ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη σου θέτει ποικίλες προκλήσεις, συνδυασμένες με την ανάγκη σου για μια πιο ελεύθερη ζωή. την ίδια στιγμή όμως σε τροφοδοτεί με ενέργεια, τόσο που νοιώθεις –και είσαι- ικανός/η να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε! Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο μπορείς να έχεις ουσιαστικές βοήθειες και από απλούς εργαζόμενους, που κατέχουν καλά ορισμένες «κομβικές» λεπτομέρειες για την δουλειά σου. Ανάλογη βοήθεια μπορεί να σου προσφέρει και η σύγχρονη τεχνολογία, μην παραλείψεις όμως να κάνεις τα αναγκαία διαγνωστικά τεστ, είτε σε μηχανήματα, είτε στον… εαυτό σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο περιβάλλει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου με ένα ωφελιμιστικό πλαίσιο, και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ανταλλαγή υπηρεσιών και εξυπηρετήσεων, που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς ή εκτιμάς. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Άρη σε θέλει πιο άμεσο/η και «τολμηρό/η», στα εργασιακά σου αφού, το να περιμένεις από τους άλλους να σε «ευεργετήσουν», απλά θα σε κάνει να χάσεις πολύτιμο χρόνο. Επιπλέον μπορείς να «περάσεις» αυτά που θες, αξιοποιώντας μια παρασκηνιακή «άκρη» που διαθέτεις, πρόσεξε όμως μήπως σε… κάνουν τσακωτό/η!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε θέλει πιο «νοικοκύρη» και δεν αποκλείεται να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου ή να εκσυγχρονίσεις τον εξοπλισμό σου, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο. Επιπλέον, η επιμονή σου σε κάποιες τυπικές λεπτομέρειες είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου σε ότι σε απασχολεί. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Άρη ανοίγει τον δρόμο στην ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων αλλά και στην έκφραση των πιο δημιουργικών πτυχών σου, έστω κι αν κάποιος «δικός σου» άνθρωπος σου «την σπάει» με την στάση του. Εκείνο που σε ενδιαφέρει είναι να βρεις συνοδοιπόρους και… σε όποιον αρέσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Για να φας ψάρι, πρέπει να βρέξεις πόδια» και η αντίθεση Ήλιου-Άρη μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αποτελεσματική διεκπεραίωση των υποθέσεών, αρκεί να «πατήσεις πόδι» ή να… βάλεις τις φωνές, σε αυτούς/ες, που σου πάνε κόντρα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο θα κάνει την καθημερινότητά σου πολύ πιο περίπλοκη αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να κάνεις χρήση εργαλείων ή συσκευών, που θα σε βοηθήσουν να γλυτώσεις κόπο και χρόνο. Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου για να διεκπεραιώσεις ποικίλα ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στην Παρθένο σου δίνει προοπτικές στο οικονομικό σου «αύριο», ύστερα όμως από κάποιες «μελετημένες» κινήσεις σου κι όχι ποντάροντας αποκλειστικά και μόνον στην τύχη ή σε αυτά που «ψυχανεμίζεσαι». Κι αν δεν ξέρεις, ζήτα την βοήθεια των ειδικών. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις κάτι λειτουργικό. Παράλληλα, με την αντίθεση Ήλιου-Άρη μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε ξεσηκώσει, ενώ θα σου δοθεί και έξτρα κίνητρο για να γίνεις κατά τι… σοφότερος/η! Ωστόσο στις εξωστρεφείς δράσεις σου δεν πρέπει να βιάζεσαι, αφού είτε θα χτυπήσεις, είτε θα τα κάνεις… μαντάρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναζητήσεις πρακτικές λύσεις σε ότι σε απασχολεί, αναδεικνύοντας συνάμα τα ειδικά ταλέντα σου. Επιπλέον μπορεί να σου εξασφαλίσει στήριξη από απλούς και καθημερινούς ανθρώπους, ως ανταπόδοση μιας δικής σου εξυπηρέτησης. Παράλληλα, καλείσαι να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα, με την αντίθεση Ήλιου-Άρη να συνηγορεί σε κέρδη «πακέτο» κι εσύ πλέον να μπορείς να… ξοδεύεις απρόσκοπτα! Από την άλλη πλευρά βέβαια θα υπάρξουν και «εξωφρενικές» απαιτήσεις από άλλους/ες, που θα σε φέρουν στο «αμήν»!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε θέλει προσηλωμένο/η στην τήρηση τυπικών λεπτομερειών στην δουλειά σου, ενώ σε βοηθά να κόψεις μια κακή συνήθεια και να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την διατροφή σου. «Παίζουν» ακόμη εξετάσεις για την υγεία σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη ευνοεί τις οικονομικές και τις επαγγελματικές σου βλέψεις, ανεξάρτητα με το αν την ίδια στιγμή σε ωθεί να ξοδευτείς για να αποκτήσεις όλα αυτά που θεωρείς πως σου λείπουν. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα σημαντικό δώρο από κάποιον/α που ενδιαφέρεται για σένα και θέλει να σε κατακτήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις παρέες αλλά και τα «κονέ» σου με έναν συλλογικό φορέα, συνδυάζοντας τις συναναστροφές σου με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις κι ανταλλαγές αγαθών ή υπηρεσιών. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένας φίλος ή μια φίλη… παραείναι συμφεροντολόγος/α! Παράλληλα, με την αντίθεση Ήλιου-Άρη είναι προτιμότερο να εργαστείς κάπου μόνος/η και μακριά από εξωτερικές παρενοχλήσεις, αφού έτσι θα γίνεις πιο αποτελεσματικός/η, ενώ θα γλυτώσεις και τις φασαρίες. «Παίζει» ωστόσο και μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει διευκολύνσεις από άτομα που κατέχουν θέσεις-κλειδιά, αρκεί βέβαια να κάνεις κι εσύ κάποιες παραχωρήσεις, στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμφέροντος και να εργαστείς για αυτό. Επιπλέον σε καλεί να… συμφιλιωθείς με την τεχνολογία, αφού θα σου χρειαστεί! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Άρη σε παραπέμπει σε έντονες «ζυμώσεις» κι αντιπαραθέσεις, τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας αλλά ως γνωστόν δεν κάνεις «ομελέτα» χωρίς να σπάσεις «αβγά», ακόμη κι αν πρόκειται για μια «δυνατή» φιλία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την αντίθεση Ήλιου-Άρη, η ομοψυχία με τους οικείους σου γίνεται η πιο σημαντική προϋπόθεση μιας επιτυχίας, οπότε προσπέρασε διαφωνίες, γκρίνιες και… απωθημένα ου παρελθόντος! Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο καλείσαι να τακτοποιήσεις ποικίλες εκκρεμότητες, περνώντας ενδεχομένως από την… βάσανο της γραφειοκρατίας! Κατά τα άλλα θα χρειαστείς οπωσδήποτε και κάποιες τεχνολογικές βοήθειες, που θα διευκολύνουν το έργο σου κι αν δεν κατέχεις από αυτά να απευθυνθείς στους ειδικούς, αφού διαφορετικά θα «πονοκεφαλιάσεις» με τις λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε βάζει να… πασχίζεις με ισολογισμούς και λεπτομερείς υπολογισμούς στα οικονομικά σου, διορθώνοντας τα όποια λάθη, κάτι που όντως μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στο να μειώσεις τις απώλειές σου. Όσο για την γραφειοκρατία, μάλλον θα την… υποστείς σε αυτήν την φάση! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Άρη σε βοηθά να υπερκεράσεις κάθε εμπόδιο με όπλο την ευστροφία σου, ίσως μάλιστα από μια αρχική αντιπαράθεση να βγει κάτι πολύ καλό! Επιπλέον, τα διαβάσματα ή οι πνευματικές αναζητήσεις σου μπορούν να δώσουν περισσότερο νόημα στην ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη απέναντί σου ενδυναμώνει την επιρροή που σου… ασκούν οι άλλοι και σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να κινηθείς χωρίς να τους υπολογίσεις. Από εκεί και ύστερα οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα σε πρακτικά θέματα και χειροπιαστά οφέλη κι όχι σε «θα» και ευχολόγια. Παράλληλα, στον οικονομικό τομέα μην διστάσεις να απαιτήσεις το καλύτερο για σένα, αφού η αντίθεση Ήλιου-Άρη σου εξασφαλίζει την πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης, που μπορεί να είναι και ένα «παράθυρο», που θα ανοίξει για λίγο αλλά και σε αποκτήματα που τα είχες… απωθημένο!

ΠΗΓΗ