ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη συνηγορεί σε «θερμές» ανταλλαγές απόψεων και μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα είναι βέβαιο πως θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και θα ακονίσεις το μυαλό σου. «Παίζει» ακόμη μια νομική νίκη ή μια δημοσίευση που «θα κάνει πάταγο» και θα μαζέψει γύρω σου φανατικούς υποστηρικτές αλλά μην περιμένεις να συμφωνήσουν όλοι μαζί σου. Όσο για την καραντίνα, τείνεις να… μην την υπολογίσεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου προσφέρει μια αίσθηση πληρότητας έστω και με το… τίποτα, κάτι που μεταξύ άλλων θα σε κάνει πιο δοτικό απέναντι σε πάσχοντες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη σου δίνει το κίνητρο για να βρεις νέους πόρους, με πρώτο ζητούμενο την ανεύρεση μιας προσωρινής αλλά καλά αμειβόμενης εργασίας, ίσως όμως να εντατικοποιήσεις τους ρυθμούς αποταμίευσης για να καλύψεις ένα πλάνο αναγκών κι επιθυμιών. Σε κάθε περίπτωση η επίτευξη του στόχου σου είναι εφικτή, ιδιαίτερα αν κινηθείς περισσότερο δραστήρια από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη απέναντί σου, σου προσφέρει την δυνατότητα διαφυγής από τα δύσκολα και στο να δεις μόνον τα θετικά και τα όμορφα της ζωής στο «παράθυρο» που θα ανοίξεις ή θα σου… ανοίξουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη συνηγορεί σε μια μάλλον «ακατάστατη» αλλά και ζωηρή ημέρα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου να δίνουν λύσεις, εκεί όπου εσύ δυσκολεύεσαι να τα καταφέρεις από μόνος/η σου. Ίσως πάλι να σε παροτρύνει ένας φίλος ή να αναλάβεις δράση σε ένα συλλογικό πλαίσιο, σε κάθε περίπτωση όμως ότι είναι να γίνει ας γίνει άμεσα και γρήγορα, αφού «στη βράση κολλάει το σίδερο»! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να ξεκουραστείς και να μην αγχώνεσαι με τα θέματα της δουλειάς σου, αφού κι αυτά που… δεν θα γίνουν, για καλό θα είναι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη σηματοδοτεί μια γενικευμένη κινητοποίηση προκειμένου να επιτευχθούν στόχοι ή εργασίες που πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα και βέβαια όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις θα υπάρξουν και κάποιες «αψιμαχίες» με διαφωνούντες. Είτε λοιπόν «θα τους πάρεις παραμάζωμα», είτε θα δουλέψεις μόνος/η με τα αποτελέσματα να ξεπερνούν ίσως κάθε προσδοκία σου. Πρόσεξε μόνον τα εύφλεκτα υλικά. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό έχεις την επιλογή να αδιαφορήσεις για τις «ασχήμιες» της ζωής και να αφοσιωθείς στον… έρωτα και την δημιουργία!

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη «ξυπνά» τον δημιουργικό οίστρο σου, κάνοντας την καθημερινότητά σου πιο ζωηρή και δημιουργική, ίσως μάλιστα να σου δώσει «φτερά» ένας έρωτας. Επιπλέον, κάθε περιοριστικό μέτρο φαντάζει… ανυπόφορο, κι είναι πιθανό να πάρεις «ηρωικές» πρωτοβουλίες όχι τόσο για σένα, όσο για πρόσωπα που θεωρείς πώς χρήζουν της προστασίας σου. Ο εκτεθειμένος της υπόθεσης βέβαια θα είσαι… εσύ! Από την άλλη πλευρά πάντως, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί το να μείνεις σπίτι για να χαρείς τις ομορφιές της οικογενειακής ζωής ή… έστω, να φιλοξενηθείς σε έναν «παράδεισο»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη φέρνει δυναμικές ανακατατάξεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου αλλά ευκαιρίας δοθείσης δεν έχεις παρά να δρομολογήσεις άμεσα όλα εκείνα που σχεδίαζες. Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα περιουσιακό ζήτημα στο οποίο ο καθένας έχει την δική του επίμονη άποψη αλλά τελικά θα… περάσει το δικό σου! Πρόσεξε μόνον μήπως εκτός από τις μεταφορικές «φωτιές», ανάψει και καμία… πραγματική! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να «ξεχαστείς» και να αναπληρώσεις τα όποια κενά, μέσα από καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές διεξόδους,

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη σε βάζει να… τρέχεις για διάφορα, ίσως μάλιστα να σε παρασύρουν άλλοι σε αυτό, σε κάθε περίπτωση όμως το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει, ανεξάρτητα με το αν προς στιγμή θα γίνει «μύλος». Αν πάλι επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου ή σε σπουδές, μπορεί να καλύψεις γρήγορα το πλάνο σου, ενώ «παίζει» και μια νομική παρέμβαση που θα βάλει «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να ονειρευτείς πλούτη και παλάτια, ίσως όμως και να «περάσεις» μια τέτοια αίσθηση σε κάποιον/α που υποφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα ή/και στα εργασιακά σου και σίγουρα μπορείς να πετύχεις τον σκοπό σου, παίρνοντας ένα ρίσκο παραπάνω. Αυτός ο «αέρας» νίκης ωστόσο μπορεί να σε παρασύρει και σε ένα καταναλωτικό «ξέσπασμα» από πλευράς σου, που καλό είναι να ελέγξεις, πριν ξοδέψεις εντελώς το αποθεματικό σου «βγάζοντας τα απωθημένα σου»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο… λαοπλάνο, δίνοντάς σου ένα «όπλο ευτυχίας» που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κάθε επιδίωξή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Άρη να σε γεμίζει με δύναμη και θετική ενέργεια, σήμερα μπορείς να πετύχεις πολλά και δύσκολα με χαρακτηριστική… άνεση, μην διστάσεις λοιπόν να αναλάβεις δράση, ιδιαίτερα σε τομείς που κατέχεις καλά.! Δικαιούσαι βέβαια να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργεια σου και μέσα από αθλητικές δράσεις ή μαστορέματα, πρόσεξε μόνον μήπως πάνω στην φούρια σου ανάψεις φωτιές, που δεν σβήνουν, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό καλείσαι να χρησιμοποιήσεις φυσικά σκευάσματα για να γαληνέψεις το σώμα και την ψυχή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Άρη το «καπάκι» της «χύτρας» δεν κρατάει και οι αλήθειες που θα βγουν, είτε από μέσα σου, είτε στο οικογενειακό σου περιβάλλον σίγουρα θα προκαλέσουν μια έντονη αναστάτωση, ίσως και να σε «ζεματίσουν», σε κάθε περίπτωση όμως το ζητούμενο είναι να «λυτρωθείς» από ότι σε «πλακώνει» αλλά και να ξεμπροστιάσεις όποιον/α κινείται παρασκηνιακά για να σε βλάψει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που διώχνουν κάθε τι το δυσάρεστο από το μυαλό σου, μπορείς ωστόσο να αναλάβεις κι εσύ έναν τέτοιο εμψυχωτικό ρόλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, αναλαμβάνοντας ηγετικό ή προωθητικό ρόλο κι εδώ είναι που θα «μετρήσει» το καλώς εννοούμενο «θράσος» απέναντι σε άτομα που είτε έχουν τους ενδοιασμούς τους, είτε… βαριούνται να σηκωθούν από τον «καναπέ». Ανάλογη ωστόσο μπορεί να είναι και η επιρροή που θα σου ασκήσουν οι άλλοι κι όπως λέει η παροιμία «το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενισχύει την τάση σου να μοιράζεσαι και να προσφέρεις σε όποιον/α περνά δύσκολα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Άρη το να προκύψουν ανταγωνισμοί και προστριβές σε επαγγελματικά ή/και οικονομικά θέματα, είναι… εκ των ων ουκ άνευ, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να σε «φρενάρουν», αφού το πιθανότερο είναι να πετύχεις μια μεγάλη νίκη. Κι είναι βέβαια προτιμότερο να κινηθείς μόνος/η χωρίς «δερβέναγα», πάνω από το κεφάλι σου, εκτός πια κι αν είσαι… εσύ αυτός! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου προσφέρει την εναλλακτική να ξεχάσεις κάθε τι που σε αγχώνει και να «ταξιδέψεις» ευτυχισμένος/η στον κόσμο των ονείρων σου!

ΠΗΓΗ