ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Πλούτωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί το πέρασμά σου σε μια νέα φάση, όπου τίποτε πλέον δεν είναι όπως πριν και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείς, τόσο το καλύτερο. Παράλληλα,  ο Ήλιος στην Παρθένο συνηγορεί στο κλείσιμο ενός κύκλου στα εργασιακά σου, ορίζοντας μια νέα πορεία και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να την αποδεχθείς και να πας παρακάτω. Επιπλέον ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί στην ζωή ενός συγγενούς σου ή σε ένα pet που έχεις αλλά ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι μια κρίσιμη εξέλιξη σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο στην Παρθένο θα χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μην «κιοτέψεις», αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε  μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια, ίσως μάλιστα να βγάλει και τον χειρότερο εαυτό σου. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, φαίνεται να βασανίζονται από κάτι και καλό είναι να τους σταθείς.  Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου, σου φέρνει μια μάλλον δυσάρεστη είδηση ή ένα «κακό συναπάντημα», είτε στο διαδίκτυο, είτε στον έξω κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε καλεί να κλείσεις οριστικά μια οικογενειακή ή προσωπική υπόθεση σου, ώστε να απελευθερωθείς από εξαρτήσεις, ακόμη κι αν το κόστος είναι δείχνει υψηλό για σένα. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι για να αντιμετωπίσεις το «κακό» θα πρέπει να καταφύγεις σε ριζικές λύσεις, αφού τα ημίμετρα δεν θα αποδώσουν. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου αναμοχλεύει πάθη που η ικανοποίησή τους θα σου στοιχίσει οικονομικά, ίσως όμως να σου φέρει κι ένα μεγάλο έξοδο που δεν μπορείς να αποφύγεις, με συνέπεια να μπεις στην διαδικασία ενός δανεισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Πλούτωνας στον 7ο ηλιακό οίκο σου ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με ένα τέλος να είναι το προοίμιο μιας νέας αρχής. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο σε καλεί να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για… θεωρίες συνωμοσίας, που κρύβουν κάποιες αλήθειες. Από την άλλη πλευρά, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να γίνει μια σοβαρή ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου και γενικότερα στον εξοπλισμό σου, με συνέπεια να πάει πίσω ο προγραμματισμός σου.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στην Παρθένο δεν ευνοεί τα οικονομικά και τις δουλειές σου, εκτός κι αν πρόκειται για κάτι που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς, αν όμως «κολλήσεις», αναζητώντας σώνει και καλά μια κάποια λύση, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων, που η μόνη έγνοια τους είναι το πόσα μπορούν να κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν στοιχίσει στην υγεία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια προσωπική υπόθεση που σε έχει φέρει σε αδιέξοδο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η διερεύνηση καταστάσεων θα σε βοηθήσει να αποκρυσταλλώσεις μια πιο πλήρη εικόνα για τα πράγματα, έστω κι αν κάποιες πτυχές της πραγματικότητας δεν σου αρέσουν και τόσο. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει να υποθέτεις τα χειρότερα για ένα πρόσωπο που αγαπάς, κάτι που θα σε «φορτώσει» με αρνητική ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ

Ο Πλούτωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να συμβεί και κάτι καταλυτικό στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη. Ενδέχεται βέβαια να πάθεις κι εσύ τα ανάλογα ή να σε κακολογήσουν πίσω από την πλάτη σου. Επιπλέον, οφείλεις να καταπολεμήσεις κάθε πιθανή εστία μόλυνσης, είτε γύρω σου, είτε στο σώμα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στην Παρθένο μπορεί να αναδείξει μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, από την άλλη πλευρά όμως σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «λίγος/η» για σένα. Αν πάλι συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, πρόσεξε μήπως πίσω από τα ωραία λόγια, κρύβονται τελικά ανομολόγητα συμφέροντα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου πηγαίνει… ασορτί με την τάση σου να διερευνάς μυστήρια και να αποκαλύπτεις κρυμμένες αλήθειες, ίσως όμως να σημάνει και μια δυσάρεστη εξέλιξη στην ζωή ενός γνωστού ή συγγενή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό ζήτημα και από την στιγμή που κάθε προσπάθεια σου πέφτει σε τοίχο, καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αφήνοντας πίσω σου τα αδιέξοδα και αποκαλύπτοντας συνάμα τον ύποπτο ρόλο που μπορεί να έχει παίξει κάποιος/α σε μια υπόθεση που σε «καίει», όσο ψηλά κι αν βρίσκεται. Κι αν η επιλογή του να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις σου μοιάζει ακραία, ίσως σε αυτήν την φάση να είναι η μόνη διαθέσιμη. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις μια τελειωτική απόφαση γύρω από ένα προσωπικό σου ζήτημα αλλά και να κλείσεις έναν κύκλο εργασιών που δεν αποδίδει. Παράλληλα, αν μεν επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, τότε ο Ήλιος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην ουσία της υπόθεσης. Αντίθετα όμως στην καθημερινότητά σου, η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις. Επιπλέον, μην επιμείνεις σε ένα πλάνο ή σε ένα ταξίδι που δεν σου «βγαίνει», ενώ έχε τον νου σου για υπονομευτικές δράσεις στο διαδίκτυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στην Παρθένο θέτει τους «απαρέγκλιτους» όρους στα οικονομικά σου αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «λύνουν και δένουν», αν λοιπόν δεν έχεις την υποστήριξη τους, τότε μην ματαιοπονείς και προχώρα παρακάτω. Αν πάλι την διασφαλίσεις, ναι μεν θα πάνε όλα όπως τα θέλεις, πρόσεξε όμως μήπως δεσμευτείς με έναν τρόπο που σε «σκλαβώνει». Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου εφιστά την προσοχή σε θέματα υγείας και διατροφής, με σκοπό να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με το παλιό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σου αφήσει «πληγές», αφού αν επιμείνεις στα ίδια, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και μια σειρά από ατυχίες ή πολιτικές χειραγώγησης. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου φέρνει το τέλος μιας φιλίας, ίσως όμως και να μπλέξεις με κύκλους που κινούνται υπόγεια.

ΠΗΓΗ