ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να προσπεράσεις αυτά που «πρέπει» να κάνεις στην δουλειά σου, αφού προηγείται η ξεκούρασή σου, χώρια που το πιθανότερο είναι να κάνεις «μια τρύπα στο νερό». Επιπλέον, ένα όνειρο ή δυνατό προαίσθημα μπορεί να σε προστατέψει και τελικά να βρεθείς μακριά από όλα εκείνα που δυνητικά θα σε στενοχωρούσαν. Όσον αφορά δε στην υγεία σου, όποια ενόχληση κι αν εμφανιστεί, θα φύγει από μόνη της, αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης επαναφέρει στο προσκήνιο δράσεις κι ενδιαφέροντα του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα «ρίχνει ομίχλη» σε ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή μια συλλογική προσπάθεια και τελικά η καλή σου πίστη μπορεί να σε κάνει «εκμεταλλεύσιμο/η». Επιπλέον, τα όσα φαντάζεσαι ή οραματίζεσαι σίγουρα δεν «στέκονται» στον πραγματικό κόσμο και μόνον ως μέρος μιας εμψυχωτικής διαδικασίας μπορούν να εκληφθούν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, οι καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου έχουν «το πάνω χέρι» στην ζωή σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης σε παραπέμπει σε διορθωτικές κινήσεις στην υγεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές και των όσων γίνονται στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, έχοντας κατά νου ότι κάποια πράγματα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς κι εσύ να παρουσιάσεις το άσπρο, μαύρο χωρίς να σε πάρει κανείς μυρωδιά, ενώ σε κάθε περίπτωση το να κάνεις όνειρα δεν… βλάπτει, αρκεί να μην έχουν αντίκτυπο στην τσέπη σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης ανοίγει μια παρένθεση στην ζωή σου, επαναφέροντας στο προσκήνιο φιλίες και κοινωνικές δράσεις του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα φέρνει λάθη, ακυρώσεις και αβλεψίες στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν υπάρχει λόγος να δίνεις υπερβολική σημασία σε όσα σου λένε ή διαδίδονται, αφού τα φαινόμενα απατούν. «Κλέψε» λοιπόν χρόνο για να ασχοληθείς έμπρακτα με τις καλλιτεχνικές ή φιλοσοφικές ανησυχίες σου κι αν θες να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε φθείρουν, να το κάνεις με υγιεινό τρόπο κι όχι μέσα από… ουσίες και οινοπνεύματα! Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης προσφέρεται για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που παραμένουν εκκρεμείς ή για να επαναλάβεις με τον… σωστό τρόπο κάτι.

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η αλλά και εύπιστος σε οικονομικά ζητήματα, αφού κάπου υπάρχει λάθος ή… απάτη! Επιπλέον, ενδέχεται να σου «πασάρουν» λαθραία προϊόντα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι, που θα σε συγκινήσει, αν όμως προσφέρεις εσύ εύνοια και στήριξη σε κάποιον/α, πρόσεξε μήπως τα όσα σου αναφέρει ή περιγράφει είναι απλά ένα τέχνασμα για να σε εκμεταλλευτεί. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης επαναφέρει στο προσκήνιο νομικά ζητήματα, ενώ σου δίνει κίνητρο για να καλύψεις κενά στις γνώσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, στην ζωή σου επικρατεί ένα μάλλον ρομαντικό και «ονειρικό» κλίμα, το οποίο όμως δεν πρόκειται να «αντέξει» σε πραγματικές συνθήκες. Ζήσε λοιπόν τα όσα «θαυμαστά» συμβαίνουν και βγάλε τον καλλιτέχνη ή τον ανθρωπιστή που κρύβεις μέσα σου, χωρίς όμως να επενδύσεις συναισθηματικά, αφού το πιθανότερο είναι να προσφέρεις ή να «παραδοθείς» στον λάθος άνθρωπο. Όσο για συνεργασίες και συμφωνίες… ούτε λόγος να γίνεται! Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης ευνοεί την ρύθμιση οικονομικών ζητημάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σου επισημαίνει πως μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη υπευθυνότητες και καθήκοντα, που… έτσι κι αλλιώς δεν «τραβάνε». Επιπλέον, φρόντισε να προστατέψεις τον οργανισμό σου αλλά και ζώα ή φυτά από μυκητιάσεις και αλλεργίες, αν όμως σου γίνει κάποια διάγνωση, μπορεί να είναι και λανθασμένη, οπότε ζήτα μια δεύτερη γνώμη. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης επαναφέρει στην ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις, στα πλαίσια μιας «δεύτερης ευκαιρίας», αναφορικά όμως με μια τρέχουσα σχέση ή συνεργασία σου, μάλλον θα την αναστείλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί μια «θολούρα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τόσο τις φιλικές, όσο και τις πιο… προσωπικές κι είναι πιθανό να λαθέψεις στις εκτιμήσεις σου ή να αρχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να ζήσεις την ευτυχία σου κι ας ξέρεις ότι κάποτε το όνειρο θα σβήσει, να εμψυχώσεις αυτούς που αγαπάς αλλά και να εντρυφήσεις σε οτιδήποτε καλλιεργεί την φαντασία σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης σου δίνει την αιτία για να ασχοληθείς με κάτι που έμεινε «μισό» στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα εγκυμονεί κινδύνους εξαπάτησης ή αυταπάτης σε όσα κάνεις, είτε στην δουλειά σου, είτε στο σπίτι σου. Καλό είναι μάλιστα να προνοήσεις και για κάποιους… πονηρούς, που με «όχημα» την λύπηση, παίρνουν τελικά αυτά που θέλουν, χωρίς φυσικά να σε ρωτήσουν! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να κρύψεις οτιδήποτε δεν θες να φανεί ή να κερδίσεις τους άλλους με την φινέτσα σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και δημιουργικές τάσεις του παρελθόντος, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να στερηθείς από την παρουσία κάποιου/ας «νυν».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα φέρνει περισσότερα λάθη ή ψέματα στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον αναμένονται «εξαφανίσεις» υλικού και κάποιες «τζούφιες» μετακινήσεις ή ακυρώσεις στις επαφές σου κι αν δεις ότι κάτι δεν «τραβάει», μην επιμείνεις, το… σύμπαν γνωρίζει καλύτερα! Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να «ξεχαστείς» μέσα από διαβάσματα ή παραστάσεις. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης σου δίνει την αιτία και το κίνητρο για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στον χώρο σου, ίσως όμως να ανακύψει κι ένα περιουσιακό ζήτημα που θεωρούσες λυμένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στα οικονομικά σου όλα δείχνουν ρόδινα, κάτι όμως που… δεν ισχύει και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «πετάξεις τα λεφτά σου στην θάλασσα» ή να πέσεις θύμα εξαπάτησης. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να χαρίσεις κάτι σε όποιον/α έχει ανάγκη ή να εμψυχώσεις τους κατατρεγμένους, κάνοντας μια καλή πράξη. Ίσως πάλι να σου χαρίσουν κι εσένα κάτι, πρόσεξε όμως μήπως άθελά σου γίνεις… κλεπταποδόχος! Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης σε καλεί να καλύψεις τα κενά σου σε γνώσεις αλλά και σε εξοπλισμό, αξιοποιώντας ότι υπάρχει αποθηκευμένο ή σε αναμονή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να «αποσπαστείς από τα εγκόσμια» ή να στοχαστείς, μακριά από εξωτερικές εντάσεις, πολύ περισσότερο που στον «πραγματικό κόσμο», οι αλήθειες δεν ξεχωρίζουν από τα ψέματα! Επιπλέον μπορεί να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια μεγάλη έμπνευση αλλά και να «βγάλει» στο προσκήνιο τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου. Μόνον συνεργασίες μην κάνεις, αφού τα όσα συμφωνηθούν δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης σου «κόβει» μια παροχή, ώστε να αξιοποιήσεις μια «ξεχασμένη» πηγή εσόδων.

ΠΗΓΗ