ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καθιστά… υποψήφιο θύμα απατεώνων, ενώ μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με λάθη, αβλεψίες ή απώλειες εγγράφων-αρχείων. Επιπλέον στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένονται αστοχίες κι αν ταξιδέψεις με δικό σου μέσον, τσέκαρε ψυγείο και λάδια. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σου ανοίγει μια μεγάλη «πόρτα» στον επαγγελματικό τομέα, από την στιγμή όμως που θα την… περάσεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι κινδυνεύεις να χάσεις τα ηθικά σου ερείσματα, αποδεχόμενος πρακτικές που στοχεύουν αποκλειστικά στο κέρδος με οποιοδήποτε τίμημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, είτε θα… εξαπατήσεις είτε θα εξαπατηθείς κι αν πιεστείς να αποφασίσεις σήμερα για ένα οικονομικό ή προσωπικό σου θέμα, είναι προτιμότερο να κάνεις πως δεν είδες και δεν άκουσες, παρά να πας… γυρεύοντας! Ανάλογες επιφυλάξεις πρέπει να έχεις και σε σχέση με την συμμετοχή σου σε έναν σύλλογο, Αν τώρα νοιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις κάποιον/α, είναι προτιμότερο «να του δείξεις πώς να ψαρεύει». Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σε ευνοεί τόσο στις νομικές υποθέσεις σου, όσο και στις σπουδές σου, ίσως μάλιστα να κερδίσεις μια αποζημίωση-υποτροφία,

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να… μην κάνεις τίποτε «δραπετεύοντας» από τα προβλήματα και επιλέγοντας έναν πιο πνευματικό ή μεταφυσικό μονοπάτι, αφού στον «πραγματικό κόσμο» θα βρεθείς ενώπιον μπερδεμένων καταστάσεων, που η διαχείρισή τους απαιτεί… τουλάχιστον πονηριές και ψέματα! Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα ή φορείς με οικονομική ισχύ, τίθενται ωστόσο και κάποια ηθικά ζητήματα σε σχέση με την προέλευση αλλά και την διαδρομή των κεφαλαίων ή των προϊόντων, που θα περιέλθουν στην κατοχή σου, είτε έμμεσα, είτε άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί μεν να εκπληρώσει μια ευχή σου ή να σε διαφωτίσει με ένα όνειρο, από την άλλη πλευρά όμως δεν παύει να «θολώνει τα νερά» και να ενεργοποιεί σε… φουλ ρυθμούς το παρασκήνιο, πρόσεξε λοιπόν μήπως σε εκμεταλλευτούν. Επιπλέον η υγεία σου απειλείται από ιώσεις ή δηλητηριάσεις. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, φαίνεται όμως ότι τα μέσα που χρησιμοποιούν δεν είναι και τόσο «αγγελικά», ίσως μάλιστα κάποιος/α επιχειρήσει να εξαγοράσει την συνείδησή σου.

ΛΕΩΝ

Ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον παίζει έναν μάλλον ύποπτο ρόλο και πρέπει οπωσδήποτε να το ψάξεις. Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι επιφυλακτικός/η σχετικά με την αποτελεσματικότητα αλλά και τους υποτιθέμενους σκοπούς μιας συλλογικής προσπάθειας, αφού άλλα λέγονται κι άλλα γίνονται. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω θα σου δώσει την δυνατότητα να ενταχθείς σε μια μεγάλη εταιρεία ή ένα δίκτυο πωλήσεων, από εκεί και ύστερα όμως, για να βγάλεις ακόμη περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παρακάμψεις κάποιες από τις ηθικές αρχές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως σε δράσεις πνευματικού, ανθρωπιστικού ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα, αφού κατά τα άλλα αναμένεται να σε δυσκολέψει αρκετά με λάθη ή ακυρώσεις στις συναλλαγές σου. Επιπλέον, φαίνεται πως έλκεις… απατεώνες ή ότι ποντάρεις σε κουτσό άλογο! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Αιγόκερω σε φέρνει σε επαφή με κάποιες πιο «εύκολες» πλευρές της ζωής, μένει να αποφασίσεις ωστόσο το αν θα εγκαταλείψεις κάποιες από τις αρχές σου για να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, προσωπικά και κοινωνικά.

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, καλό είναι να δώσεις προτεραιότητα στις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου αφού στις λοιπές εξωστρεφείς δράσεις σου, είτε θα λαθέψεις, είτε δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. «Παίζει» φυσικά και το να ξεγελαστείς από άτομα που δρουν εκ του πονηρού. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Αιγόκερω σου προσφέρει ένα ασφαλές «λιμάνι» και είτε πρόκειται για έναν δικό σου χώρο-σπίτι, είτε για θέματα της οικογένειάς σου, οι εξελίξεις θα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και προσοδοφόρες. Επιπλέον, ευνοείται η αγορά-μίσθωση ενός ακινήτου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα δεν προσφέρεται για «ανοίγματα» στον οικονομικό τομέα –ούτε και στα προσωπικά σου-, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις «στόχος» και κάποιων επιτήδειων. Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σου ζητά να συντηρήσεις την καχυποψία σου και απέναντι σε πρόσωπα «υπεράνω πάσης υποψίας», από την άλλη πλευρά όμως σου φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις, τις οποίες μένει να αξιοποιήσεις! Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω συνηγορεί στην απόκτηση ενός μέσου που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να το αποκτήσεις μέσω μιας «σκανδαλώδους» εύνοιας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να ρίχνει ομίχλη τις σχέσεις, τις συνεργασίες σου αλλά και στα οικογενειακά σου, μην αρχίσεις να τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες, αφού δεν θα σου «βγουν». Επιπλέον αν υπάρξει κάποιου είδους διαπραγμάτευση, να θυμάσαι ότι οι άλλοι δεν παίζουν με ανοικτά χαρτιά, αντίθετα υπάρχει… μπόλικο παρασκήνιο, πρόσεξε λοιπόν μήπως ξεγελαστείς. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σου… τάζει χρήμα, ενδέχεται όμως να υπάρξουν και διεργασίες που δεν είναι θεμιτές κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να αποφασίσεις αν βάζεις το χρήμα πάνω από τις αξίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να αναδείξει ένα θέμα εμπιστοσύνης στις εργασιακές σχέσεις σου, αλλά και το συγγενικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά στην επίβλεψή σου τσέκαρε για παράσιτα, όσον αφορά όμως στην δική σου υγεία, ένας «συναγερμός» θα αποδειχθεί πιθανότατα υπερβολικός ή λάθος. Παράλληλα, ο Δίας στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σε κρατά ψηλά με μια επιτυχημένη πορεία, σίγουρα όμως υπάρχουν και οι παγίδες της επιτυχίας, που θα πρέπει να έχεις στα υπόψη, ώστε να μην «την πατήσεις» και μεγαλοπιαστείς με κάτι που δεν «το ‘χεις»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ένα «δικό σου» άτομο που περιβάλλεις με την εμπιστοσύνη σου, θα αποδειχθεί τελικά πως δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, το λάθος όμως είναι και δικό σου, αφού εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, καλείσαι να τα εμψυχώσεις αλλά και να τα προστατέψεις από τα κάθε είδους «κυκλώματα» και ανθυγιεινές «φυγές», ενώ έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα και σε οικονομικά ζητήματα. Παράλληλα, με τον Δία στον Αιγόκερω, είναι πιθανό να εκμεταλλευτείς συγκυρίες και να «πάρεις πόντους» στα εργασιακά σου χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα φέρνει ένα «χάσιμο» από την πλευρά σου αλλά κι έναν κίνδυνο κλοπής στο σπίτι ή τον χώρο σου, γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι και τόσο τους επισκέπτες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις φαινόμενα μούχλας και υγρασίας, είναι σκόπιμο λοιπόν να προστατέψεις κάθε τι το ευαίσθητο. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω θα σε φέρει σε επαφή με άτομα ή φορείς που διαθέτουν ισχύ και «άκρες», ωστόσο οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν μπορεί να είναι επιλήψιμες και μένει σε σένα να αποφασίσεις για το τι θα πράξεις για να έχεις καθαρή την συνείδησή σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/06 : ΕΣΤΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ