ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί την εγκατάλειψη μιας υπόθεσης που δεν είχε άλλα να σου δώσει και την έναρξη μιας νέας προσπάθειας, που μπορεί να σε φτάσει μέχρι την κορυφή. Επιπλέον, με τον Άρη στον Ταύρο αναμένονται κόντρες γύρω από οικονομικά ζητήματα, ίσως όμως και να παρασυρθείς σε μια καταναλωτική έξαρση. Από την άλλη πλευρά όμως, η τάση σου να ρισκάρεις, προκειμένου να αποκομίσεις ένα ευδιάκριτο κέρδος, μπορεί να στεφθεί με επιτυχία. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει μια νέα φιλία στην ζωή σου, ενώ πριμοδοτεί επιτυχίες στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο «φουριόζο», καλό είναι όμως να επικεντρωθείς στην άμεση και γρήγορη διεκπεραίωση των στόχων σου, χωρίς να αναλωθείς σε αψιμαχίες, που είτε θα σε φθείρουν, είτε θα σε «τσιτώσουν». Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σου κλείνει οριστικά έναν «δρόμο» για να… βρεις έναν άλλο πιο ελπιδοφόρο, ίσως όμως και να αποκτήσεις ένα μέσον από δεύτερο χέρι! Παράλληλα, με τον Δία στον Υδροχόο θα λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό άτομο, ενώ μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις εκμεταλλευόμενος/η τις θετικές συγκυρίες που προκύπτουν για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα διαμορφώνει ένα εντελώς νέο τοπίο στα οικονομικά σου. Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο σου επισημαίνει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν, φρόντισε λοιπόν να λάβεις τα μέτρα σου, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Δεν αποκλείεται επίσης να δοκιμαστείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο σου φέρνει μια ευχάριστη είδηση ή/και εξέλιξη, γύρω από σπουδές ή μια νομική υπόθεσή σου, ενώ ευνοεί την απόκτηση ενός μέσου, που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, πάνω στις «στάχτες» μιας κατάστασης που νομοτελειακά κάποια στιγμή θα τελείωνε. Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο φέρνει εντάσεις στις φιλίες σου, ίσως μάλιστα να ξεκόψεις οριστικά με ένα πρόσωπο που σου φέρθηκε «σκάρτα», ενώ αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, σίγουρα θα υπάρξει σύγκρουση συμφερόντων. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο σε κάνει αρκετά τυχερό σε οικονομικά ζητήματα κι αν δεν σου φέρει άμεσα έσοδα ή παροχές, θα σε απαλλάξει τουλάχιστον από δυσβάστακτες υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας απέναντί σου φέρνει βοήθειες και εξυπηρετήσεις από τους άλλους, ίσως μάλιστα μια πρόταση συνεργασίας να έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή, ενώ δεν αποκλείεται να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο φέρνει επείγουσες καταστάσεις που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση, όμως όσο περισσότεροι/ες ανακατεύονται στα πόδια σου, τόσο πιθανότερο είναι να επέλθει μια… μίνι σύρραξη, γι’ αυτό δράσε μόνος/η. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα φάση στα εργασιακά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, έστω κι αν προς στιγμή θορυβηθείς από τις απαιτήσεις κάποιου/ας. Επιπλέον, με τον Άρη στον Ταύρο η καθημερινότητά σου αποκτά πιο εντατικούς ρυθμούς και σίγουρα θα υπάρξουν έξωθεν αντιδράσεις ή «στραβές» στις πρωτοβουλίες σου, όλα όμως θα πάνε πρίμα αν έχεις σχέδιο δράσης. Μπορείς ακόμη να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή/και να μάθεις μια νέα τεχνική. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα ορίζει την έναρξη μιας νέας εποχής στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί αναπότρεπτες εξελίξεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ότι κι αν συμβεί όμως, το ζητούμενο είναι να κλείσεις πίσω σου την «πόρτα» και να κάνεις μια νέα αρχή. Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο φέρνει συγκρούσεις ή διεκδικήσεις για οικονομικά θέματα, ίσως όμως και να ξοδευτείς υπέρ το δέον. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε περισσότερες χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα να δημιουργηθούν πολλές προσδοκίες για την συνέχεια και σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε επεκτάσεις κι επιτυχίες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη στα περιουσιακά σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα καθιστά κομβική την ανάμιξη ενός συγγενικού σου προσώπου, μπορείς ωστόσο να την «εξασκήσεις» μέσα από έρευνες και μελέτες. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου φέρνει παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου ή έναν «δικό σου» άνθρωπο κι αν δεν αναζητήσεις μια συμβιβαστική φόρμουλα όλα μπορεί να γίνουν «λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι, ατάκτως ερριμμένα»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε μια βοήθεια από συγγενή σου, ενώ ευνοεί ζητήματα σπουδών και την απόκτηση ενός μέσου μεταφοράς ή επικοινωνίας. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στα οικονομικά σου, καλό είναι όμως αυτό συνοδευτεί με την απάλειψη εξαρτήσεων κι όχι με ένα δάνειο που θα σε κάνει «σκλάβο/α»! Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο φέρνει μια «έξαψη» στα εργασιακά σου, με το ζητούμενο όμως να είναι η σύνθεση κι όχι η αντιπαράθεση εγωισμών. Πρόσεξε όμως και την υγεία σου, ξεκινώντας από την σωστή κατανομή των δυνάμεών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα ορίζει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σου, θα χρειαστεί όμως πρώτα να σβήσεις «μονοκοντυλιά» τις παθογένειες που σε συνόδευαν μέχρι σήμερα. Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο σε κάνει πιο δημιουργικό/η και… ερωτιάρη/α, ίσως όμως να φέρει και εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει μια σχετική ευμάρεια ή άνεση κινήσεων στα οικονομικά σου, με συνέπεια να μπεις στον πειρασμό να αποκτήσεις ακόμη και πράγματα που δεν είναι πρώτης ανάγκης αλλά σε «ανεβάζουν» ψυχολογικά ή εκπληρώνουν ένα απωθημένο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Δία στο ζώδιό σου δεν έχεις παρά να ζητήσεις αυτό που θέλεις, αφού το… σύμπαν θα φροντίσει ώστε να ικανοποιηθείς πλήρως! Εννοείται δε πως η τύχη θα συνοδεύσει πολλές από τις προσπάθειές σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ταύρο σε θέλει σε εγρήγορση, αφού κάποιες εξελίξεις σχετικές με το σπίτι ή την οικογένεια σου απαιτούν την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών, είτε πρόκειται για την αποκατάσταση ζημιών, είτε για αυθαιρεσίες ή διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να κόψεις μια κακή συνήθεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου στις φιλίες σου. Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο «φορτώνει» τις επαφές και τις μετακινήσεις σου με προβλήματα, είτε τεχνικής φύσεως, είτε συμπεριφοράς. Από πλευράς σου πάντως, μπορείς να επικεντρωθείς στην εκπαίδευσή και την τεχνική κατάρτισή σου, μένοντας μακριά από εντάσεις, που σε «χαλάνε». Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σου παρέχει βοήθειες «κάτω από το τραπέζι» ή/και μια προστασία από παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου, δείχνει ωστόσο εξαιρετικά δύσκολο το να τηρήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής.

ΠΗΓΗ