ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να αναζητήσεις πρακτικές λύσεις σε ότι σε απασχολεί, αφήνοντας κατά μέρος τις θεωρίες και τα ευχολόγια. Επιπλέον μπορεί να σου εξασφαλίσει στήριξη από απλούς και καθημερινούς ανθρώπους, ως ανταπόδοση μιας δικής σου εξυπηρέτησης. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε παραπέμπει σε ένα κοινωνικό άνοιγμα, που θα συμβάλλει στην πρόοδο σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο ή να κινηθείς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Επιπλέον βέβαια, μπορεί να προκαλέσει… καρδιοχτύπια στις τάξεις των φίλων σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει προσηλωμένο/η στην τήρηση τυπικών λεπτομερειών στην δουλειά σου, ενώ σε βοηθά να κόψεις μια κακή συνήθεια και να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την διατροφή σου. «Παίζουν» ακόμη εξετάσεις για την υγεία σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη ευνοεί τις οικονομικές και τις επαγγελματικές σου βλέψεις, ανεξάρτητα με το αν την ίδια στιγμή σε ωθεί να ξοδευτείς για να αποκτήσεις όλα αυτά που θεωρείς πως σου λείπουν. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα σημαντικό δώρο από κάποιον/α που ενδιαφέρεται για σένα και θέλει να σε κατακτήσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ήλιος στον 11ο ηλιακό οίκο σου θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις παρέες αλλά και τα «κονέ» σου με έναν συλλογικό φορέα, συνδυάζοντας τις συναναστροφές σου με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις κι ανταλλαγές αγαθών ή υπηρεσιών. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να υπερκεράσεις κάθε εμπόδιο με όπλο την γοητεία σου αλλά και την ευστροφία σου, ίσως μάλιστα από μια αρχική αντιπαράθεση να βγει κάτι πολύ… καλό! Επιπλέον, μια επαφή με το εξωτερικό αλλά και τα διαβάσματα ή οι πνευματικές αναζητήσεις σου μπορούν να δώσουν περισσότερο νόημα στην ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό οίκο σου φέρνει διευκολύνσεις από ένα στέλεχος που κατέχει μια θέση-κλειδί, αρκεί βέβαια να κάνεις κι εσύ κάποιες παραχωρήσεις, στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμφέροντος και να εργαστείς για αυτό. Επιπλέον σε καλεί να… συμφιλιωθείς με την τεχνολογία, αφού θα σου χρειαστεί! Παράλληλα, το κλίμα σε σχέση με μια επένδυση ή αγορά που σκέφτεσαι να κάνεις, είναι ιδιαίτερα θετικό, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σου εξασφαλίζει την πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης, που μπορεί να είναι και κρυφή αλλά και σε αποκτήματα που τα είχες… απωθημένο!

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο στον 9ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στην εργασία σου, περνώντας ενδεχομένως από την… βάσανο της γραφειοκρατίας! Κατά τα άλλα θα χρειαστείς οπωσδήποτε και κάποιες τεχνολογικές βοήθειες, που θα διευκολύνουν το έργο σου κι αν δεν κατέχεις από αυτά να απευθυνθείς στους ειδικούς, αφού διαφορετικά θα «πονοκεφαλιάσεις» με λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προβολή σου ή την αναγνώριση σου από τους άλλους, με… μεσάζοντα τον έρωτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει στο… στοιχείο σου, να πασχίζεις δηλαδή με ισολογισμούς και λεπτομερείς υπολογισμούς στα οικονομικά σου, διορθώνοντας τα όποια λάθη, κάτι που όντως μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στο να κινηθείς και να στοχεύσεις σωστά. Παράλληλα, το σύμπαν σε θέλει πιο άμεσο/η και «τολμηρό/η», στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου αφού, το να περιμένεις από τους άλλους να σε ευεργετήσουν, απλά θα σε κάνει να χάσεις πολύτιμο χρόνο. Επιπλέον όμως, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σου δίνει το δικαίωμα να «περάσεις» αυτά που θες, ποντάροντας στο… σεξ απήλ σου!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον ηλιακό 7ο οίκο σου πιστοποιεί την επιρροή που ασκείς στους άλλους με την ισορροπημένη στάση σου και την διεξοδική προσέγγιση των πραγμάτων, προσφέροντάς σου μάλιστα και χειροπιαστά πλεονεκτήματα στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη ανοίγει τον δρόμο στην ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων αλλά και στην έκφραση των πιο δημιουργικών πτυχών σου, γεμίζοντάς σε χαρά και ικανοποίηση. Επιπλέον μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και σε άτομα με τα οποία μοιράζεστε τις ίδιες ανησυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον 6ο ηλιακό οίκο σου, μπορείς να έχεις ουσιαστικές βοήθειες και από απλούς εργαζόμενους, που κατέχουν καλά ορισμένες «κομβικές» λεπτομέρειες για την δουλειά σου. Ανάλογη βοήθεια μπορεί να σου προσφέρει και η σύγχρονη τεχνολογία, κατά τα άλλα όμως μην παραλείψεις να κάνεις τα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ, είτε σε μηχανήματα, είτε στον… εαυτό σου! Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, η ομοψυχία με τους οικείους σου γίνεται η πιο σημαντική προϋπόθεση μιας επιτυχίας και σε αυτήν βέβαια… χωράει και ο έρωτας που θα δώσει επιπλέον κίνητρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου, περιβάλλει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου με ένα ωφελιμιστικό πλαίσιο, και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ανταλλαγή υπηρεσιών και εξυπηρετήσεων, που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς ή εκτιμάς. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σου δίνει κι ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα μέσω της γοητείας που εκπέμπεις κι έτσι… απ’ όπου και να το πιάσεις, ωφελημένος/η θα βγεις! Επιπλέον, μπορεί να λάβεις και μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει στην θετική κατεύθυνση, ενώ θα σου δοθούν και έξτρα κίνητρα για να γίνεις κατά τι… σοφότερος/η!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο «νοικοκύρη» και δεν αποκλείεται να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου ή να εκσυγχρονίσεις τον εξοπλισμό σου, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο. Επιπλέον, η επιμονή σου σε κάποιες τυπικές λεπτομέρειες είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου σε ότι σε απασχολεί. Παράλληλα, καλείσαι να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη ανοίγει τον δρόμο τόσο σε κατακτήσεις όσο και σε «τυχερές» εξελίξεις. Το πλεονέκτημά σου μάλιστα θα είναι διαρκείας, ώστε να μπορείς να… ξοδεύεις απρόσκοπτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι… high tech, τότε ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου θα κάνει την καθημερινότητά σου πολύ πιο λειτουργική αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να κάνεις χρήση εργαλείων ή συσκευών, που θα κάνουν όλα εκείνα που εσύ θεωρείς «βαρετά». Σε διαφορετική περίπτωση, κάποιες λεπτομέρειες θα σε «κολλήσουν», αφού απαιτούν την συνδρομή ειδικών. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σου θέτει ποικίλες προκλήσεις, συνδυασμένες με την ανάγκη σου για μια πιο ελεύθερη ζωή. την ίδια στιγμή όμως σε τροφοδοτεί με ενέργεια, τόσο που νοιώθεις –και είσαι- ικανός/η να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο σου δίνει προοπτικές στο οικονομικό σου «αύριο», ύστερα όμως από κάποιες «μελετημένες» κινήσεις σου κι όχι ποντάροντας αποκλειστικά και μόνον στην τύχη ή σε αυτά που «ψυχανεμίζεσαι». Κι αν δεν ξέρεις, ζήτα την βοήθεια των ειδικών. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σου συνιστά να εργαστείς κάπου μόνος/η και μακριά από εξωτερικές παρενοχλήσεις, αφού έτσι θα γίνεις πιο αποτελεσματικός/η, ενώ ίσως να μάθεις και κάποιο μυστικό. Επιπλέον όμως καλό είναι να μην αρχίσεις τις διατροφικές καταχρήσεις, αφού ο πειρασμός θα είναι μεγάλος!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/04:Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια για την αντιμετώπιση των υποχρεώσεων σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ