ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική, αφού οι εξελίξεις «τρέχουν» και μάλιστα… ανώμαλα! Αν πάντως απειληθούν τα κεκτημένα σου, οφείλεις να διασφαλίσεις τα κυριαρχικά συμφέροντά σου με κάθε νόμιμο μέσον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που διαφέρουν κατά πολύ από τον «μέσο όρο» ως προς την συμπεριφορά ή τις επιλογές τους και… αυτό ακριβώς ζητάς για να σπάσεις την ρουτίνα! Από την άλλη πλευρά βέβαια μια «δεδομένη» φιλία μπορεί να βρεθεί σε κρίση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει δυναμικό/η, ώστε να πετύχεις έναν πολύ σημαντικό στόχο σου, ίσως μάλιστα, η πείρα που έχεις αποκομίσει στην ζωή σου να είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου, είναι όμως σκόπιμο να έχεις και «δίχτυ ασφαλείας», για την περίπτωση που υπάρξει μια «άτσαλη» κίνηση, είτε από σένα, είτε προς εσένα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο καθιστά τις εξαιρέσεις κανόνα και το «ασυνήθιστο» main stream, ενώ συνηγορεί σε εκπλήξεις και ανατροπές στην ζωή σου κι αν νομίζεις πώς έχεις «δεμένο τον γάιδαρο σου» είσαι… μακριά νυχτωμένος/η!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει πιέσεις και εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, με την όλη υπόθεση να θυμίζει το «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»! Από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει το έναυσμα για να ξεσκεπάσεις παρασκηνιακές ενέργειες. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, καλείσαι να ακολουθήσεις μια σταδιακή θεραπεία, ενώ πρόσεξε τις κινήσεις σου αφού «παίζει» κι ένα ατύχημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει ειδήσεις ή πληροφορίες που θα σε ξαφνιάσουν. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να εντρυφήσεις σε ένα πολύ ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στον Ταύρο οι εντάσεις μεταξύ φίλων ή/και αγαπημένων προσώπων μπαίνουν στην… ημερήσια διάταξη! Επιπλέον, είναι πιθανό να αναλάβεις μια κοινωνική ή πολιτική δράση, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, με τους αντιφρονούντες ωστόσο να καραδοκούν και την ρήξη να βρίσκεται προ των πυλών. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια αστάθεια στις επιθυμίες σου και κατ’ επέκταση μια «αλλοπρόσαλλη» οικονομική διαχείριση ή την κάλυψη αναγκών που δεν είναι βασικές, ίσως όμως να κερδίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Ταύρο «απαιτεί» να δώσεις λύσεις σε ακανθώδη ζητήματα και μάλιστα μέσα σε ένα κλίμα αντεγκλήσεων και διαφωνιών κι εδώ θα χρειαστεί από πλευράς σου μια συμβιβαστική στάση, ώστε να μην επέλθει ρήξη με άτομα που σίγουρα τα χρειάζεσαι και σε χρειάζονται. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου, φέρνει ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως τελικά να βρεις αυτό το «κάτι άλλο» που αναζητάς, ως προς το στυλ και την διαφορετικότητά του. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μια «δεδομένη» κατάσταση στην ζωή σου, μπορεί να πάψει να… είναι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σου δίνει το κίνητρο για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου αλλά και την χρήση εργαλείων ή συσκευών, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/η, αφού ένας λάθος χειρισμός αρκεί για να γίνουν όλα… σμπαράλια! Επιπλέον επίκειται μια νομική «μάχη» ή ένα «σκηνικό» με συγγενή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί μεταβολές στα εργασιακά σου κι είναι πιθανό να αλλάξεις πόστο ή ακόμη και αντικείμενο εργασίας. Φέρει όμως μερίδιο ευθύνης και για μια αστάθεια στην υγεία σου, που θα σε προβληματίσει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», σε οικονομικά ζητήματα, είτε για να κερδίσεις περισσότερα, είτε για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές. Όσο για τις αγορές σου, καλό είναι να μην αποκτήσεις κάτι εύθραυστο ή λεπτεπίλεπτο, αφού σύντομα θα το «κλάψεις»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε μυεί σε παιχνίδια της ζωής, όπου το απρόσμενο και οι εξαιρέσεις έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου θα διαπιστώσεις ότι γίνονται τα αντίθετα από αυτά που προβλέπεις ή προσδοκάς, ίσως όμως να βιώσεις και μια «εξωτική» εμπειρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς ορίζει την έμπνευση ως κινητήριο μοχλό στην ζωή σου, με την δημιουργικότητά σου να φτάνει στον… θεό! Επιπλέον όμως σηματοδοτεί ασαφείς ή εξιδανικευμένες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ αν έχεις παιδιά μπορεί να ανησυχήσεις από ένα πρόβλημά τους. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε πιέζει να ανταποκριθείς σε οικογενειακές ή/και επαγγελματικές υποχρεώσεις και πέρα από τις δικές σου ευθύνες ή τα τρεξίματα, θα φορτωθείς και δουλειές ή ευθύνες άλλων, μην το κάνεις όμως «αβλεπί», αφού κάποιος/α σκοπεύει να επωφεληθεί από αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει επείγουσες καταστάσεις στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να φορτωθείς με επιπλέον καθήκοντα, ακριβώς την στιγμή που το… απεύχεσαι. Επειδή μάλιστα, η φυσική σου κατάσταση και η υγεία σου δεν είναι δα και στα καλύτερά τους, πρόσεξε μήπως τελικά δεν αντέξεις και «σπάσεις». Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει απροσδόκητες συναντήσεις, σπάνια δρώμενα και εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου, οπότε αν αναζητάς… σωτηρία, μια έξοδος ή ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο θα σε βγάλουν από την ρουτίνα και το «μαγγανοπήγαδο» της ζωής,

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Ταύρο δημιουργεί επιτακτικές επιθυμίες, η κάλυψη τους ωστόσο δεν θα είναι εύκολη, αφού έχεις την τάση να κινείσαι είτε σε λάθος χρόνο, είτε σε λάθος κατεύθυνση. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια ένταση με αγαπημένο σου πρόσωπο ενώ αν έχεις παιδιά, ενδέχεται να βρεθούν σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό έχε τα από κοντά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει απροσδόκητες εξελίξεις στα οικονομικά σου και μην δίνεις… όρκο για τίποτα, ίσως όμως να προβείς και σε κάποιες ασυνήθιστες αγορές, που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι ανήκεις σε μια… ελίτ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί επείγουσες καταστάσεις ή ζημιές στο σπίτι σου, ενώ δεν αποκλείεται να ξεσπάσει και μια ένταση με οικείους σου, ως φυσικό επακόλουθο της καραντίνας. Τα νεύρα ωστόσο είναι το τελευταίο που χρειάζεσαι, αν θες να κυλήσουν όλα χωρίς πολλά παρατράγουδα! Είναι βέβαια κι αυτή η Σελήνη στο ζώδιό σου, που σου ζητά να κάνεις την διαφορά, ξεχωρίζοντας με τις επιλογές σου και τι πιο… εύκολο από το να βγάλεις όλη την ιδιοτροπία σου ή τον κυνισμό σου, το σωστό όμως είναι να διαφύγεις των προβλημάτων μέσα από πνευματικές ή/και φιλοσοφικές αναζητήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Ταύρο συνηγορεί σε δράσεις σχετικές με την επιμόρφωσή σου, από την άλλη πλευρά όμως σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου ή τον χειρισμό συσκευών και εργαλείων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιές. Επιπλέον, τα πολλά-πολλά με γείτονες ή συγγενείς θα έχουν και κάποιες αρνητικές παρενέργειες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αποκαλύψεις, ίσως όμως να δεις κι ένα διαφωτιστικό όνειρο. Από εκεί και ύστερα είναι σκόπιμο να προσέξεις και την φυσική σου κατάσταση, αφού οι όποιες αδυναμίες της θα φανούν με την πρώτη ευκαιρία.

ΠΗΓΗ