ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου προσφέρει την ευκαιρία να χαλαρώσεις, άφησε λοιπόν τις πολλές δουλειές για να τις κάνει κάποιος/α άλλος/η, τώρα που μπορείς κι αν «ζορίζεσαι» από προβλήματα, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω! Επιπλέον καλείσαι να «ακούσεις» την φωνή της διαίσθησής σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο δίνει μια πιο «τυχερή» διάσταση στις φιλίες και την κοινωνική ζωή σου, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις ένα σημαίνον άτομο το οποίο με τις «άκρες» που διαθέτει θα σου ανοίξει νέους δρόμους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου αλλά επειδή θα έρθεις σε επαφή με… κάθε καρυδιάς καρύδι, απαιτείται μια στοιχειώδης αξιολόγηση, για να μην χάσεις όλον τον χρόνο σου με άτομα που δεν τον αξίζουν ή «λιγουρεύονται» τα λεφτά σου, προσποιούμενα ότι υποφέρουν. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο εκτελεί χρέη «χρυσού χορηγού» στην καριέρα σου και σου ανοίγει νέες «πόρτες», χωρίς να χρειαστεί να καταβάλεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, αφού μπορείς να πετύχεις μια σημαντική διάκριση, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον κοινωνικό, έστω και… κατά λάθος! Ευνοούνται ακόμη οι καλλιτεχνικές και οι μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, μπορεί μεν να υφίστανται περιορισμοί στις «τοπικές» μετακινήσεις σου, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τις πιο μακρινές και με τον Δία στον Υδροχόο δεν έχεις παρά να ταξιδέψεις κάπου όπου υπάρχουν περισσότερες ελευθερίες. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις και μια υποτροφία για σπουδές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, έστω και… εικονικά, σε κάθε περίπτωση πάντως το κλίμα είναι απολύτως συμβατό με τις ρομαντικές απαιτήσεις σου, ενώ μπορεί να «ξεφύγεις» και μέσα από θεάματα ή αναγνώσματα. Παράλληλα, με τον Δία στον Υδροχόο έχεις το ελεύθερο να προχωρήσεις στα σχέδιά σου για αγορές ή επενδύσεις, ενώ μπορεί να ξεμπλοκάρει και μια υπόθεση δανεισμού ή φορολογίας. Επιπλέον, ένα άτομο θα σε διευκολύνει να παρακάμψεις εμπόδια και προ απαιτούμενα που υπάρχουν για τους… άλλους θνητούς!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κρατά μακριά από κάθε είδους υλικές στερήσεις, έστω και… κατά φαντασία, ενώ δεν αποκλείεται να «εξορμήσεις» για ψώνια. Χρειάζεται ωστόσο και μια προσοχή από την πλευρά σου, αφού κυκλοφορούν και πολλά ψευδεπίγραφα προϊόντα. Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου ευνοεί τις νέες συνεργασίες σου, ενώ σηματοδοτεί και μια διάκριση στην ζωή ενός δικού σου προσώπου. Επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς με άτομα που έχουν ένα ιδιαίτερο κοινωνικό πρεστίζ και ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές προσδοκίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου «ανακατεύει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να σου προταθούν… διάφορα, πρόσεξε όμως αφού τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ίσως μάλιστα να υπάρχει και δόλος σε βάρος σου. Μπορεί ακόμη να «εξαφανιστεί» ένας δικός σου άνθρωπος. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο σου επιτρέπει να βελτιώσεις τις συνθήκες στα εργασιακά σου ή να βρεις δουλειά, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από ένα «παράθυρο» που θα ανοίξει… μόνο για σένα! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις εργαλεία ή μέσα που σου κάνουν την ζωή πολύ πιο εύκολη.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς αν θες να αποτραβηχτείς προσωρινά από τις ευθύνες σου και να σε καλύψει κάποιος/α άλλος/η, δεν έχεις παρά να του/της το ζητήσεις και θα… γίνει! Οφείλεις ωστόσο να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και την διατροφή σου, θέτοντας κάποια όρια. Παράλληλα, με τον Δία στον Υδροχόο είναι πολύ πιθανό να σου δοθεί πρωταγωνιστικός ρόλος σε μια εκδήλωση ή συμβεί κάτι που θα ανεβάσει τις προσωπικές «μετοχές» σου στα ύψη. Επιπλέον, θα έρθεις ακόμη πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα να καμαρώσεις για μια επιτυχία ή διάκρισή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να γοητεύσεις τους άλλους αλλά και για να παίξεις… έτσι χωρίς πρόγραμμα, αναδεικνύοντας το δημιουργικό σου ταλέντο. Επιπλέον, στα προσωπικά σου, είναι πιθανό να… αγγίξεις τον παράδεισο, έστω και «κατά φαντασίαν»! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σου δίνει το ελεύθερο για να προχωρήσεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα που σε απασχολεί, αφού οι λύσεις είναι… πάνω στο τραπέζι! Επιπλέον ενδέχεται να φιλοξενήσεις μια γιορτή-μάζωξη στο σπίτι ή το γραφείο αλλά και να επενδύσεις σε ακίνητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει κόσμο στον χώρο σου μπορεί ωστόσο να βρεθείς κι εσύ φιλοξενούμενος σε ένα «αριστοκρατικό» περιβάλλον. Σε θέματα ασφαλείας όμως πρόσεξε μήπως αφήσεις ανοικτή κάποιο «παράθυρο», από το οποίο θα εισέλθουν οι… πονηροί! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις κι εκεί… έξω θα βρεις πολλά από αυτά που σε ευχαριστούν, ενώ πέρα από ένα ταξίδι που δρομολογείται μπορεί να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, γνωστοί και συγγενείς μπορεί να μεσολαβήσουν σε μια υπόθεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς δρομολογούνται ευχάριστες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, με καλή παρέα και «φευγάτες» συζητήσεις, όσον αφορά όμως στις πιο σοβαρές υποθέσεις σου μην… πιστέψεις τίποτα από όλα όσα λέγονται, ακόμη κι αν υπάρχουν οι καλύτερες των προθέσεων! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο αίρει περιορισμούς και αλλάζει υπέρ σου τις ισορροπίες σε οικονομικά θέματα, δίνοντάς σου το δικαίωμα να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για πράγματα που σε ευχαριστούν αλλά και την ευκαιρία να αποκτήσεις «λαμπερά» αξεσουάρ ή κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως πολυτέλεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου στρέφει το ενδιαφέρον των άλλων αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Κι έχοντας την ικανότητα να εμφανίζεις τα πράγματα περίπου… ειδυλλιακά, δεν μένει παρά το να χρησιμοποιήσεις εμψυχωτικά το πλεονέκτημά σου κι όχι βέβαια να «παραμυθιάζεις» τους άλλους για να επωφεληθείς προσωπικά. Έτσι κι αλλιώς, με τον Δία στον Υδροχόο θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια σου με την βοήθεια του «από μηχανής Θεού» ή/και προσώπων που εμφανίζονται την πιο κατάλληλη στιγμή.

 

 

ΠΗΓΗ