ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί κέρδη από ζημιές άλλων. Επιπλέον, βέβαια σε καλεί να απαλλαγείς από ότι δεν χρειάζεσαι αλλά και να αποφύγεις τις κακοτοπιές ενός δανεισμού που σίγουρα δεν θα μπορέσεις να εξυπηρετήσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε βοηθά να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα. Κατά τα άλλα, με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία σου και το δεύτερο οι διάφοροι «βαλτοί», που μπλέκονται στα πόδια σου, με σκοπό να χαλάσουν μια κατάσταση που αποβαίνει υπέρ σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει την αναγέννησή σου με συνειδητοποιήσεις που σε πρώτη φάση μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστες αλλά αν δεν αφήσεις πίσω σου τα παλιά, πώς θα κτίσεις τον νέο σου κόσμο; Κλείσε λοιπόν την «πόρτα» στον κακό σου εαυτό και σε οτιδήποτε άλλο σε κρατά πίσω. Επιπλέον, ο Ερμής στους Διδύμους σε ενημερώνει για αγοραστικές ή επενδυτικές ευκαιρίες. Παράλληλα, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να «πάρεις πάνω σου» ένα κοινωνικό ή συλλογικό ζήτημα, ωστόσο η πρωτοβουλία σου μπορεί να συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει μια μυστική βοήθεια σε ένα οικονομικό σου θέμα, ίσως όμως να σου τεθεί κι ένα ηθικό δίλημμα για το αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις «άκρες» σου, αφού θα πάρεις την θέση κάποιου/ας άλλου/ης. Επιπλέον είναι σκόπιμο να αποφύγεις οτιδήποτε το ανθυγιεινό στην διατροφή σου. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να γνωρίσεις κόσμο, και να δικτυωθείς, ωστόσο με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου είναι το ίδιο πιθανό να βρεις ένθερμους συνοδοιπόρους, όσο και το να σε «κοντράρει» κάποιος/α, μέχρι εκεί που… δεν πάει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν κάποιος/α αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει, μην διστάσεις να «ξεκόψεις» οριστικά μαζί του/της, ενώ τα ανάλογα ισχύουν και για μια συλλογική προσπάθεια, που δεν σε καλύπτει πια. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου φέρνει έναν οικονομικά ισχυρό παράγοντα, ενώ θα συνειδητοποιήσεις και την αξία που έχει ή… δεν έχει για σένα ένας «δικός σου» άνθρωπος. Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει σε εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να «καταβροχθίσεις» γνώσεις ή να μάθεις νέες τεχνικές, ενώ ο Ερμής στους Διδύμους σε… τροφοδοτεί με κουτσομπολιά!

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου στις δουλειές σου κι εδώ το «στοίχημά» σου είναι το κατά πόσον θα υιοθετήσεις πρακτικές που αποσκοπούν σε ένα «πάση θυσία» κέρδος ή απλά θα «την κάνεις» μακριά απ’ ότι σε «λερώνει» ψυχικά και ηθικά. Παράλληλα, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές αλλά και από έναν δικό σου «ασυμμάζευτο» καταναλωτισμό. Από την άλλη πλευρά όμως αν πάρεις κάποιο οικονομικό ή επενδυτικό ρίσκο, μάλλον θα «σου βγει». Επιπλέον, ο Ερμής στους Διδύμους φέρνει νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους φέρνει συμβόλαια και συμφωνίες, ωστόσο το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η ή καχύποπτος/η σε σχέση με το τι υπογράφεις, αφού κάποια πράγματα δεν «ξεγίνονται». Το ίδιο «απόλυτα» όμως είναι τα πράγματα και στην περίπτωση που μια εξέλιξη διασφαλίζει τα συμφέροντά σου. Για πάντα; Μπορείς να το πεις κι αυτό… Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αφήνοντας μόνον τους «καλούς», ενώ δεν αποκλείεται στο πρόσωπο μιας νέας γνωριμίας να βρεις αυτό που πάντα αναζητούσες!

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί καθοριστικές εξελίξεις στα οικονομικά και περιουσιακά σου ζητήματα κι ότι κι αν γίνει να το θεωρήσεις οριστικό. Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια κληρονομιά ή ένα δάνειο που θα γίνει η βάση πάνω στην οποία θα κτίσεις τα όνειρά σου! Επιπλέον, ο Ερμής στους Διδύμους «εξαφανίζει» κάθε αίσθημα μοναξιάς. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον 6ο ηλιακό οίκο σου, οφείλεις να λάβεις τα μέτρα σου για… υποψήφια καψίματα, πρηξίματα και άλλα μικρά ατυχήματα. Επιπλέον, στην δουλειά σου είναι εύκολο να ξεσπάσουν ανταγωνισμοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να διασφαλίσεις μια συνεργασία που είναι για σένα «λίρα εκατό», σου επισημαίνει ωστόσο ότι οι προθέσεις των άλλων απέναντι σου, θέλουν περισσότερο «ψάξιμο» κι εδώ η… φυσική σου καχυποψία θα παίξει θετικό ρόλο, πολύ περισσότερο που ο Ερμής στους Διδύμους σε ενημερώνει για οτιδήποτε κρυφό. Παράλληλα, με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου είναι πολύ πιθανό θα βρεθείς «στην τσίτα» λόγω της συμπεριφοράς και των επιλογών ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως όμως όλα αυτά να είναι μια καλή αφορμή για να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ίδια στιγμή που ο Ερμής απέναντί σου εμπλουτίζει την κοινωνική ζωή και τα «κονέ» σου, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε «καταλυτικές» διεργασίες στα οικονομικά και τα εργασιακά σου, με αναμφισβήτητο όφελος το ότι θα αποκτήσεις πλέον μια ξεκάθαρη εικόνα για το που «σε παίρνει» και που… όχι! Επιπλέον, είναι πιθανό να ωφεληθείς από την «εγκατάλειψη θέσης» κάποιου/ας άλλου/ης Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένειά σου, είτε λόγω τεχνικών εργασιών, είτε εξ αιτίας ενός έντονου καβγά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να κινηθείς στα όρια του απόλυτου κι ίσως κάποια στιγμή να «μηδενίσεις» ότι δεν σε αντιπροσωπεύει πια. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι εξ ίσου πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που τα έχει… όλα! Επιπλέον, ο Ερμής στους Διδύμους σε βοηθά να διαφημιστείς και να αναδείξεις το έργο σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος. Μπορείς ωστόσο να επιταχύνεις τους ρυθμούς, εκεί όπου η εμπειρία σου, σου προσφέρει μια «ασπίδα προστασίας».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στον σπίτι σου, ίσως μάλιστα να ξεφορτωθείς οριστικά οτιδήποτε δεν σε αντιπροσωπεύει πια. Επιπλέον, θα σου δοθεί ένας τρόπος για να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου, ίσως όμως να μην είναι και τόσο «ηθικός». Παράλληλα, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αναδείξει ένα οικονομικό ζήτημα, που πρέπει να λυθεί άμεσα, ίσως όμως να εντείνει και την καταναλωτική σου «μανία», με συνέπεια να εξανεμιστούν σε «χρόνο μηδέν» οι οικονομίες σου. Κατά τα άλλα, ο Ερμής στους Διδύμους φέρνει νέες γνωριμίες… παντός είδους!

ΙΧΘΕΙΣ

Μια είδηση μπορεί να επιβεβαιώσει τους φόβους σου, θα σου δώσει όμως και την ευκαιρία να πάρεις μια οριστική απόφαση. Επιπλέον, υο τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση «απόκρυφων» γνώσεων. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ανταγωνιστικό/η κι ίσως κάποια στιγμή να ξεσπάσεις κατά… δικαίων και αδίκων! Παρά τα πολλά νεύρα όμως, θα διαπιστώσεις ότι κατέχεις και δυνατότητες που δεν γνώριζες, ίσως μάλιστα να πετύχεις και κάτι πολύ σημαντικό. Κατά τα άλλα, ο Ερμής στους Διδύμους φέρνει πολλά «σούρτα-φέρτα» στον χώρο σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/05 : Εμπιστεύσου τις αποφάσεις σου στα εργασιακά ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ