ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου γνωρίζουν κόσμο και δεν έχεις παρά κάποια στιγμή να μπεις κι εσύ στο «παρεΐστικο» κλίμα που διαμορφώνεται και να… επωφεληθείς προσωπικά! Αυτό ωστόσο δεν θα είναι τελικά και τόσο απλό, αφού ανεξάρτητα με τα όσα ευχάριστα συμβαίνουν στο περιβάλλον σου, με το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα η δική σου διάθεση μπορεί να «πέσει» και τελικά να κτίσεις ένα «τείχος» γύρω σου, εξ αιτίας πραγμάτων που σε έχουν πληγώσει και θα θυμηθείς. Ίσως πάλι να σε «πάρουν από κάτω» οι γενικότεροι περιορισμοί λόγω της πανδημίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη στον Υδροχόο τονίζουν την γοητεία σου και σε βοηθούν να κερδίσεις τους άλλους με την φυσική παρουσία σου, μην διστάσεις λοιπόν να συμμετάσχεις –τηρώντας φυσικά τα μέτρα- σε δρώμενα και εκδηλώσεις, διεκδικώντας τον «τίτλο» ως «πρόσωπο της ημέρας»! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα «απαιτεί» να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον δεν αποκλείεται να προβληματιστείς από τα σημάδια μιας διαδικασίας που εξελίσσεται στο παρασκήνιο και αφορά στις εργασιακές σχέσεις σου ή σε ένα οικογενειακό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου προσφέρουν περισσότερες «δροσερές» στιγμές στην καθημερινότητά σου, ικανές να σε κάνουν να ξεχάσεις τους όποιους περιορισμούς λόγω της covid 19, είτε πρόκειται για διαδικτυακές-τηλεφωνικές επαφές, είτε διά ζώσης. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σηματοδοτεί μια «αγχωτική» ή καταθλιπτική φάση για έναν φίλο ή μια φίλη και από πλευράς σου θα χρειαστεί να κάνεις για λίγο τον… κλόουν, χωρίς όμως να υπάρχουν εγγυήσεις για το αποτέλεσμα! Επιπλέον, μπορεί να «παγώσει» μια συλλογική δράση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε βοηθούν να χαρείς την ζωή σου έστω και με «μικροπράγματα», ίσως όμως και να ενισχύσουν τα οικονομικά σου, τόσο που θα έχεις την δυνατότητα να «κάνεις το κομμάτι σου» με ποικίλες αγορές. Από την άλλη πλευρά θα λάβεις κι εσύ τα… μπόνους σου! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα φέρνει καθυστερήσεις κι αναποδιές σε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό εγχείρημα και για την ώρα μάλλον πρέπει να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα. Ίσως όμως και να «παγώσει» μια υπόθεση, που στην εξέλιξή της θα σου έκανε ζημιά.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνουν κοντά σου άτομα με τα οποία μπορείς τόσο να επικοινωνήσεις και να διασκεδάσεις, όσο και να συνεργαστείς. Ίσως μάλιστα η συνολική αποδοχή σου από τους άλλους να σου δώσει «φτερά»! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, πέρα από τον γενικότερο περιορισμό των κινήσεών σου λόγω της πανδημίας, μπορεί να σε εγκλωβίσει με «βαριές» σκέψεις ή και αναγκαιότητες που δεν έχουν να κάνουν τόσο με σένα, όσο με άτομα του περιβάλλοντός σου ή κάποιον συγγενή σου. Επιπλέον, όμως θα διορθωθεί και μια παλιά αδικία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη στον Υδροχόο διαμορφώνουν πολύ πιο βατές συνθήκες στα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να… απολαύσεις την απαλλαγή σου από τα ζόρια! Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις ένα pet, που θα σε κάνει να νοιώσεις πολύ καλά. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα αυξάνει τις οικονομικές πιέσεις, ίσως μάλιστα να σου κοπεί μια πηγή εσόδων, εσύ όμως δεν έχεις παρά να βάλεις σε μια τάξη τα τρέχοντα ζητήματα, ξεμπερδεύοντας αρχικά με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από το «πάγωμα» μιας υπόθεσης, που σε είχε βάλει σε μπελάδες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη στον Υδροχόο συνηγορούν στο να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, «ξορκίζοντας» την καραντίνα, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, ανασύρει από το παρελθόν μνήμες και καταστάσεις που… λίγο θέλουν για να σε «ρίξουν» ψυχολογικά αλλά μην του κάνεις την «χάρη». Επιπλέον μπορεί να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η σε μια συνεργασία, σε κάθε περίπτωση όμως κάνε υπομονή και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη στον Υδροχόο σηματοδοτούν ευχάριστες καταστάσεις στο σπίτι ή το γραφείο σου και τουλάχιστον μπορείς να κάνεις τον χώρο σου πιο όμορφο και λειτουργικό ενώ ευνοούν τόσο την αναζήτηση στέγης, όσο και την ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Παράλληλα βέβαια, με το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα πρέπει να επικεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν μια ενδεχόμενη «ζημιά» στα εργασιακά σου, πολύ περισσότερο αν έχεις εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση που δεν πάει ούτε μπρος, ούτε πίσω. Επιπλέον, ενοχλητικές μνήμες σε κάνουν να κλειστείς στον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη στον Υδροχόο διανθίζουν την καθημερινότητά σου με προτάσεις και δρώμενα, που σίγουρα θα κάνουν την ζωή σου πιο διασκεδαστική, ανεξάρτητα με το αν είσαι εντός ή εκτός. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ρίχνοντας κάποιες «σκιές» σε σχέση με την εξέλιξή τους. Και το πιο απλό είναι το να στερηθείς για ένα διάστημα την παρέα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως όμως και να επανεμφανιστούν στο προσκήνιο ζητήματα που στο προηγούμενο διάστημα «τα είχες θάψει κάτω από το χαλί».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε κάνουν να νοιώθεις αυτάρκης στα οικονομικά σου, είτε επειδή έχεις πλεόνασμα, είτε λόγω θετικών προοπτικών, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα έξτρα επίδομα. Από εκεί και ύστερα η ανταλλαγή δώρων και τα κεράσματα θα έρθουν ως… φυσική συνέπεια! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σε «ακινητοποιεί» σε ένα περιουσιακό ή/και οικογενειακό ζήτημα, αφού υπάρχουν κενά και προαπαιτούμενα που δεν είχες στα υπόψη. Επιπλέον, η εμπλοκή ενός οικείου σου στις δουλειές σου, μάλλον θα δημιουργήσει παρά θα λύσει προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συνηγορούν στο να περάσεις καλά, μέσα από παρέες και δρώμενα, που σε ευχαριστούν, ενώ θα αναδείξεις ακόμη περισσότερο την νοητική γοητεία που ασκείς, συνδυάζοντάς την με ξεχωριστές αισθητικές παρεμβάσεις είτε γύρω σου είτε.. επάνω σου! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα μπορεί να σου φέρει μια στενοχώρια για ένα συγγενικό σου πρόσωπο, ενώ «παίζει» και το να σε «μπλοκάρει» με τις ενέργειές του ένας γείτονάς σου. Επιπλέον όμως, θα έχεις την ευκαιρία να «μυηθείς» σε γνώσεις σχετικά με την Παράδοση ή την Ιστορία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής κι η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε αποσπούν από τα δύσκολα, με ενδιαφέρουσες παρέες, παραλειπόμενα και κουτσομπολιά, ενώ μπορεί να ανακουφιστείς μαθαίνοντας κάτι. Επιπλέον θα νοιώσεις πολύ καλά κοντά σε έναν… τετράποδο φίλο σου! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σε καλεί να συμμαζευτείς οικονομικά, αφού για την ώρα δεν διαφαίνεται κάποια διέξοδος, ίσα-ίσα που όλα έχουν μπλοκάρει, Ας αποφύγεις λοιπόν σημαντικές αγορές κι επενδύσεις, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των κενών σου. Ίσως βέβαια να «παγώσει» κι ένα χρέος σου.

ΠΗΓΗ