ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/03 ΑΠ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να χάσεις τον μπούσουλα» ως προς το τι δίνεις και τι παίρνεις, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς και σε καταναλωτικές υπερβολές, τελικά όμως όπως θα διαπιστώσεις ο ισολογισμός σου θα έρθει «στα ίσα του». Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ένα θέμα υγείας που ναι μεν είναι περαστικό αλλά με πολύ έντονα συμπτώματα. Ακόμη, κάποιος/α μπορεί να σου χαλάσει τον ύπνο με την φασαρία που κάνει αλλά πολύ πιο… ενοχλητική θα αποβεί στην πράξη μια προσωπική αντιζηλία που «παίζει» στο παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε βάζει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης ή συνεργασίας, επιδιώκοντας μια κάλυψη σε όλα τα επίπεδα και όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρεις, παρά την προσωρινή αβεβαιότητα που υπάρχει. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με θέματα των άλλων. Παράλληλα με τον Ήλιο στον 11ο ηλιακό οίκο σου δείχνει σκόπιμο να μην πάρεις και πολύ «ζεστά» ή εγωιστικά όλα εκείνα που συμβαίνουν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού δεν αξίζει να χαλάσει «για ψύλλου πήδημα» το καλό κλίμα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να κερδίσεις μια νέα φιλία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό σε περιμένουν αρκετές έξτρα εργασίες και σίγουρα, θα χρειαστείς έναν στοιχειώδη καταμερισμό για να μην «τα παίξεις». Επιπλέον, ας είσαι πιο προσεκτικός/η με την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε «τρέχει» για ποικίλες υποθέσεις και όσον αφορά όλα εκείνα που κατέχεις καλά, ουδέν πρόβλημα, ίσα-ίσα που αναμένονται «νίκες». Στα υπόλοιπα όμως ας είσαι όμως πιο προσεκτικός στους χειρισμούς σου, αφού «παίζει» το να εκτεθείς από μια άστοχη πρωτοβουλία ή την βιασύνη σου να κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό μια νέα γνωριμία μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλα εκείνα που θα ήθελες να βρεις σε αυτήν, ιδιαίτερα σε σχέση με το βάθος συναισθημάτων και την δοτικότητα που διέπουν κάποιον/α. Αν όμως έχεις παιδιά, θα χρειαστεί η συνδρομή σου σε μια υπόθεσή τους. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 9ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να εμπλακείς σε λεκτικούς ή γραπτούς διαξιφισμούς, ενώ ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να φερθεί με ανάρμοστο τρόπο κι επειδή το ένα φέρνει το άλλο, πρόσεξε μήπως τελικά μια διαμάχη πάρει μεγάλες διαστάσεις –και νομικές.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για οικογενειακές υποθέσεις, που όμως έχουν αρκετές μεταβλητές και θα πρέπει να επιδείξεις την σχετική ευελιξία. Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να μετακομίσεις εσύ προσωρινά σε μια άλλη «έδρα». Παράλληλα, ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο ριψοκίνδυνο/η στην οικονομική πολιτική σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να παρασυρθείς σε μια επίδειξη οικονομικής ισχύος για να «κερδίσεις» κάποιον/α, με συνέπεια να μείνεις «ρέστος/η» κι εκεί θα δεις το πόσο σε υπολογίζουν όταν πια δεν «έχεις»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ σε τροφοδοτεί με σχόλια και πληροφορίες που καλείσαι να αξιολογήσεις, ώστε να ασχοληθείς με εκείνα που έχουν πραγματικά σημασία κι όχι με τις «κακίες» και τις εμμονές κάποιων. Επιπλέον, μπορείς να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο. Παράλληλα, ο Ήλιος απέναντί σου προσδίδει στις εξελίξεις μια ανταγωνιστική χροιά με τους εγωισμούς και τα πάθη να ορίζουν τελικά το με ποιόν/α γίνεται να συμπορευτείς και με ποιόν/α όχι. Σε κάθε περίπτωση βέβαια ούτε οι αντιπαλότητες, ούτε οι συμμαχίες θα κρατήσουν αιώνια!

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, το ενδιαφέρον σου περιστρέφεται γύρω από οικονομικά θέματα, όπου όμως δεν είναι σκόπιμο να αγχωθείς με κάτι που αύριο μπορεί να μην ισχύει. Απλά κάλυψε τις τρέχουσες ανάγκες σου, ξέροντας πως ακόμη κι αν βρεθείς στο μείον, σύντομα θα ανακάμψεις. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 6ο ηλιακό οίκο σου να σου φέρνει κάποιες επείγουσες εργασίες, είναι προτιμότερο να τις κάνεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή άλλων θα προκαλέσει εντάσεις. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα οξύ σύμπτωμα στην υγεία σου αλλά όπως ήρθε, έτσι θα περάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέτει ενώπιον προκλήσεων, όμως κάποια πράγματα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν ανησυχία, κάτι που μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις σπασμωδικά ή «εμμονικά». Επιπλέον, η λίμπιντό σου αναζητεί άμεσα διέξοδο! Στον αντίποδα βέβαια το ταλέντο σου στην επίλυση μυστηρίων θα έχει τους καρπούς του. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου καλλιεργεί και ανταγωνιστικές καταστάσεις που σε ταράζουν συναισθηματικά, ενώ αν έχεις μικρά παιδιά έχε τα από κοντά, αφού δεν ξέρεις τι μπορεί να σκαρώσουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου, είτε στην υγεία και την διατροφή σου, δίνοντας όμως σημασία και στην ψυχολογική σου κατάσταση, αφού από αυτήν ξεκινούν τα καλά και τα άσχημα. Επιπλέον, αν δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο, δώσε του την σημασία που πρέπει. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εντάσεις μεταξύ οικείων ή στον χώρο σου αλλά πέρα από τις προσωπικές «κόντρες», που μπορεί να λάβουν και ακραίες διαστάσεις, θα προκύψουν και τεχνικά θέματα ή ζημιές που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό ανανεώνει τον κοινωνικό κύκλο σου, με τα πρόσωπα και τις καταστάσεις ωστόσο να εναλλάσσονται, οπότε μην «δένεις» τίποτα. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη θα ζητήσει την οικονομική συνδρομή σου, ίσως όμως να «ξηλωθείς» και για έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 3ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζεται από τον Άρη, είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις στο περιβάλλον σου ή να πέσεις πάνω σε «φουριόζικα» άτομα, που δεν υπολογίζουν και πολύ τους άλλους αρκεί να γίνει η δουλειά τους. Εσύ όμως μείνε συγκεντρωμένος/η και μην βιάζεσαι για να μην σκοντάψεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό να σε «δοκιμάζει», οφείλεις να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε η κάθε πρόκληση που θα σου τύχει να γίνει η απόδειξη του ταλέντου και των ικανοτήτων σου κι όχι μια… μικρή τραγωδία! Επιπλέον, καλές είναι οι ιδέες αλλά χωρίς την «καύσιμη ύλη», δηλαδή το χρήμα, όλα θα μείνουν στα χαρτιά, γι’ αυτό φέρσου πιο ρεαλιστικά. Μάλιστα, ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει το κίνητρο και την ευκαιρία για να μαζέψεις όλο το χρήμα, προκειμένου να αποκτήσεις κάτι που θέλεις άμεσα, από την άλλη ωστόσο, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα δράσης περιθωριακών στοιχείων.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει ένα «μπαράζ» επαφών ή μετακινήσεων και ένα πλήθος πληροφοριών άλλοτε χρήσιμων κι άλλοτε όχι, πολύ δημιουργική όμως θα είναι η συνεισφορά της σε διαβάσματα ή μελέτες. Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια σημαντική είδηση ή πληροφορία οικονομικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε… ενημερώνει ότι «τελείωσαν τα ψέματα» τόσο σε σχέση με τις προσωπικές επιδιώξεις σου όσο και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι αν δεν πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», θα το κάνει κάποιος/α άλλος/η κι άντε μετά να… καθαρίσεις!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/03 : Ο μεγάλος έρωτας που ονειρεύεσαι βρίσκεται εκεί που πιθανά δεν μπορείς να φανταστείς ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ