρει τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες σου κι είναι πιθανόν να κάνεις ό,τι μπορείς για να φροντίσεις ή να εμψυχώσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Υπάρχουν φυσικά και οι καλλιτεχνικές τάσεις σου, που ίσως εκδηλωθούν δημιουργικά, όπου βρεθείς κι όπου σταθείς. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο συνηγορεί σε μυστικές βοήθειες ή συμφωνίες αλλά και την αποκάλυψη χρήσιμων πληροφοριών για θέματα υγείας και εργασίας.

ΠΗΓΗ