ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω αναδεικνύει τα προσόντα σου και θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδια σου μια νέα και πιο εκτεταμένη προοπτική. Ίσως μάλιστα να λάβεις συγκεκριμένη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο, ενώ φαίνεται πως είσαι πολύ κοντά σε μια βράβευση ή «εύφημο μνεία». Επιπλέον, μπορείς να οργανώσεις ή να συμμετάσχεις σε ένα επαγγελματικό meeting ή μια παρουσίαση αλλά και να «στήσεις» ένα νέο δίκτυο. Παράλληλα με τον Ερμή στον 11ο ηλιακό οίκο σου, ένας φίλος ή μια φίλη θα σου αποκαλύψει κάτι πολύ… ενδιαφέρον!

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στον 10ο ηλιακό οίκο σου κάποια πράγματα στην καριέρα σου θα πάνε… ανέλπιστα καλά, με την συνδρομή ενδεχομένως και κάποιου/ας φίλου/ης! Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σε βοηθά να επεκτείνεις τον κύκλο των επαφών σου και να δικτυωθείς όσο γίνεται περισσότερο. Επιπλέον είναι πιθανό να συνάψεις μια συμφωνία ή να προβείς σε μια νομική ρύθμιση που θα σε ξεμπλοκάρει αλλά και να λάβεις μια «δέσμη» πληροφοριών, καταλυτικών για την πρόοδό σου. Ευνοούνται ακόμη τα ταξίδια και οι εκδρομές, όπως επίσης και κάθε δραστηριότητά σου σχετική με τα media.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον Δία στον Αιγόκερω τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο κι είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που θες πολύ. Και σε αυτό θα «μετρήσουν» πολύ και οι δημόσιες σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου, αναθέτοντας τα δύσκολα ζητήματα σε κάποιον/α άλλο/η, αφού έτσι θα γίνει απλά και εύκολα η δουλειά σου την ίδια στιγμή που εσύ θα… κάθεσαι! Παράλληλα, ο Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου εξυπηρετεί κάθε πρόθεσή σου για να σπουδάσεις ή να ταξιδέψεις, ενώ μια επαφή με το εξωτερικό θα διευρύνει και τις προοπτικές στην καριέρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας απέναντί σου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, αρκεί βέβαια να μην κλειστείς στο καβούκι σου, αφού οι διευκολύνσεις που σου παρέχονται προέρχονται κυρίως από τους άλλους ή τους συνεργάτες σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και να προβάλλεις τον εαυτό σου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ή τα media. Ίσως μάλιστα να σου απονεμηθεί κάποια διάκριση ή ένα βραβείο. Παράλληλα, με τον Ερμή στον 8ο ηλιακό οίκο σου να απελευθερώνει τις οικονομικές δυνατότητές σου, έχεις πλέον το πράσινο φως για αγορές ή επενδύσεις.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή απέναντί σου είναι πιθανό να ευνοηθείς από μια συνεργασία, ενώ φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος και για μια χρηματοδότηση. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σε καλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά ζητήματα, αφού έχεις πολύ καλές πιθανότητες για να τα διευθετήσεις όλα όπως τα θέλεις, έχοντας την τύχη με το μέρος σου αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση ενός προσώπου που είναι «στα μέσα και στα έξω»! Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια «ξεγυρισμένη» άδεια, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά ή προσωπικό, η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις τις κινήσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω σου φέρνει τύχη στην προσωπική και την κοινωνική σου ζωή και δεν πρέπει να χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ιδιαίτερα ως προς τις «άκρες» σου με σημαίνοντα πρόσωπα. Επιπλέον κατά την διάρκεια της ημέρας θα χαρείς την συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων, ενώ η επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου θα σε κάνει να… καμαρώνεις! Παράλληλα, με τον Ερμή στον 6ο ηλιακό οίκο σου, δρομολογούνται θετικές εξελίξεις και στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία που θα σε διασφαλίσει ή να αποκτήσεις εξοπλισμό, που θα σου λύσει τα χέρια.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις σε ζητήματα στέγης, είτε ψάχνεις εσύ, είτε αποκτήσεις νέους νοικάρηδες. Επιπλέον ευνοείται κάθε τι σχετικό με το οικογενειακό σου περιβάλλον, τον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό, ενώ μπορεί να καταφθάσει και μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου και τελικά να κάνεις και την… προίκα σου! Επιπλέον, με τον Ερμή στον 5ο ηλιακό οίκο σου, αν παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί κομβικής σημασίας ως προς τις επιδιώξεις σου, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στον 4ο ηλιακό οίκο σου δρομολογούνται αλλαγές στον χώρο σου, ίσως μάλιστα να συνδεθεί με αυτές κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες γνωριμίες, ζητώντας σου απλά να μην χάσεις χρόνο με επουσιώδη ζητήματα Επιπλέον, ευνοούν τα ταξίδια και τις εκδρομές, ενώ η δικτύωσή σου με άτομα που ξέρουν πολλά και θα σε βοηθήσει σε μια σειρά ζητημάτων που σε απασχολούν, είτε πρόκειται για τα οικογενειακά-περιουσιακά σου, είτε για ένα πρόγραμμα σπουδών ή επιμόρφωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή βοήθειες μέσω τρίτων, ίσως μάλιστα να βρεις κάποιον/α να σε χρηματοδοτήσει. Επιπλέον, φαίνεται να είναι «στα σκαριά» μια συμφωνία ή μια νομική ρύθμιση που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου, αίροντας περιορισμούς που υπήρχαν μέχρι χθες. Παράλληλα, με τον Ερμή στον 3ο ηλιακό οίκο σου, θα τύχεις της κατάλληλης ενημέρωσης, ώστε να προχωρήσεις σε κινήσεις, που έχουν να κάνουν με την επιμόρφωσή σου αλλά και την ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου, σε προικίζει με τύχη και… όρεξη να επεκτείνεις την δράση σου, ίσως μάλιστα να βρεις «βήμα» στα μέσα δικτύωσης ή να τύχεις ευνοϊκής αντιμετώπισης από ένα ισχυρό πρόσωπο, γι’ αυτό μην διστάσεις να κοινοποιήσεις τα θέλω σου, προς τους σωστούς αποδέκτες. Επιπλέον, μια συνεργασία ή συμφωνία θα ανοίξει τις οικονομικές προοπτικές σου, Παράλληλα ο Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου εξυπηρετεί κάθε είδους εμπορική πράξη ή επένδυση ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα μέσον που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου αλλά και να επιμορφωθείς σε κάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου, σου δίνει «βήμα» αλλά και την ευκαιρία να διευθετηθούν διάφορα ζητήματα. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου αρκεί να επικοινωνήσεις το όποιο θέμα σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να λάβεις μια κρυφή υποστήριξη. Επιπλέον, αν απευθύνεσαι στο κοινό ή στοχεύεις σε μια προώθηση σου μέσα από τα media, θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα, έστω κι αν μέσα στην όλη διαδικασία μαθευτούν και πράγματα που… δεν θέλεις! Μπορεί ακόμη να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα προσφορά γύρω από θέματα υγείας ή διατροφής.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και ευνοεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα, μια νέα γνωριμία να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου γι’ αυτό μην… κάθεσαι μέσα και αξιοποίησε άμεσα το πλεονέκτημά σου! Παράλληλα, αναδεικνύεται ο κομβικός ρόλος σου σε κοινωνικές ή πολιτικές δράσεις. Κατά τα άλλα, με τον Ερμή στον 12ο ηλιακό οίκο σου υπάρχει και το ενδεχόμενο να αναλωθείς σε κουτσομπολιά και συζητήσεις για το τι κάνουν οι άλλοι, ίσως όμως να μαθευτεί κι ένα δικό σου μυστικό.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/03: Έλεγξε τον τρόπο που τον διεκδικείς και τα συναισθήματά σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ