ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο «ανακατεύει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και από την μια πλευρά συμβάλλει στην γνωριμία σου με κάποια πολύ ιδιαίτερα άτομα, που σε «ξεσηκώνουν» με την καλή έννοια του όρου. Από την άλλη όμως ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, ο Άρης από τους Ιχθύς ανακινεί το παρασκήνιο και ιδού η ευκαιρία σου για να… ξετρυπώσεις τους ενόχους! Κατά τα άλλα βέβαια ξεκινά μια περίοδος με επίκεντρο κάποια ζητήματα υγείας, που απαιτούν άμεση παρέμβαση, παρά το προσωρινό του χαρακτήρα τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σπέρνει «καινά δαιμόνια» στην ζωή σου και είναι προς το συμφέρον σου να γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές ή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό. Κι αν κάποιος/α σε προκαλέσει με ακραίο τρόπο, μην «τσιμπήσεις», αφού πιθανότατα θέλει να «παίξει» μαζί σου. Παράλληλα, ο Άρης από τους Ιχθύς σε κάνει πιο εύθικτο/η στις φιλικές σχέσεις σου αλλά και σε κοινωνικά ζητήματα, δεν θέλεις και πολύ λοιπόν για να ξεκινήσεις κάποιου είδους «σταυροφορία» με σκοπό να επικρατήσει το δίκιο. Και ουτοπία ή όχι, σημασία έχει το να δράσεις για να σου… φύγει ο καημός!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει την ικανότητά σου να επικοινωνείς επιτυχημένα με «κάθε καρυδιάς καρύδι», ίσως μάλιστα να γίνει μια απρόσμενη συνάντηση ή ένα ταξίδι εκτός προγράμματος, που θα αλλάξει πολλά. Επιπλέον βέβαια σε καλεί να μυηθείς σε ειδικά θέματα κι ενδιαφέροντα. Παράλληλα ο Άρης από τους Ιχθύς φέρνει νέες προκλήσεις στην καριέρα σου, οπότε άρπαξε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται και βέβαια μην διστάσεις να «σπάσεις αβγά», προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Αν όμως αντίθετα… καθίσεις στα αβγά σου, κάτι ή κάποιος/α θα σε ξεβολέψει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει την καταναλωτική σου διάθεση αλλά και την ανάγκη σου να αυξήσεις το εισόδημά σου, καλό είναι όμως να μην ποντάρεις στα «σίγουρα», αφού σήμερα τα πολλά κέρδη κρύβονται στις εκπλήξεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια ανατρεπτική εξέλιξη στα φορολογικά σου. Παράλληλα, ο Άρης από τους Ιχθύς μπορεί να ανακινήσει ένα νομικό ζήτημα το οποίο σίγουρα θα έχει και «αόρατες» πτυχές, που θα πρέπει να ξεδιαλύνεις μόνος/η σου, ενώ «παίζει» και μια κόντρα με συγγενή σου. Σε ζητήματα σπουδών ωστόσο θα σου δώσει την ώθηση για να μάθεις πολλά και γρήγορα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να προκαλέσει ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, μπορείς ωστόσο να δρομολογήσεις εσύ πρώτος/η κάποιες αλλαγές «σπάζοντας» την ρουτίνα κι αιφνιδιάζοντας ευχάριστα ή… δυσάρεστα εκείνους/ες που σε θεωρούν ως δεδομένο. Παράλληλα, ο Άρης από τους Ιχθύς επηρεάζει τα οικονομικά σου κι όσο πιθανό είναι να κάνεις μια μεγάλη «μπάζα» άλλο τόσο είναι το να «τρέχεις» για να καλύψεις έξοδα ή ανάγκες που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να πηγαίνεις από το «έχω» στο «δεν έχω» και… τούμπαλιν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στα εργασιακά σου ή να αλλάξεις από μόνος/η σου πόστο, προλαβαίνοντας ίσως μια ενοχλητική ανατροπή! Επιπλέον, μια αστάθεια στην υγεία σου θα σε προβληματίσει αλλά… ξέρεις εσύ από αυτά! Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου, φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και βέβαια έχει μεγάλη σημασία το σε ποιο καθεστώς θα σε… πετύχει! Γιατί αν μεν κινείσαι ήδη σε ένα συνεργατικό πλαίσιο, μάλλον θα «τα τσουγκρίσεις», αν όμως κινείσαι μόνος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου για να… πάψεις να είσαι!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στην προσωπική σου ζωή, μπορεί όμως να διαταράξει εντελώς ξαφνικά και «αναίτια» τις σχέσεις σου με αγαπημένο σου πρόσωπο, που συμπεριφέρεται «αλλοπρόσαλλα»! Στο καθαρά δημιουργικό πεδίο βέβαια θα έχεις την αφορμή για να «επιχειρήσεις» σε νέες όσο και πρωτοποριακές φόρμες. Παράλληλα ο Άρης από τους Ιχθύς «βάζει χέρι» στα εργασιακά σου, φέρνοντας εναλλασσόμενες φάσεις εντατικής εργασίας και ξάπλας! Επιπλέον, μέσα στο επόμενο διάστημα ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από πρηξίματα, πόνους ή πυρετούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να δεις πιο φιλελεύθερα οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένειά σου, αφού πιθανότατα θα υπάρξουν κινήσεις «αυτονόμησης», που αν αποπειραθείς να «καταπνίξεις» θα έχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Το πιο αντιπροσωπευτικό πάντως είναι να αλλάξεις διαρρύθμιση ή ακόμη και χώρο διαμονής, στα πλαίσια μιας περιστασιακής ανανέωσης! Παράλληλα, ο Άρης από τους Ιχθύς σε βάζει σε θέση μάχης, προκειμένου «να γίνει το δικό σου» σε προσωπικά ζητήματα, αλλά πριν «πάρεις ανάποδες», να σκεφθείς ότι «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει «ιδιάζουσες» ή απρόβλεπτες καταστάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όσον αφορά όμως στις πνευματικές αναζητήσεις σου, είναι εκείνη που θα σε ωθήσει να «κάνεις την διαφορά». Επιπλέον βέβαια ένας γείτονας ή συγγενής μπορεί να σου «σκάσει» κάποιο χουνέρι αλλά αν πουλήσεις κι εσύ τρέλα θα… σωθείς! Παράλληλα, ο Άρης από τους Ιχθύς προκαλεί εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και το ζητούμενο εδώ δεν είναι να αποφύγεις την «φασαρία» αλλά να δώσεις μια δημιουργική διέξοδο. Έχε τον νου σου πάντως και για διαρροές υγρών ή αερίων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει οικονομικές εξελίξεις πέρα από κάθε πρόβλεψη, θέλοντας να σου… πει ότι όσο κι αν προγραμματίζεις τις κινήσεις σου, πάντα θα βρεθεί «κάτι» να ανατρέψει το σκηνικό. Και βέβαια εκείνο που σε συμφέρει στην παρούσα φάση είναι να ποντάρεις στην έκπληξη κι όχι σε στατιστικές. Παράλληλα ο Άρης από τους Ιχθύς σε κάνει «κυνηγό» της γνώσης, συνάμα όμως ξεκινά μια περίοδος όπου θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η στις κινήσεις σου, ενώ ίσως χρειαστεί να αμυνθείς απέναντι σε γείτονες ή συγγενείς που σε πιέζουν να γίνει το δικό τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να είσαι απλά ο εαυτός σου, αμφισβητώντας κάθε τι το «σκουριασμένο», δεν χρειάζεται ωστόσο να υπερθεματίσεις με παραξενιές κι εκκεντρικότητες, ο ιδιαίτερος τρόπος σκέψης σου φτάνει και περισσεύει για να προκαλέσεις αίσθηση. Αν τώρα σου τύχει και κάτι πιο… παλαβό από σένα, μπορεί και να το «γυρίσεις» στο συντηρητικό! Παράλληλα, ο Άρης από τους Ιχθύς σε βάζει να «τρέχεις» για οικονομικά ζητήματα, κάτι που πέρα από την κάλυψη των αναγκών σου ή την αντιμετώπιση κινδύνων, μπορεί να σου προσφέρει κι ένα «πακέτο», το οποίο… φυσικά θα ξοδέψεις τάχιστα!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αποκαλύψεις για παρασκηνιακές δράσεις, ίσως όμως η «φώτιση» σου να έρθει μέσα από ένα όνειρο που θα δεις ή μια «μεταφυσική» εμπειρία. Επιπλέον, σε καλεί να ρυθμίσεις θέματα υγείας και διατροφής, πολύ περισσότερο που με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου θα χρειαστείς σίγουρα δυνάμεις. Όχι δηλαδή να «κλατάρεις» με το πρώτο… Επιπλέον, ξεκινά μια περίοδος προκλήσεων και πέρα από το τρέξιμο που σε περιμένει και θα αναδείξει τα προτερήματα αλλά και τα αδύνατα σημεία σου, να είσαι προετοιμασμένος/η και για «αψιμαχίες» σε ένα ανοικτό πεδίο «μάχης»!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/05: Βασική προτεραιότητα γίνονται τα εργασιακά ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ