ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στους Ιχθύς φέρνει αποκαλύψεις, που ναι μεν θα σε «σοκάρουν», από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσουν μια καθαρή εικόνα για τις εξελίξεις. Επιπλέον μπορεί να λάβεις μια μυστική βοήθεια, από εκεί που δεν το περιμένεις, στον αντίποδα όμως ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου θα αρχίσει να φέρεται παράλογα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο πριμοδοτεί μια απρόσμενη εξέλιξη στα οικονομικά σου και σίγουρα σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη κι όχι σε «φαβορί». Κατά τα άλλα, ο Ερμής στους Διδύμους φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, από τις οποίες όλο και… κάτι θα βγει, είτε πρόκειται για πληροφορίες επί παντός επιστητού, είτε για γνωριμίες «παντός καιρού»!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στους Ιχθύς σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που δεν έχουν «κολλήματα» και μπορεί να αποδειχθούν συνοδοιπόροι στην ζωή σου, ακόμη κι αν αρχικά σε ξενίζουν. Στον αντίποδα ωστόσο, ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα από την αντίδραση ενός «δικού σου» ανθρώπου, ενώ ο Ουρανός στο ζώδιό σου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κινδυνέψεις από κάτι απρόβλεπτο ή σπάνιο, γι’ αυτό μην «παίζεις» με τις πιθανότητες! Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σου και στο… πως θα αποκτήσεις όλα αυτά που σου λείπουν κι εδώ είναι που θα σου χρειαστεί μια έρευνα αγοράς, έχει σημασία ωστόσο το από πού θα αντλήσεις τις πληροφορίες σου, αφού λέγονται και πολλές ανακρίβειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον Άρη στους Ιχθύς να επηρεάζεται από τον Ουρανό, δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα σαν δεδομένο στην καριέρα ή την κοινωνική σου ζωή σου, αφού σήμερα τον πρώτο λόγο έχουν οι εκπλήξεις και οι εξαιρέσεις. Αυτό σημαίνει πως είναι κατάλληλη ημέρα για να κάνεις κάτι «τρελό» και να σου βγει ή να απευθυνθείς σε ισχυρά πρόσωπα που θεωρούνται δυσπρόσιτα ή ιδιότροπα. Αντίθετα βέβαια ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα από μια ανατροπή ή από κάποιον/α που θεωρούσες δεδομένη την υποστήριξή του/της. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σε… απασχολήσει με ποικίλες συζητήσεις κι επαφές, καλύπτοντας και με το παραπάνω τις επικοινωνιακές σου ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στους Ιχθύς ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωση σου σε ειδικά θέματα «για λίγους» και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν ιδιαίτερο κύκλο σπουδών ή να μυηθείς σε μια πρωτοποριακή τεχνική. Όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις και τις επαφές σου με τον έξω κόσμο να περιμένεις το… απίθανο, ενώ δεν αποκλείεται να σημάνει συναγερμός από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενούς σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους φέρνει ρυθμίσεις και συνεννοήσεις –ενίοτε παρασκηνιακές– για τις δουλειές σου, σε ένα πιο «εσωτερικό» επίπεδο ωστόσο σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με το παιδί που κρύβεις μέσα σου, ενώ σε βάζει και σε… ανοιχτή ακρόαση με το «υπερπέραν»!

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στους Ιχθύς μπορεί να βελτιώσει με μάλλον απροσδόκητο τρόπο τις οικονομικές σου προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή πολύ ιδιαίτερο. Αν όμως νοιώθεις βολεμένος/η στην σιγουριά σου, τότε κάτι απροσδόκητο θα ταράξει την ηρεμία σου, αναγκάζοντάς σε να… τρέχεις και να μην φτάνεις! Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο υποστηρίζει μια αλλαγή πορείας στην καριέρα σου, αν όμως δεν έχεις κατά νου κάτι τέτοιο, τότε… ετοιμάσου για τις αναταράξεις που έρχονται! Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως μάλιστα γνωρίσεις κάποιον/α, που είναι «στα μέσα και στα έξω» και θα σου ανοίξει πολλές «πόρτες».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να αναδείξεις τα πιο πρωτοποριακά σου στοιχεία, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που πραγματικά σου αξίζει και επιπλέον σε εξιτάρει. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να διαταράξει μια τρέχουσα συνεργασία σου, η οποία δεν έχει να σου προσφέρει πια τίποτε το καινούριο. Μάλιστα, ο Ουρανός στον Ταύρο συνηγορεί και σε μια νομική «περιπέτεια» που προκύπτει «στα καλά καθούμενα»! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους επιδρά θετικά στην καριέρα σου, σε κάθε περίπτωση όμως θα χρειαστεί να κάνεις κι εσύ κάτι για αυτό επικοινωνιακά, αφού οι καλές ή όχι δημόσιες σχέσεις σου είναι ο καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στους Ιχθύς τείνει να αλλάξει το τοπίο στα εργασιακά σου και οφείλεις να είσαι ανοικτός/η σε διαφορετικές απόψεις ή νέες εφαρμογές και κυρίως να ξεπεράσεις τις επιφυλάξεις σου απέναντι στο «ακραίο», αφού σήμερα αυτό… κυβερνά! Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο «ψήνει» μια ανατροπή στα οικονομικά σου και να… παρακαλάς να είναι για καλό! Κατά τα άλλα όμως μπορεί να «σου σκάσει» κι ένα ξαφνικό «χουνέρι» στην υγεία σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους καθιστά πιθανό ένα ταξίδι ή την συμμετοχή σου σε ένα εγχείρημα που απευθύνεται στο κοινό. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να αναλωθείς σε κουτσομπολιά περνώντας ευχάριστα μεν αλλά χωρίς ουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στους Ιχθύς σε φέρνει πιο κοντά σε «περίεργους» τύπους, που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα ταλέντα τους αλλά και τις παραξενιές τους και με αυτούς «θα κάνεις χωριό». Αντίθετα, αναφορικά με τις ήδη υπάρχουσες γνωριμίες σου, και ιδιαίτερα τις πιο… στενές, το πιθανότερο είναι να συμβούν πράγματα που θα σε «βγάλουν απ’ τα ρούχα σου». Επιπλέον, ο Ουρανός απέναντί σου, σου θυμίζει ότι αυτό που φοβάσαι περισσότερο, θα το πάθεις, αντίθετα επιδεικνύοντας μια «άγνοια κινδύνου» θα δικαιωθείς. Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σειρά από οικονομικές πράξεις κι αγοραπωλησίες, ενώ είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση παροχής υπηρεσιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στους Ιχθύς σε καλεί να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα αλλά και πιο πρόθυμος/η να προβείς σε αλλαγές ή απλά να τις… αποδεχθείς, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο σου. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει «τα πάνω-κάτω» στην εργασία σου κι αν δεν είσαι εσύ που θα αιφνιδιάσεις τους άλλους, μάλλον θα αιφνιδιαστείς. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής απέναντί σου αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και σου δίνει πρόσβαση σε άτομα με τα οποία υπάρχουν πολλά περιθώρια συνεργασίας, καλό είναι όμως να γίνεις κι εσύ πιο συγκεκριμένος σε σχέση με αυτά που ζητάς, αφού αν αφήσεις το πράγμα στην τύχη του, θα επικρατήσουν οι συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στους Ιχθύς σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν «αιρετικές» ιδέες, ίσως μάλιστα να είναι φύσει και θέσει «αντιεξουσιαστές», μην απορήσεις ωστόσο αν τα πας… περίφημα μαζί τους! Αντίθετα, ένας γνωστός ή συγγενής, που υποτίθεται πως θα σε υποστήριζε, συμπεριφέρεται σαν «να τον τσίμπησε μύγα»! Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο προκαλεί κάτι ξαφνικό στα προσωπικά σου, αν όμως έχεις παιδιά, καλό είναι να έχεις τον νου σου, αφού «ο διάολος έχει πολλά ποδάρια». Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους ευνοεί τα εργασιακά σου κι είναι πιθανό να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποθέσεις σου, σίγουρα όμως θα ακούσεις και πράγματα που δεν ισχύουν ή έχουν προκύψει από «χαλασμένο τηλέφωνο»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στους Ιχθύς μπορεί να φέρει εκπλήξεις στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως αν τολμήσεις το «ανέφικτο», θα έχεις ένα ανέλπιστο κέρδος. Επιπλέον, ενδέχεται να ξεμπλοκάρει απρόσμενα μια πηγή χρηματοδότησης, από την άλλη πλευρά όμως, αν είσαι… άτυχος, μια «δεδομένη» πηγή εσόδων θα πάψει να υφίσταται, ενώ μπορεί να πάθεις και μια μεγάλη ζημιά στο σπίτι. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε παροτρύνει να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι ή όποιον/α σε περιορίζει, δεν χρειάζονται ωστόσο ακρότητες. Κατά τα άλλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε κάνει πιο παιχνιδιάρη/α στις επαφές σου με τους άλλους, ενώ σίγουρα θα καλύψει και την περιέργειά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να δράσεις «έξω από τα συνηθισμένα» και να ρισκάρεις εκεί που δεν… τολμά κανείς, αφού αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας για σένα σήμερα. Όσο για την «ομαλότητα», μάλλον δεν έχει καμία τύχη, ενώ καλό είναι να κοιτάς… ψηλά, αφού από εκεί είναι πιθανό να προκύψουν κίνδυνοι. Επιπλέον, θα τύχεις μιας απροσδόκητης αποδοχής, από άτομα που γενικότερα θεωρούνται δύσκολα ή ιδιότροπα, αντίθετα όμως, ένας γείτονας ή συγγενής σου δεν δείχνει καμία διάθεση να… συμμορφωθεί! Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε βοηθά να διευθετήσεις τον χώρο σου –αναμένονται μάλιστα και επισκέψεις- ενώ συμβάλλει θετικά και σε μισθώσεις ή περιουσιακά θέματα.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/05 : Οι σημερινές συγκυρίες διευκολύνουν τις αποφάσεις ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ