ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη φέρνει μια… έξαψη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ βέβαια, το ιδανικό θα ήταν να υπάρξει μια κοινή πορεία ή μια ενιαία στάση στην αντιμετώπιση ενός εξωτερικού «εχθρού» αλλά όπως και να το κάνεις η διχόνοια είναι το… φαβορί! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο καθιστά πιο εφικτή την δημιουργία ενός κλίματος ομοψυχίας στην δουλειά σου, που θα είναι και η «μαγιά» για την συνέχεια. Επιπλέον μπορεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό αλλά και τις συμβουλές κάποιων «γηραιών», είτε για τις δουλειές σου, είτε για ένα θέμα υγείας ή διατροφής που σε απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η και ευσυγκίνητο/η, με «κίνδυνο» να υποκύψεις με… ευχαρίστηση στις συναισθηματικές αδυναμίες σου! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Άρη φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα προς στιγμή να υπάρξουν δύο «στρατόπεδα» το ίδιο… φανατικά ως προς την υπεράσπιση των θέσεών τους και μην νομίζεις ότι με το να μην ανακατευτείς σε όλα αυτά θα την… γλυτώσεις, αφού παίζονται πολλά στο παρασκήνιο και θα κατηγορηθείς, φταις-δεν φταις σε κάτι. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από έναν οξύ πόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σηματοδοτεί εξελίξεις στα περιουσιακά σου αλλά και «ζεστές» καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με την συναισθηματική επαφή και τα μοιράσματα να κυριαρχούν. Επιπλέον, μπορεί να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου ή να αναμορφώσεις τον χώρο σου με παλαιά υλικά ή κληροδοτήματα. Παράλληλα βέβαια. η αντίθεση Ήλιου-Άρη σε ωθεί «να τα δώσεις όλα», προκειμένου να πείσεις κάποιον/α να συμπορευτεί μαζί σου, είτε πρόκειται για κάτι συλλογικό, είτε για μια πιο… προσωπική υπόθεσή σου. Μπορεί ωστόσο να σου «την πέσουν» και άτομα που σε ανταγωνίζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή μεν αλλά μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, δίνοντάς σου την αφορμή να τελειώσεις «μια κι έξω» με ζητήματα που «καίνε», είτε πρόκειται για εργασίες στον χώρο σου, είτε για διαφωνίες μεταξύ των οικείων σου. «Παίζει» ωστόσο κι ένα ατύχημα… εντός πεδιάς, οπότε ας είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου. Παράλληλα βέβαια η Αφροδίτη στην Παρθένο φέρνει ένα μάλλον νοσταλγικό μοτίβο στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να «βουτήξεις» στο παρελθόν, προκειμένου να αντλήσεις ιδέες και εμπνεύσεις.

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη σε κάνει «να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου», κάτι που από την μια πλευρά θα σε… στέψει νικητή και τροπαιούχο σε αντιπαραθέσεις, από την άλλη όμως δεν παύεις να είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα και καβγάδες, με κίνδυνο να «μπλέξεις» και νομικά. Ίσως μάλιστα ένας γείτονας ή συγγενής να γίνει «η πέτρα του σκανδάλου». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο σου φέρνει «δώρα και προικιά», ενώ οι αγορές που θα κάνεις θα στοχεύουν πρωτίστως στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου αλλά ίσως και στην ικανοποίηση ενός προσώπου, που το θέλεις… ακόμη πιο κοντά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο και «αναζητητή» της αγκαλιάς, μπορεί να χάσεις κάτι από τον ρεαλισμό σου, από την άλλη πλευρά όμως δείχνει έτοιμος/η για να συνδέσεις την ζωή σου με κάποιον/α άλλον/η. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Άρη επηρεάζει τα οικονομικά σου με σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψει ένα «μπαράζ» εξόδων, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να κερδίσεις χρήματα, ύστερα από μια μάλλον ριψοκίνδυνη ενέργεια. Όσο για τις αγορές σου, καλό είναι να μην πάρεις τίποτε το εύθραυστο, αφού αργά ή γρήγορα θα το… κλάψεις!

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη φέρνει «τριβές» με άτομα που απαιτούν το «δίκιο» τους με όχι και τόσο… ευγενικό τρόπο και από την πλευρά σου θα χρειαστεί να εξαντλήσεις κάθε διπλωματικό μέσον για να βρεθεί μια άκρη. Αν πάλι δεν τα καταφέρεις και γίνουν όλα «ρημαδιό», να ξέρεις ότι πρόκειται για μια κατάσταση που παρά την έντασή της θα «γυρίσει» εύκολα, όταν δοθούν οι αναγκαίες εξηγήσεις Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε οδηγεί σε ένα… μυστικό μέρος, γεμάτο μυστικά και αναμνήσεις, ενώ σε παραπέμπει σε παραδοσιακές συνταγές υγείας κι ομορφιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη βγάζει στο φως μυστικά και ίντριγκες και παρότι κάποιες από τις αποκαλύψεις δεν θα σου αρέσουν… καθόλου, το ότι θα αποκτήσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα καταλογίζεται στα θετικά. Επιπλέον αναμένονται «μάχες» στον εργασιακό χώρο σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα ή καταστάσεις από το παρελθόν σου, ίσως μάλιστα να συγκινηθείς υπέρ το δέον από όσα θα βιώσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε μια κοινότητα ή ομάδα, που έχει ως αντικείμενό της την διατήρηση της Παράδοσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο δρομολογεί συναλλαγές με πρόσωπα που πέρα από την επαγγελματική σχέση που έχετε, μπορεί να σου συμπαρασταθούν σε τωρινές αλλά και μελλοντικές στιγμές. Επιπλέον, οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα βγαίνουν στην επιφάνεια, με καλές προοπτικές. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Άρη σε βάζει σε θέση μάχης σε κοινωνικά ή συλλογικά ζητήματα, με τις εντάσεις να δείχνουν αναπότρεπτες. Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με την διακοπή μιας σχέσης να είναι το ίδιο πιθανή με την «τσακ-μπαμ» έλευση ενός νέου προσώπου στην ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για ένα νέο ξεκίνημα. Αντίθετα όμως στο σπίτι και την οικογένειά σου επικρατούν εντάσεις, με την διατήρηση των ισορροπιών να δείχνει σχεδόν ακατόρθωτη, οπότε άσε το «κακό» να περάσει κι ύστερα δράσε ως «πυροσβέστης». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε κάνει αρκετά νοσταλγικό και ευαίσθητο/η στις λοιπές προσεγγίσεις σου, ίσως μάλιστα να εντρυφήσεις σε μύθους ή θρύλους αλλά και να ξαναβρεθείς με πρόσωπα, με τα οποία υπάρχουν δυνατοί δεσμοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη φέρνει στην καθημερινότητά σου έντονες στιγμές κι εκεί που θα «τρέξεις» ή θα ρισκάρεις μπορείς να έχεις άμεσα, ίσως και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εξακολουθεί ωστόσο να υπάρχει ο κίνδυνος ενός ατυχήματος, οπότε πρόσεξε τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν κατέχεις καλά κάποιο αντικείμενο. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψει ένα νομικό ζήτημα αλλά και να ξεσπάσει καβγάς με γείτονα ή συγγενή. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να λάβεις ένα κληροδότημα, όσον αφορά όμως σε πωλήσεις, μην τις κάνεις αν είναι να «ραγίσει» η καρδιά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου ενθαρρύνει την τάση σου για «στοργή και προδέρμ», κοντά σε πρόσωπα που σου παρέχουν συναισθηματική κυρίως ασφάλεια, με το κλάμα να είναι… θεραπευτικό! Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Άρη σηματοδοτεί κέρδη και οφέλη, που προκύπτουν από μια έμπνευση της στιγμής ή μια σχετικά ριψοκίνδυνη κίνηση, δεν πρόκειται ωστόσο να σου μείνουν χρήματα, αφού θα τα ξοδέψεις μέχρι την τελευταία… δεκάρα! Αν βέβαια ανήκεις στους άτυχους της υπόθεσης, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα «αρπακτικών» ή να πληρώσεις τα «σπασμένα» άλλων.

ΠΗΓΗ