ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους πνευματικούς ορίζοντές σου αλλά και να δικτυωθείς με πρόσωπα, που γνωρίζουν αρκετά για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Κινητικότητα υπέρ σου, ενδέχεται να υπάρξει και σε νομικά ζητήματα, έστω κι αν πρόκειται για την «εξαφάνιση» εμποδίων ή προαπαιτούμενων. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου, παρέχοντάς σου μια σχετική άνεση για να προβείς σε ποικίλες αγορές, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα δώρο, μην είσαι όμως… μοναχοφάης!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να κερδίσεις και κάτι από καθαρή τύχη! Όλα δείχνουν λοιπόν ότι θα μπορέσεις να κινηθείς με άνεση, καλύπτοντας και κάποιες ανάγκες «πολυτελείας», μην ξεχνάς ωστόσο ότι το χρήμα δημιουργεί όψιμες «φιλίες», που αποσκοπούν στην «απομύζησή» σου, ενώ από… κοντά θα σου «την πέσει» για δανεικά κι ο κάθε πικραμένος! Παράλληλα και η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει αρκετά πιο… τυχερό/η σε ποικίλα ζητήματα και σε φέρνει πλησιέστερα με άτομα που «σε πάνε» και μπορείς να περάσεις όμορφα και… πλουσιοπάροχα μαζί τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη συνηγορεί σε «ανοίγματα» και προτάσεις, αρχής γενομένης βέβαια από το διαδίκτυο. Ίσως μάλιστα η δημοσιοποίηση των θεμάτων σου, να προσελκύσει άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις. Στην περίπτωση όμως που σου προκύψει μια επαγγελματική συνεργασία, να την ψάξεις από δέκα μεριές, εκτός κι αν εν γνώσει σου έχει «ασαφείς» πλευρές που εξυπηρετούν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να «έρθεις στα ίσα σου» οργανικά και ψυχολογικά, ενώ συνηγορεί και σε εξυπηρετήσεις στα εργασιακά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, τόσο στα εργασιακά, όσο και συνολικά στην καριέρα σου, ανοίγουν νέοι δρόμοι και μάλιστα… πολυσχιδείς, οπότε το πρώτο σου μέλημα είναι το να επικεντρωθείς σε αυτά που σε εκφράζουν περισσότερο κι έχουν και την αμοιβή τους. Πρόσεξε μόνον ώστε το νομικό πλαίσιο των προσπαθειών σου να μην είναι «διάτρητο», για να είσαι και τυπικά εντάξει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου δώσει μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ. η τύχη της σε συνοδεύει και σε κάθε επενδυτική ή… κερδοσκοπική απόπειρά σου!

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη εξάπτει την δημιουργικότητά σου και συνάμα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα, που ενδιαφέρονται για σένα με πολλούς τρόπους! Επιπλέον, μπορεί να σημάνει την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου και το μόνο «ενοχλητικό» είναι η ενδεχόμενη δημοσιοποίηση δικών σου «προσωπικών δεδομένων». Αν βέβαια ενθουσιασμένος/η αρχίσεις να σκορπάς τα λεφτά σου, δεν θα φταίει κανείς άλλος, παρά μόνον η… ματαιοδοξία σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένειά σου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη συμβάλλει στην ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος, όπως επίσης και στο να διαμορφωθεί ένα «κοσμοπολίτικο» κλίμα στον χώρο σου, ενώ «παίζει» και μια μετακόμιση, που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής σου. Μόνο για συνεργασίες και συμφωνίες μην… μιλάς, αφού θα σε «κάψουν»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου διαμορφώνει μια ευχάριστη καθημερινότητα με ποικίλες διευκολύνσεις, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια ευχάριστη είδηση αλλά και κάτι που θα αναβαθμίσει τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες.

ΖΥΓΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη σε ενθαρρύνει να συμμετάσχεις σε δρώμενα κι εκδηλώσεις –έστω και διαδικτυακά- «μαζεύοντας» επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να σου δοθεί κι ένα «βήμα» για να εκφράσεις τις απόψεις σου. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις πολλά για τις… ζωές των άλλων και τα παραλειπόμενα μιας υπόθεσης, μην ξανοίγεσαι ωστόσο σε δουλειές, αφού το «τοπίο» είναι θολό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου φέρνει παροχές ή δώρα, που σε κάνουν να νιώσεις πιο άνετα, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι που ήθελες πολύ και… χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη ενθαρρύνει τα σχέδιά σου επί των οικονομικών, φέρνοντας βοήθειες εκεί που οι δυνάμεις σου δεν αρκούν, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις κι ένα «τυχερό», που θα σε κάνει να νοιώθεις… ακόμα πιο πλούσιος/α! Εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις για να μην… κλαις μετά είναι το να συνδέσεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις την ζωή πιο ανάλαφρα, αφού η τύχη της θα σε συνοδεύει παντού, μην την… καταστρέψεις όμως με ζήλειες και υποψίες, που απλά θα «δηλητηριάσουν» την ευτυχία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται πρωταγωνιστικός και τα έργα σου έχουν απήχηση, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα, ζητώντας κάτι περισσότερο από μια αναγνώριση των προσπαθειών σου. Επιπλέον, καλείσαι να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, ώστε να πολλαπλασιάσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου αλλά μην «απλωθείς» πολύ και τελικά χάσεις τον μπούσουλα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα της υγείας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη να αναμοχλεύει το παρασκήνιο και να δημοσιοποιεί κρυφές καταστάσεις, η πρόσβαση σου σε προσωπικά μυστικά πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ίσως βέβαια να ευνοηθείς κι από «καραμπόλες» ή τυχαία περιστατικά, που θα ξεμπροστιάσουν όποιον κινείται υπόγεια εναντίον σου. Αν όμως έχεις εσύ κάτι να κρύψεις, τότε να… ανησυχείς, ενώ πρόσεξε μην «εξαφανιστούν» έγγραφα ή αρχεία που χρειάζεσαι. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και ομοϊδεάτες για καλό, μην αρχίσεις λοιπόν να… κάνεις τον/την δύσκολο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει, ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου, είτε από το φιλικό σου περιβάλλον, είτε από έναν συλλογικό ή πολιτικό φορέα στον οποίο συμμετέχεις. Φρόντισε λοιπόν να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου –κι αν δεν τα έχεις να τα… αποκτήσεις- αφού σε αυτήν την φάση εκεί είναι η «δύναμή» σου! Αντίθετα σε καθαρά οικονομικά ζητήματα, μάλλον ονειροβατείς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου διευκολύνει το έργο σου, φέρνοντάς σε κοντά σε «ισχυρά» πρόσωπα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη αναδεικνύει το έργο σου, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες σου για μια επαγγελματική ή/και οικονομική επιτυχία και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιδείξεις το ταλέντο σου στους… ελιγμούς! Επιπλέον, μια παρουσίαση του έργου σου ή μια καλά στημένη προώθηση του, ίσως αρκούν για να σου ανοίξουν «πόρτες», γι’ αυτό μην διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου, σου φτιάχνει την διάθεση μέσα από καλές ειδήσεις και ευχάριστα δρώμενα, ενώ «παίζουν» και σπουδές, με… όλα τα έξοδα πληρωμένα!

ΠΗΓΗ