ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα και μάλλον το… θράσος σου θα σε δικαιώσει! Ωστόσο αν διαχειρίζεσαι έναν κοινό «κουμπαρά», αναμένονται εντάσεις για το που και πως θα ξοδευτούν τα λεφτά. Επιπλέον, μπορεί να πέσεις «θύμα» μιας καταναλωτικής διάθεσης που δεν έχει όρια, με συνέπεια να εξανεμίσεις το αποθεματικό σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω εξακολουθεί να φέρνει θετικά δεδομένα στην καριέρα σου και με την… φόρα που έχεις πάρει είναι πιθανό να πετύχεις κάτι «μεγάλο» . Αν τώρα προβείς και σε κάποιες αυθαιρεσίες, φαίνεται πως θα σου συγχωρεθούν!

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να αναδείξεις τις πιο τολμηρές πτυχές του χαρακτήρα και να απαιτήσεις να γίνουν πράγματα «εδώ και τώρα». Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να πέσεις θύμα ανάλογων πιέσεων, από άτομα που θέλουν να γίνει το δικό τους πάση θυσία κι εδώ είναι που θα αρχίσουν οι «μάχες». Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σε καλεί ξανά να το… ρίξεις στο σορολόπ, αφήνοντας τα «σοβαρά» για αργότερα! Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις κάτι που θα διευκολύνει κατά πολύ την καθημερινότητά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να τα κάνεις όλα μονομιάς, αν όμως η φυσική σου κατάσταση δεν είναι καλή ή ασχοληθείς με κάτι που δεν γνωρίζεις το πιθανότερο είναι να τα κάνεις… θάλασσα! Επιπλέον, μπορεί να γίνεις «τούρμπο» από την αποκάλυψη μιας αυθαιρεσίας σε βάρος σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Αιγόκερω εξακολουθεί ναό ευνοεί τα οικονομικά σου και είναι πιθανό να απαλλαγείς από ένα βάρος ή να αποκτήσεις κάτι που θες. Επιπλέον μπορεί να προβείς σε μια επωφελή ρύθμιση χρεών κι αν κάτι σου φαίνεται «στραβό», απαίτησε μια βελτίωση που είναι προς το συμφέρον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να κάνεις ένα κοινωνικό «άνοιγμα», προσεγγίζοντας άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και θα μπορούσαν να γίνουν συνοδοιπόροι σου στην υλοποίηση των στόχων σου. Σίγουρα όμως θα πέσεις κι επάνω σε «αντιφρονούντες» που θα σου… σπάσουν τα νεύρα με την ξεροκεφαλιά ή τις αυθαιρεσίες τους! Σε κάθε περίπτωση όμως μην διστάσεις «να πατήσεις πόδι», αφού με τον Δία απέναντί σου, κάθε διαμάχη ή διεκδίκηση θα αποβεί υπέρ σου. Ίσως βέβαια τα καλά να έρθουν κι έμμεσα, ύστερα από την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου.

ΛΕΩΝ

Αν θες την ησυχία σου, το βέβαιο είναι πως… δεν θα την βρεις, όμως παρά τις όποιες «αψιμαχίες» με πρόσωπα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από σένα, τελικά το τετράγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να «δουλέψει» για λογαριασμό σου κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, αρκεί να επιδείξεις σθένος και αποφασιστικότητα. Παράλληλα, με τον Δία στον Αιγόκερω, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις πολλές από τις επαγγελματικές υποθέσεις σου ή να πας σε μια δουλειά «φυτευτός/η». Επιπλέον, μπορεί να βρεθεί μια καλή λύση για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να εντείνεις τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια «ξεσηκωτική» είδηση. Σε περιμένουν βέβαια και αντιπαραθέσεις που θα σε φέρουν «άνω ποταμών», εσύ όμως μην αναλώνεσαι σε λεκτικές αψιμαχίες και δώσε έμφαση στο τι μπορείς να μάθεις, πρακτικά και θεωρητικά. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω καθιστά ιδιαίτερα εύστοχες τις εμπνεύσεις σου, ενώ είναι πιθανό να αποκομίσεις οφέλη, μέσα από μια γνωριμία ή απλά με την βοήθεια της τύχης. Επιπλέον μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε θέλει πιο αποφασιστικό στις οικονομικές διεκδικήσεις σου, πολύ περισσότερο που οι ανταγωνιστές σου δεν καταλαβαίνουν ούτε από ευγένειες, ούτε από καλούς τρόπους, ίσως μάλιστα κάποιος/α να θελήσει να σου «αρπάξει την μπουκιά απ’ το στόμα». Κατά τα άλλα βέβαια αν αποφασίσεις να αποκτήσεις κάτι, δεν υπάρχει τίποτε ικανό να σε εμποδίσει, ενώ μπορεί να αποκομίσεις κέρδη κι από μια έμπνευση της στιγμής. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω εξακολουθεί να δίνει έναν αναπτυξιακό τόνο σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και πολύ περισσότερο «χλιαρές» συμπεριφορές, το πιθανότερο λοιπόν είναι να προσεταιριστείς άτομα που έχουν ένα «τσαγανό» και δεν «κολλάνε» πουθενά, όταν πρόκειται να υπερασπιστούν το δίκαιο, όπως το… εννοείς εσύ! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με «δικούς σου» ανθρώπους, ίσως μάλιστα το πράγμα να «ξεφύγει». Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω εξακολουθεί να φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια ή την αναβάθμιση μέσων επικοινωνίας, δίνοντάς σου συνάμα την ευκαιρία να «κλέψεις» τις εντυπώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε καλεί να φορτσάρεις για να διεκπεραιώσεις έναν όγκο εργασιών κι αν έχεις όρεξη θα τους… πάρεις όλους παραμάζωμα, αν όμως η διάθεσή σου είναι «τεμπέλικη», τότε θα υπάρξει ένταση με κάποιον/α άλλον/η, που θέλει τα πράγματα να έχουν γίνει από… χθες και «τρελαίνεται» με την απραξία σου! Ίσως πάλι να ταλαιπωρηθείς από ένα περαστικό μεν αλλά οξύ πόνο. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Αιγόκερω εξακολουθεί να σου κάνει οικονομικές «χάρες», ίσως μάλιστα να ευνοηθείς «σκανδαλωδώς» σε μια υπόθεση ή να αποκομίσεις ένα κέρδος ποντάροντας στην τύχη σου και μόνον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία διαφωνείτε σε πολλά αλλά αυτό δεν εμποδίζει στο να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις, ίσα-ίσα που ύστερα από μια «επίδειξη πυγμής» ο «εχθρός» θα… κατατροπωθεί και θα έρθει «με τα νερά σου». Τα πράγματα ωστόσο δεν θα είναι το ίδιο εύκολα με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αφού εκεί υπάρχουν αισθήματα και το πιθανότερο είναι να σε «σκάσει». Παράλληλα, ο Δίας στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σου ανοίγει «πόρτες», ανεξάρτητα με το αν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να διευθετήσεις τα του οίκου σου με τον τρόπο που επιθυμείς κι αν είσαι μόνος σου, τότε πρόσεξε μόνον μην προκληθούν ζημιές λόγω άγνοιας ή βιασύνης. Αν όμως ζουν κι άλλοι/ες μαζί σου, δεν το γλιτώνεις το καβγαδάκι! Επιπλέον, μπορεί να δεχθείς επισκέψεις που θα σου αφήσουν μια αίσθηση παραβίασης. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω μπορεί να «φωτίσει» κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες και… καλό θα κάνει, αφού θα λάβεις τα μέτρα σου για την προάσπιση των συμφερόντων σου. Ίσως όμως να τύχεις και μιας απ’ ευθείας «κρυφής» στήριξης.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη δίνει έναν πιο εντατικό ρυθμό στις επαφές και τις μετακινήσεις σου και κάποιες φορές μπορεί να «τα τσουγκρίσεις», είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά, φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο σε διαφωνίες «για ψύλλου πήδημα» κι αν κάποιος/α έχει τα νεύρα του να… πιει ξίδι! Επιπλέον αν δώσεις έμφαση στην επιμόρφωσή σου, θα μάθεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω, σου επισημαίνει ότι ο προσφορότερος δρόμος προς την επιτυχία είναι μέσω των άλλων κι αν διαθέτεις κάποιες «άκρες» καλά θα κάνεις να τις χρησιμοποιήσεις!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/05: Οι συζητήσεις στα εργασιακά ευνοούν τα σχέδιά σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ