ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί ένα προσωπικό άνοιγμα, εμπλουτίζοντας τον κύκλο σου με «σημαίνουσες» γνωριμίες για κάθε… χρήση κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, επιδεικνύοντας φιλότιμο κι έναν καλώς εννοούμενο εγωισμό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό σου οίκο σου ευνοεί τα εργασιακά σου και είναι πιθανό να γίνει μια συζήτηση ή ένα ραντεβού που θα σου ανοίξει νέους δρόμους. Όσο για τα θέματα υγείας και διατροφής είναι πιθανό να σου προσφέρουν ένα «πακέτο» ευεξίας, κάτι μάλλον… πολύτιμο από την στιγμή που ο Άρης στο ζώδιό σου σε έχει… κουράσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί μια κινητικότητα στο σπίτι και την οικογένειά σου κι είναι πιθανό είτε να υποδεχθείς ένα «σημαίνον» άτομο, είτε να φιλοξενηθείς εσύ σε ένα «σούπερ» περιβάλλον. Επιπλέον, διαφαίνονται θετικές προοπτικές σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου σε «μπολιάζει» με τύχη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να χαρείς την ζωή σου κοντά σε πρόσωπα που «σε πάνε», ίσως μάλιστα να συναντήσεις και κάποιον/α «πολλά υποσχόμενο/η» για μια πιο… στενή επαφή! Πρόσεξε ωστόσο αφού «το ράσο δεν κάνει τον παπά».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στον Λέοντα η ημέρα για σένα αναμένεται να είναι πλούσια σε μετακινήσεις κι επαφές κι έχεις να ωφεληθείς πολλά από τις γνωριμίες σου. Επιπλέον, είναι στο πρόγραμμα κι ένα ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θα διευκολύνει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό σου οίκο σου σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να μεταβείς εσύ κάπου, απολαμβάνοντας σε κάθε περίπτωση… ανέσεις! Επιπλέον, φέρνει μια «χαριστική» περιουσιακή ρύθμιση, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια βοήθεια από την οικογένειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, τόσο άμεσα, όσο και έμμεσα, μέσα από δώρα ή προσφορές, ίσως μάλιστα να «σαστίσεις» από κάτι που θα σου χαρίσουν. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, εκτός από τις εκδρομές και τις ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, που συνάδουν και με πιο αισιόδοξες σκέψεις από την πλευρά σου, θα έχεις την ευκαιρία για να αποκτήσεις ρούχα ή αξεσουάρ που θα σε κάνουν ακόμη πιο γοητευτικό/η! Επιπλέον, αναμένεται να γνωρίσεις πολύ κόσμο και να δικτυωθείς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως όλες οι επαφές σου θα είναι και… σοβαρές!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά «λαοπρόβλητο/η», μένει ωστόσο να αναδειχθείς περισσότερο για τα ταλέντα, τις ικανότητές και τις αρετές σου, παρά για τις άσκοπες επιδείξεις… μεγαλείου και ματαιοδοξίας! Από εκεί και ύστερα συναισθηματικά βρίσκεσαι σε μια μάλλον ασταθή φάση, οπότε μην «δένεις» τίποτε, μέχρι νεωτέρας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό σου οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από τα κεράσματα αλλά και τα έξοδα… διασκέδασης, ίσως σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση που θα σε πάει μπροστά, ενώ δεν αποκλείεται να σου δωρίσουν κάτι που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να μάθεις διάφορα μυστικά αλλά και να επωφεληθείς από μια παρασκηνιακή βοήθεια, ίσως μάλιστα να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο. Όσον αφορά όμως σε ζητήματα υγείας και διατροφής, θα σε πιάσει πάλι η υποχονδρία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αισιόδοξο/η και ανοικτό/η σε προτάσεις, κάτι που θα συντελέσει σε χαρούμενα ή δημιουργικά «ανοίγματα» αλλά και στο να αξιοποιήσεις την τύχη σου, Επιπλέον όμως ο Ποσειδώνας απέναντί σου, σου φέρνει και κάποια άτομα που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα πριμοδοτεί μια πλούσια κοινωνική ζωή και μάλιστα με… στυλ, αν όμως τελείς σε δεσμευτικό καθεστώς στα προσωπικά σου, η συμπεριφορά σου και οι επιλογές σου, ενίοτε θα γίνει «κόκκινο πανί» για εκείνον/η που έχει… λόγο να διαμαρτύρεται! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό σου οίκο σου σε καλεί να ξεκουραστείς ή να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, μακριά από εντάσεις, παρέχοντάς σου συνάμα μια σειρά από μυστικές βοήθειες αλλά και ενημερώσεις για παρασκηνιακά δρώμενα. Το τι «διπλωματικά» ψέματα θα ειπωθούν βέβαια είναι μια… άλλη ιστορία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί μια κινητικότητα και «τριβές» σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι άλλο αποτελεί ζήτημα αιχμής για σένα, αν όμως «σου μπει στο μάτι» κάποιος/α, που «κοκορεύεται», κοίτα να γίνει η δουλειά κι άσε τις… εκδικήσεις για αργότερα! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, μια νέα γνωριμία θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον με την χρησιμότητα που έχει για σένα. Όσο για τις… υπόλοιπες προέχει το να περάσεις καλά. Επιπλέον, η «ανάλαφρη» συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης θα σε βάλει σε θέση κριτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα συμφωνεί και επαυξάνει σε εκδρομές ή ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να απελευθερωθούν οι δυνατότητές σου στην επιμόρφωσή σου ή σε ένα νομικό ζήτημα που σε απασχολεί, μετά από μια θετική γνωμοδότηση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό σου οίκο σου ευνοεί κάθε τι σημαντικό για σένα, ίσως μάλιστα να υπάρξει και η μεσολάβηση ενός υψηλά ιστάμενου προσώπου που «σε πάει» ή τρέφει για σένα κι… άλλου είδους βλέψεις! Και ανεξάρτητα από το πώς θα διαχειριστείς τελικά το όλο θέμα, η γοητεία σου είναι και το «διαβατήριο» για την επιτυχία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο έξοδα αλλά και… κεράσματα, ενώ συμβάλλει και σε μια δανειοδότηση με καλούς όρους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χρεωθείς για την κάλυψη εφήμερων αναγκών. Αν πάλι κερδίσεις κάτι από τύχη, φύλαξε και για αύριο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, ενώ πριμοδοτεί εκδρομές, ταξίδια και την δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως τα όσα γίνονται θα σου φανούν πολύ «ανάλαφρα» κι αν συμμετέχει σε αυτά ένας «δικός σου» άνθρωπος, μάλλον θα… στραβώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί πολύ «ενδιαφέρουσες» στιγμές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τίποτε ωστόσο δεν προδικάζει ότι μια νέα αρχή θα έχει και μια σταθερή συνέχεια. Ζήσε λοιπόν αυτά που σου προσφέρονται κι αν «αμαρτήσεις» και λιγάκι… δεν πειράζει! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου φέρνει οικονομικές ευκολίες κι εξυπηρετήσεις, διώχνοντας μακριά κάθε σχετικό άγχος. Κάνε λοιπόν «το κομμάτι σου» ή απλά απόλαυσε τα όσα σου προσφέρονται. Ωστόσο «κόψε κάτι» στις υποσχέσεις που σου δίνουν, αφού το «αύριο» είναι μια… άλλη μέρα!

ΙΧΘΥΕΣ

Παρά τις όποιες μεταβολές μέχρι «να κάτσει η μπίλια», η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει διευκολύνσεις γύρω από εργασιακά θέματα, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε για προσωπικό. Σε θέματα υγείας ωστόσο, φαίνεται να ακολουθείς μια «άτακτη» διατροφή, που είναι πιθανό να σου δημιουργήσει προβλήματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου δημιουργεί γόνιμες συνθήκες στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να είσαι περισσότερο ανοικτός/η σε προτάσεις. Επιπλέον, θα κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις, έστω κι αν χρειαστεί να πεις μερικά… αθώα ψέματα!

ΠΗΓΗ