ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου βάζει φρένο στις πιο «βιαστικές» επιδιώξεις σου και κάποιες συμπεριφορές ή τεχνικές λεπτομέρειες θα σε «κολλήσουν» αλλά το να εφευρίσκεις λύσεις είναι «παιχνιδάκι» για σένα! Επιπλέον, καλείσαι να δώσεις τις συμβουλές σου σε φίλους/ες και γνωστούς/ες. Παράλληλα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις κάτι «έξτρα» στον οικονομικό τομέα, αφού ο ενεργός Ουρανός σηματοδοτεί ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενα έσοδα. Μην κρίνεις λοιπόν τα πράγματα με βάση τις πιθανότητες. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή με πολύ ιδιαίτερο στυλ.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να βάλεις κάτω τα πράγματα και να κάνεις τους λογαριασμούς σου κι αν δεν βγάζεις άκρη σε κάποια ζητήματα υπάρχουν και οι ειδικοί, που θα σου δώσουν τις λύσεις που χρειάζεσαι. Επιπλέον η σοβαρή και υπεύθυνη στάση σου θα εκτιμηθεί δεόντως, ίσως μάλιστα να δικαιωθείς σε κάποια πράγματα. Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ουρανός «πειράζει» κάποιες από τις σταθερές σου και ίσως δυσκολευτείς να «χωνέψεις» τις αλλαγές, θα ήταν προτιμότερο όμως να τις υιοθετήσεις, αν μάλιστα συνδυάσεις το παλιό με το καινούριο θα έχεις πετύχει το τέλειο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να αναζητήσεις πρακτικές λύσεις σε ότι σε απασχολεί, αφήνοντας κατά μέρος τις θεωρίες, αφού μόνον έτσι θα δώσεις λύση στα προβλήματα που θα προκύψουν. Κι αν δεις ότι κάποια πράγματα γίνονται «της υπομονής», απλά αποδέξου την πραγματικότητα. Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ουρανός σε κατευθύνει σε… άλλου είδους διαδικασίες απεμπλοκής και δεν αποκλείεται τελικά να προβείς σε σπασμωδικές ή ακραίες ενέργειες, προκειμένου να «αποτινάξεις το ζυγό». Ευτυχώς δηλαδή που έχεις… δύο εαυτούς κι ο καθένας θα βολευτεί με τα δικά του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει πιο προσεκτικό στις δουλειές αλλά και τα οικονομικά σου, τηρώντας τα δέοντα και απαιτώντας από τους άλλους να πράξουν αναλόγως. Επιπλέον, σε καλεί να κάνεις κάποιες αναγκαίες εξετάσεις για την υγεία σου ή να «γιατροπορέψεις» κάποιον/α άλλον/η. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός αλλάζει το πλαίσιο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου αναμένονται μη… αναμενόμενες καταστάσεις! Κατά τα άλλα όμως, μπορεί να σου φέρει έναν φίλο ή μια φίλη με ιδιαίτερες αναζητήσεις που θα προσθέσει αρκετό «αλατοπίπερο» στην ζωή σου

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις παρέες αλλά και τα «κονέ» σου με έναν συλλογικό φορέα, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Πολύ διασκέδαση βέβαια δεν προβλέπεται αφού προέχει η επίλυση προβλημάτων και η… συμβουλευτική! Παράλληλα βέβαια αν σχεδιάζεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα, μην υπολογίσεις χωρίς τον «ξενοδόχο», αφού στην παρούσα φάση μπορεί να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης. Αντίθετα ο ενεργός Ουρανός υποστηρίζει κάθε «τρέλα» σου κι αν νοιώθεις πως περιορίζεσαι από κάτι, απλά… σπάσε τα δεσμά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να σου εξασφαλίσει στήριξη και διευκολύνσεις από ένα «ισχυρό» πρόσωπο, αρκεί βέβαια να κάνεις κι εσύ το καθήκον σου, στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμφέροντος. Τίποτε το δύσκολο δηλαδή για σένα, ίσα-ίσα που θα πάρεις κι άλλους «πόντους»! Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ουρανός φέρνει νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα, αλλά ίσως κι ένα έκτακτο ταξίδι ή μια απρόσμενη είδηση, που θα σε κάνει να αλλάξεις ρότα στα σχέδιά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με κάτι πολύ έξω από αυτά που ενδιαφέρουν τον πολύ κόσμο αλλά για σένα είναι «must».

ΖΥΓΟΣ

Με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου να σε «πονοκεφαλιάζει» με λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις και τις πρακτικές ικανότητές σου κι αν τυχόν δεν σου φτάσουν κι αυτές, τότε τον λόγο έχουν αυτοί που… ξέρουν! Κι εσύ όμως καλείσαι να δώσεις συμβουλές για ζητήματα σχέσεων, αξιοποιώντας την μακρά σου πείρα. Παράλληλα ο ενεργός Ουρανός σου εξασφαλίζει μεν την πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης που δεν είχες στα υπόψη, από την άλλη πλευρά όμως σου κόβει κάποια αναμενόμενα έσοδα. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια απρόσμενη εξέλιξη στα φορολογικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε βάζει να πασχίζεις με ισολογισμούς και λεπτομερείς υπολογισμούς στα οικονομικά σου, διορθώνοντας τα όποια λάθη, κάτι που όντως μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στο να κινηθείς και να στοχεύσεις σωστά στην συνέχεια. Επιπλέον είναι πιθανό να προκύψουν πρόσθετα οικογενειακά βάρη. Κατά τα άλλα πάντως, αν δυσκολεύεσαι από μόνος/η σου να τα βγάλεις πέρα, η λύση θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Αντίθετα με τον Ουρανό να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δεν αποκλείεται να υποστείς μια «ψυχρολουσία» από έναν δικό σου άνθρωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου δεν επιτρέπει πολλούς «χαριεντισμούς», ούτε βέβαια «εξυπνάδες» στις συναναστροφές και τις συνεργασίες σου κι αν επιμείνεις σε αυτό το στυλ, αργά ή γρήγορα θα υποστείς μια αυστηρή κριτική ή θα σου βάλουν «πάγο». Επιπλέον άφησε αυτούς/ες που ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους και μην δυσανασχετείς με τις όποιες καθυστερήσεις, αφού «το καλό πράγμα αργεί να γίνει». Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ουρανός φέρνει ανατροπές και ανακατατάξεις στα εργασιακά σου κι εδώ είναι που αν πας σύμφωνα με τους κανόνες, το αποτέλεσμα θα σε ζημιώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στην δουλειά σου κι επειδή «κι ο άγιος φοβέρα θέλει», μην αφήσεις λάσκα τα «λουριά» στην περίπτωση που έχεις άτομα στην δούλεψή σου. Επιπλέον, καλείσαι να κάνεις οικονομία δυνάμεων και χρημάτων. Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ουρανός περί… άλλων τυρβάζει στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, όπου το πιθανότερο είναι να «λουστείς» συμπεριφορές ή επιλογές που θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Έχεις ωστόσο κι εσύ μια επιλογή, να κάνεις δηλαδή την επανάστασή σου, αφού άλλο τα προσωπικά κι άλλο τα επαγγελματικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου προσδίδει στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ένα πιο «σοβαρό» πλαίσιο, σε βάρος ίσως των πιο χαρούμενων ή ανέμελων στιγμών, από την στιγμή όμως που υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορείς να αγνοήσεις, ανέλαβε τις ευθύνες σου και δώσε λύσεις, πριν πάρεις «κίτρινη κάρτα». Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ουρανός φέρνει αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο σου και είτε τις προκαλέσεις εσύ, είτε σου συμβούν, η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί κατακόρυφα, αφού αυτά σε «εξιτάρουν». Ίσως όμως να υπάρξουν και κάποιες «ανάποδες» καταστάσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου ή να διευθετήσεις οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα στο πνεύμα της «μικρότερης ζημιάς». Και βέβαια σήμερα το «χάσιμο» δεν… επιτρέπεται, αντίθετα θα πρέπει να έχεις το μυαλό σου συγκεντρωμένο για να μην κάνεις λάθη. Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ουρανός φέρνει απρόσμενες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου κι είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση, που θα σε εκπλήξει ή να έχεις ένα απροσδόκητο συναπάντημα. Ωστόσο μπορεί και να αποκτήσεις και κάποια «προχωρημένα» αξεσουάρ-εργαλεία.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/05 : γέμισε το χρόνο σου με ευχάριστες δραστηριότητες ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ