ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία προάγει τις επαγγελματικές και κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντάς σου στήριξη και βοήθεια από κέντρα εξουσίας, δεν πρέπει να ξεχνάς όμως ότι το κάθε τι έχει το τίμημά του κι ίσως χρειαστεί να κάνεις και κάποιες «εκπτώσεις» στην ποιότητα υπέρ της… ποσότητας! Επιπλέον, το ότι «φαίνεσαι» κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που είσαι πραγματικά, θα «μετρήσει» μόνον αν συνοδεύσεις την τύχη σου με προσπάθεια, αλλιώς θα μιλάνε όλοι ξανά για ένα «πυροτέχνημα». Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς με την παράδοση και το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία διευρύνει τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα το πιστοποιήσει. Μπορεί πάλι να έχεις το ελεύθερο να κινηθείς και να κυκλοφορήσεις, παρά την καραντίνα. Επιπλέον είναι πιθανό να ευνοηθείς σε μια νομική υπόθεση αλλά και να σου προσφερθούν απλόχερα γνώσεις, στις οποίες δεν έχουν όλοι εύκολη πρόσβαση. Φαίνεται ακόμη πως έστω και από καθαρή τύχη, προστατεύεσαι από κάθε είδους κακοτοπιά, οπότε σε παίρνει να κάνεις και τα… λάθη σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε… παραπέμπει σε παραδοσιακά σκευάσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Δία είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευνοϊκές, όσο και τυχερές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να βρεις μια χρηματοδότηση για την οποία έψαχνες καιρό ή απλά να έρθει το… τσεκ! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η αισιοδοξία σου μπορεί να σε κάνει εξαιρετικά σπάταλο/η κι αν δεν πάρεις το παραδάκι στο χέρι, μην αρχίσεις να ξοδεύεις, ούτε βέβαια να δανειστείς χωρίς ουσιαστικό λόγο. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχεις να δεις καιρό, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε κάτι ομαδικό με παραδοσιακό προσανατολισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σηματοδοτεί μια συμφέρουσα συνεργασία, που θα σημάνει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου, μπορεί ωστόσο να ωφεληθείς και έμμεσα από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Επιπλέον με την τύχη που σε συνοδεύει σήμερα, δεν είναι διόλου άσχημη ιδέα να επιδιώξεις το κάτι παραπάνω, έστω κι αν όλοι σου λένε ότι δεν μπορεί να γίνει. Μόνον μην σπαταλήσεις την εύνοιά σου, προσφέροντας σε άτομα που έχουν μάθει να παίρνουν και ποτέ δεν δίνουν. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε βάζει στο παραδοσιακό κλίμα των ημερών.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τις δουλειές σου, που μπορεί να «ανοίξουν» ή να αποκτήσουν πολύ ελπιδοφόρες προοπτικές, χωρίς μάλιστα να καταβάλλεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια αφού όλα είναι θέμα τύχης. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις εξοπλισμό που κάποιοι κάνουν «τεμενάδες» για να τον πάρουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια καλό είναι να αποφύγεις τις υπερβολικές επιδείξεις γενναιοδωρίας προς όποιον/α βρίσκεται στην υπηρεσία σου, ενώ απόφυγε και τις διατροφικές καταχρήσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να εντρυφήσεις σε αρχαίες γνώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να ξεφύγεις για λίγο από το αυστηρό πλαίσιο των κανόνων που συνήθως θέτεις και να χαρείς τις ευκολίες που σου προσφέρονται. Κι όχι δεν πρόκειται για κάποιο είδος «παγίδας», ίσα-ίσα που η ανοδική πορεία της τύχης σου σε κάνει πρώτο/η υποψήφιο/α για να κερδίσεις σε ότι επιδιώξεις. Επιπλέον σε περιμένει μια μεγάλη χαρά που θα πάρεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή από την ίδια την ζωή. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα δρομολογεί θετικές εξελίξεις στα περιουσιακά ή τα κληρονομικά σου, ίσως όμως και να «ξεθάψεις» κάτι πολύτιμο.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία δρομολογεί θετικές εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς… σκανδαλωδώς από τα πράγματα την στήριξη ενός οικείου σου κι αν σου τύχει το καλό μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη! Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθεί κι ένα νέο μέλος στην οικογένειά σου ή –το λιγότερο- να απαλλαγείς από ένα βάρος. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με «πρεσβύτερους» που ξέρουν πολλά και μπορούν να συνδράμουν στις υποθέσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΤο τετράγωνο Ήλιου-Δία σου φέρνει «στο πιάτο» διαφωτιστικές πληροφορίες, ενώ θα σου προσφερθούν και ποικίλες ευκολίες στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα σε «αναβαθμίσει» συνολικά. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο είναι… πολύ καλά και μπορεί να βοηθήσει κι εσένα! Από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως χάσεις χρόνο και χρήματα ασχολούμενος/η με άτομα που δεν το αξίζουν αλλά ξέρουν να… κλαίγονται! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις την θεραπευτική αξία των φυσικών προϊόντων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να αποκομίσεις οφέλη, ύστερα από μια «τυχερή» εξέλιξη σε μια επένδυση ή προοπτική, στην οποία επέμεινες, ενώ όλοι την είχαν ξεγράψει. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ή να σου δωρίσουν ένα αντικείμενο αξίας αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι σκόπιμο να αρχίσεις τις σπατάλες. Οι καιροί είναι πονηροί και αύριο-μεθαύριο μπορεί να δυσκολευτείς και να σου χρειαστούν παραπάνω χρήματα. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο «αισθηματία» και ευαίσθητο/η σε καταστάσεις του «χθες».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία απελευθερώνει τις επιθυμίες αλλά και την συμπεριφορά σου και πρακτικά δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε περιορίσει, εκτός από την συνήθη διστακτικότητά σου απέναντι σε όλα εκείνα που σου φαίνονται πολύ… εύκολα! Άφησε λοιπόν περισσότερο χώρο στην τύχη! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και το ότι θα πρέπει να αποδεχθείς «απερίσκεπτα» μια πρόταση που είναι μεν συμφέρουσα σε υλικό επίπεδο αλλά έχει τα τρωτά της σε ηθικό. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα προωθεί οικογενειακά ζητήματα, αφήνοντάς σου μια αίσθηση θαλπωρής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία βγάζει στην… φόρα μυστικά και ντοκουμέντα, προστατεύοντάς σε από ενδεχόμενες παγίδες στις οποίες επρόκειτο να πέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να ξεσπάσει και κάποιο «σκάνδαλο» αν εμπιστευθείς τις υποθέσεις σου σε άτομα που είναι όλο «φρου-φρου κι αρώματα» χωρίς να διαθέτουν κάποια ουσιαστικά προσόντα Επιπλέον, σε κάνει πιο επιρρεπή σε διατροφικές καταχρήσεις με συνέπεια κάθε… σκέψη για δίαιτα και νηστεία να καθίσταται άκυρη στην πράξη! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα φέρνει άτομα του «χθες» στο σήμερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σου προσφέρει δυνατά στηρίγματα από έναν συλλογικό φορέα ή από ένα άτομο που είναι «στα μέσα και στα έξω». Επιπλέον μια νέα γνωριμία μπορεί να δείχνει υπερβολική σε σχέση με αυτά που σου «τάζει» αλλά και τα μισά να γίνουν, πάλι ευχαριστημένος/η θα είσαι. Μην αφήσεις βέβαια το «πουλάκι» να πετάξει και ζήτα άμεσα την «προκαταβολή» σου, αφού έτσι θα καταλάβεις και το αν πράγματι υπάρχει η καλή διάθεση. Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Χείρωνα καταφθάνουν… ενισχύσεις από την οικογένεια, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος!

 

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/04 :Επιβράδυνε σήμερα λιγάκι τους ρυθμούς σου και κάνε ένα check στη διαίσθησή σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ