ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και μια νέα αρχή, με τις εξελίξεις όμως να μην εξαρτώνται τόσο από σένα, όσο από παράγοντες που είναι έξω και πέρα από τον έλεγχό σου. Επιπλέον είναι πιθανό να βιώσεις κάτι δυσάρεστο, δεν φταίει όμως το ότι ο μήνας έχει 13» αλλά ο… Πλούτωνας! Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου ενισχύει τους οικογενειακούς δεσμούς και την τάση σου να ακολουθήσεις μια παραδοσιακή «γραμμή» στις επιλογές σου, ενώ αναμένεται να βγουν στην φόρα και κάποιες συναισθηματικές αδυναμίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή μια ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο νομικό θέμα, θα κλείσει οριστικά μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Κατά τα άλλα μπορείς να ρίξεις το βάρος σου στην διερεύνηση των… μυστηρίων της ζωής, υιοθετώντας μια νέα φιλοσοφία. Παράλληλα, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, με τον Χείρωνα στον Κριό δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις παραδοσιακές θεραπευτικές προσεγγίσεις, ίσως μάλιστα να δεις καλό από ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας που κατέχει πολλά μυστικά ευεξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στα οικονομικά σου κι αν δεν είσαι εσύ που οικειοθελώς θα «εγκαταλείψεις το σκάφος», καλό είναι να είσαι δύσπιστος/η απέναντι σε όσα συμβαίνουν, αφού μπορεί να είναι μέρος ενός συνολικότερου σχεδίου που αποσκοπεί στο να ζημιωθείς. Αν πάλι δανειστείς χρήματα, θα σου πέσει βαρύ να τα ξεπληρώσεις, οπότε σκέψου το δύο φορές. Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό συνηγορεί σε ένα reunion ή την αναβίωση μιας παλιάς φιλίας, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε έναν φορέα με παραδοσιακό «χρώμα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η επανεκκίνησή σου, μακριά από οτιδήποτε έχει πλέον «φάει τα ψωμιά του». Αν πάλι μέσα στο μήνα σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, να την ψάξεις από… εκατό μεριές, ίσως όμως να ξεκόψεις οριστικά από πρόσωπα ή καταστάσεις που σου κάνουν κακό! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί σε μια γόνιμη «επιστροφή στις ρίζες» σου, αφού στο παρελθόν και την οικογενειακή σου Παράδοση θα βρεις το «καταφύγιο» αλλά και τις εναλλακτικές λύσεις που χρειάζεσαι.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει λιγότερο καλοπροαίρετο/η στα εργασιακά σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθείς άθελά σου ως «πιόνι» από συμφέροντα ή να πέσεις θύμα της περηφάνιας σου! Ίσως πάλι να κλείσει οριστικά ένας κύκλος εργασιών. Επιπλέον φρόντισε να αποφύγεις κάθε επαφή με υλικά ή ουσίες που θα μπορούσαν να βλάψουν την υγεία σου κι αν κάνεις μια αποτοξίνωση, τότε ακόμα καλύτερα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με μια παραδοσιακή κουλτούρα, ενώ επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε «καταλυτικές» εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου ή/και στα προσωπικά σου, με το ζητούμενο να είναι το πέρασμα σε μια νέα φάση. Ακόμη όμως κι αν συμβεί κάτι δυσάρεστο, θα έχει και την θετική του πλευρά, την απαλλαγή σου δηλαδή από μια κατάσταση, που έχει γίνει σχεδόν «τοξική» για σένα. Παράλληλα βέβαια, με τον Χείρωνα στον Κριό είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα ή βοήθημα από την οικογένεια αλλά και να βρεις κάποιο παλαιό αντικείμενο αξίας. Επιπλέον, μπορεί να γίνει μια ρύθμιση για ακίνητα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση, η οποία κλείνει οριστικά είτε άμεσα, είτε μέσα στις ημέρες που ακολουθούν κι όχι απαραίτητα κάτω από καλούς όρους. Ενδέχεται μάλιστα να έχεις ένα δυσάρεστο βίωμα αλλά… αυτά έχει η ζωή! Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με έναν πρεσβύτερο ή «σοφό» άνθρωπο, που θα σου εμφυσήσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις του. Συνάμα όμως σε κάνει και πολύ πιο ευσυγκίνητο/η κι έτοιμο/η να «παραδοθείς» είτε στην νοσταλγία είτε σε μια αγκαλιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα φάση, όσον αφορά τις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα αλλά και τα μέσα που χρησιμοποιείς. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου «παίζουν» ακόμη… κατασκοπευτικές δράσεις και υπόγειες κινήσεις, μπορείς ωστόσο να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου, ερευνώντας τα μυστήρια του σύμπαντος. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να δημιουργήσεις ένα κλίμα ομοψυχίας στην δουλειά σου, ενώ η αξιοποίηση παλαιού ή/και αποθηκευμένου υλικού θα σου προσφέρει τις λύσεις που αναζητάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει καταλυτικά τα οικονομικά σου και μακάρι να περάσεις σε μια νέα grande εποχή αλλά αν «δεις τα σκούρα» είναι προς το συμφέρον σου να εγκαταλείψεις μια προοπτική σου, παρά να υποκύψεις είτε σε άνομα συμφέροντα, είτε σε εκβιασμούς, υποθηκεύοντας πρακτικά το μέλλον σου. Επιπλέον, μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου έχε τον νου σου στα… χρηματιστήρια! Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, με τις συναισθηματικές αδυναμίες σου, να κλέβουν την παράσταση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φαίνεται να κλείνει ένας κύκλος στην ζωή σου, είτε άμεσα, είτε μέσα στο επόμενο διάστημα και ευκαιρίας δοθείσης δεν έχεις παρά να κάνεις την ολική επανεκκίνησή σου, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου αλλά και στο σύμπαν. Αντίθετα αν «κολλήσεις» μπορεί να αργήσεις πολύ να βγεις από το «τέλμα». Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον Κριό μια ακόμη προτεραιότητα σου είναι η διευθέτηση θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου, με έμφαση σε όλα εκείνα που δημιουργούν την αίσθηση μιας ενότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σου επισημαίνει ότι από σήμερα μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου, πολλά είναι εκείνα που συμβαίνουν παρασκηνιακά στην δουλειά σου, άρχισε λοιπόν να ψάχνεις μπας και προλάβεις το «κακό». Επιπλέον, μια ενόχληση στην υγεία σου απαιτεί την προσοχή σου, ενώ αν είσαι ανοχύρωτος/η στο «κακό μάτι», μάλλον θα… υποφέρεις! Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό σου δίνει πρόσβαση σε παλιές γνώσεις και πηγές, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε κάτι παραδοσιακό. Από την άλλη πλευρά, κάποιες συγκινητικές στιγμές μπορεί να σε φέρουν σε αμηχανία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ορίζει μια νέα φάση στις φιλίες σου ή/και την σχέση σου με συλλογικούς φορείς και ιδρύματα, με το πρώτο ζητούμενο να είναι το οριστικό ξεκαθάρισμα στις υποθέσεις σου, ειδικά αν βρεθείς σε αδιέξοδο ή προ τετελεσμένων που δεν σε συμφέρουν. Ίσως βέβαια μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου να συμβεί και κάτι «μοιραίο» που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις ρότα. Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό ενισχύει τα οικονομικά σου μέσω της οικογένειάς σου και αυξάνει τις προμήθειές σου, ενώ σε ευνοεί και σε ζητήματα επαγγελματικής στέγης.

 

ΠΗΓΗ