ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς ή να δικτυωθείς σε «υψηλά» κλιμάκια, ενώ μια πρωτοβουλία που θα πάρεις θα τύχει ευνοϊκής υποδοχής από τους ανωτέρους σου. Επιπλέον βέβαια ο Άρης στον Ταύρο διεγείρει επιθυμίες που η κάλυψή τους μπορεί να αποβεί ασύμφορη, ίσως μάλιστα να «κλαις» και τα λεφτά σου», ενώ ένα οικονομικό πλάνο που θα θέσεις, θα σκοντάψει σε αντικειμενικούς περιορισμούς. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο λειτουργεί απογοητευτικά σε σχέση με μια φιλία ή έναν συλλογικό φορέα που τους έχεις δώσει τα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, μια πρωτοβουλία που θα πάρεις μπορεί να συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις ή απλά να «ατυχήσει». Επιπλέον όμως κινδυνεύεις κι από ένα ατύχημα κι επειδή η ζωτικότητά σου είναι πεσμένη, μην προσπαθείς να κάνεις πράγματα που υπερβαίνουν τις δυνατότητές σου κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι ο Κρόνος στον Υδροχόο θα σε στριμώξει με πρόσθετα καθήκοντα, από τις οποία θα κριθείς. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε περισσότερες επαφές και μετακινήσεις αλλά ακόμη κι αν παραμείνεις «εντός», το διαδίκτυο και το τηλέφωνο είναι στην απόλυτη διάθεσή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Ταύρο αναδεικνύει μια σωματική ή ψυχική δυσαρμονία που έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να έχεις τον νου σου και σε εκείνα που γίνονται στο παρασκήνιο, αφού… όλο και κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε υπονομεύσει Επιπλέον, στα εργασιακά σου απαιτούνται συμβιβασμοί κι όχι «λεονταρισμοί». Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε θέλει τυπικό και προσεκτικό στις συναλλαγές και τις κινήσεις σου. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Αιγόκερω κάτι καλό… ξημερώνει στα οικονομικά σου με έσοδα ή παροχές, που θα σου δώσουν «ανάσες».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει νέα δεδομένα και στις συνεργασίες σου, με τα πράγματα να είναι συμβατά με τα θέλω σου αλλά κι αν δεν είναι θα τα φέρεις στα μέτρα σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε κάνει πολύ πιο δραστήριο/α στον κοινωνικό τομέα ίσως μάλιστα να νιώσεις την ανάγκη να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση φίλου/ης ή σε ένα συλλογικό εγχείρημα, πρόσεξε όμως μην «φας πόρτα»! Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σου κόψει τα «φτερά», οπότε κινήσου μετά μεγίστης προσοχής, χωρίς περιττά «ανοίγματα».

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Ταύρο σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», προκειμένου να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις, όχι όμως για να «χτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι» αλλά για να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο απέναντί σου ένας «δικός σου» άνθρωπος ή συνεργάτης σου, είτε αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, είτε έχει «μουλαρώσει» και δεν το κουνάει ρούπι από τις απόψεις του, με συνέπεια να επέλθει ρήξη. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω σε περιμένουν αρκετές εργασίες, σε κάθε περίπτωση όμως μην υπερβείς τα όρια της σωματικής αντοχής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει ένα ατύχημα και δεν φτάνει το να προσέχεις εσύ, αφού κάποιος/α μπορεί να πέσει επάνω σου. Επιπλέον αν σε απασχολεί μια νομική υπόθεση ή εμπλακείς σε «ιστορίες» με γείτονα ή συγγενή σου, αναζήτησε μια συμβιβαστική οδό. Επιπλέον, ο Κρόνος στον Υδροχόο δεν προσφέρεται για ανοίγματα στην δουλειά σου, ενώ «παίζει» κι ένα θέμα υγείας που πρέπει να φροντίσεις. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου επιφυλάσσει γλέντια, έρωτες και διασκεδάσεις, ίσως όμως να σηματοδοτήσει και μια έγνοια για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε μεταβολές με θετικό πρόσημο στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις και στα περιουσιακά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο σου δημιουργεί οικονομικό πρόβλημα, είτε από μια δική σου άκαιρη επιλογή, είτε εξ αιτίας μιας διεκδίκησης τρίτων σε βάρος σου κι εδώ είναι που καλείσαι να συμβιβαστείς στην λογική «το μη χείρον βέλτιστον» Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνει μια στενοχώρια σε προσωπικό σου θέμα, ενώ αν έχεις παιδιά, θα χρειαστούν είτε την προσοχή σου, είτε την συμπαράστασή σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης απέναντί σου φέρνει μια επιθετικότητα στην συμπεριφορά είτε την δική σου, είτε των άλλων απέναντι σου, αυξάνοντας κατά πολύ την αβεβαιότητα σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια σχέση ή συνεργασία σου. Σε κάθε περίπτωση όμως μια δογματική αντιπαράθεση δεν θα κάνει καλό σε κανέναν. Επιπλέον, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε «φρενάρει» μέσα από μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση, που εξελίσσεται προβληματικά. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένονται περισσότερες επαφές και συζητήσεις, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά-τηλεφωνικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο ζητείται… επειγόντως μια φόρμουλα συμβιβασμού στα εργασιακά σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείς «με την πλάτη στον τοίχο». Μερίδιο στις εξελίξεις διεκδικεί ωστόσο και η υγεία σου με ένα οξύ σύμπτωμα να σου θυμίζει πώς δεν είσαι… θεός! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ «παίζει» και μια βλάβη. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Αιγόκερω δεν έχεις κάποιο άμεσο οικονομικό πρόβλημα, αντίθετα θα βρεθεί τρόπος για να νοιώσεις πλήρης και ασφαλής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, με τα επαγγελματικά σου να προχωρούν στην σωστή κατεύθυνση αλλά ενδέχεται να επιδείξεις και μια «ασυγχώρητη» συναισθηματική αδυναμία. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί προβλήματα στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου ή μια σύγκρουση των δικών σου «θέλω» με τα δικά του αλλά έχεις τον τρόπο να βρεις την σωστή λύση. Επιπλέον, ο Κρόνος στον Υδροχόο ασκεί πιέσεις στα οικονομικά σου κι εκείνο που προέχει είναι το να καλύψεις ανάγκες ή υποχρεώσεις κι όχι τα… καπρίτσια κάποιου/ας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει μια ένταση ή αναταραχή στο σπίτι κι αν κάποιος πρέπει να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, αυτός είσαι εσύ, αφού ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλει υπεύθυνο για όλα! Το ότι θα επιφορτιστείς λοιπόν με επιπλέον ευθύνες είναι μάλλον αναπόφευκτο αλλά να θυμάσαι ότι μια αντιπαράθεση εγωισμών δεν θα ωφελήσει κανέναν, αντίθετα θα μεγαλώσει το χάσμα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε αφορά την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ίσως όμως να μάθεις και κάτι που έγινε παρασκηνιακά ή να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο, ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου μπορεί να σου βάλει δύσκολα με τις απαιτήσεις ή την συμπεριφορά του, από την πλευρά σου όμως δεν έχεις παρά να κάνεις αυτό που ξέρεις πολύ καλά, να… πετάξεις δηλαδή την μπάλα στην εξέδρα ή να εξαφανιστείς! Επιπλέον βέβαια, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας αλλά και σε σχέση με οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σε ακινητοποιήσει. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Αιγόκερω θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες για κοινωνικά «ανοίγματα», ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσει μια καλή φιλία.

ΠΗΓΗ