ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Όσο κι αν… εκνευρίζεις κάποιους/ες, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα και δράσεις, με κύριο χαρακτηριστικό την πρωτοτυπία τους. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και σε προσωπικά θέματα είναι πιθανό να χάσεις κάποια στιγμή τον έλεγχο των πράξεών σου, ιδιαίτερα αν επιτρέψεις στον εγωισμό σου να «πάρει κεφάλι»! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο για να ηρεμήσεις κοντά στην φύση, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις κι ένα «μεταφυσικό» βίωμα, που θα σου αποκαλύψει αλήθειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε προστατεύει από κρυφούς εχθρούς, αποκαλύπτοντας την δράση τους, ενώ γενικότερα είναι πιθανό να μάθεις αρκετά μυστικά. Επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις δημιουργικά το «μέσα» σου αλλά και να εντοπίσεις απωθημένα που επηρεάζουν την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια η υγεία σου δείχνει απορρυθμισμένη κι είναι πιθανό να προβληματιστείς από κάποια συμπτώματα. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που σου υπόσχονται πολλά αλλά… μην τα πιστέψεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε τροφοδοτεί με νέες γνωριμίες που σίγουρα θα αλλάξουν τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να γίνουν και κάποιες ενοχλητικές παρεμβάσεις από φίλους/ες που λειτουργούν άκρως εγωιστικά Επιπλέον, μπορεί να δώσεις «μάχες» στα πλαίσια μιας ομαδικής προσπάθειας. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σε μπολιάζει με όραμα και πίστη για το καλύτερο, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια βοήθεια «από το πουθενά»! Επιπλέον ο καλλιτέχνης που… ζει μέσα σου θα βρει μπόλικες αφορμές για να εκδηλώσει το ταλέντο του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες, ίσως μάλιστα να «τριφτείς» και με πρόσωπα ή καταστάσεις που σε ξενίζουν αλλά αν προσπεράσεις τα κολλήματά σου θα διαπιστώσεις τελικά πως κάποιες αλλαγές έχουν τελικά το… γούστο τους, χώρια που σε συμφέρουν! Παράλληλα, ως προς τις αναζητήσεις και τα ενδιαφέροντά σου, με τον Ποσειδώνα στον 9ο ηλιακό οίκο σου οι πιέσεις και τα «πρέπει» χαλαρώνουν και δεν έχεις παρά να δραπετεύσεις από τα προγράμματα και να κάνεις αυτό που πάντα ονειρευόσουν!

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Κριό οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αυξάνονται και πληθύνονται, χωρίς φυσικά να λείψουν και οι κόντρες γύρω από πρακτικά αλλά και θεωρητικά ζητήματα. Επιπλέον, ένας γνωστός ή συγγενής σου αυθαιρετεί, με συνέπεια «να φάτε τα μουστάκια σας»! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο ευαίσθητο στον πόνο και τα προβλήματα των άλλων, με συνέπεια να δώσεις το… κάτι τις σου σε ένα άτομο που ζητά την βοήθειά σου. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να σου χαρίσουν και σένα κάτι αλλά μην… τολμήσεις να επενδύσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν σε απασχολεί η πορεία των οικονομικών σου, το βέβαιο είναι ότι με την Σελήνη στον Κριό θα αποκτήσεις πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμα σου. Ακόμη, πριν κάνεις κάποια σημαντική αγορά, δες μήπως μπορείς να ζητήσεις και να λάβεις αυτό που θέλεις υπό την μορφή ενός δώρου. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα απέναντί σου, οι συναναστροφές σου προσφέρονται μόνον για εμψυχωτικές ενέργειες ή για μια δημιουργική φυγή μέσα από δράσεις ή ενασχολήσεις που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου πολλά είναι εκείνα που εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από τις δικές σου προσπάθειες, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι… τζάμπα κοπιάζεις να πείσεις τα «αγύριστα κεφάλια». Από την άλλη πλευρά όμως θα βρεις σίγουρα κι έναν ένθερμο σύμμαχο, που θα σε βγάλει από την «χρυσή ουδετερότητά» σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να κάνεις μια καλή πράξη-εκδούλευση, ίσως όμως να είσαι κι εσύ ο/η ευνοημένος/η μιας προσφοράς σε υπηρεσίες. Επιπλέον όμως σε κάνει επιρρεπή σε αλλεργίες και προσβολές από παράσιτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό κάποια ζητήματα σχετικά με τα εργασιακά σου, θα λάβουν μια απροσδόκητη τροπή, ευνοϊκή αν δουλεύεις μόνος/η αλλά… ενοχλητική αν υπάρχουν κι άλλοι στο «κόλπο». Επιπλέον ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου, ενώ αν προτίθεσαι να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την διατροφή σου, είναι καλύτερα να το αφήσεις για μετά. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί προς τον ρομαντισμό, κάτι που θα αποτυπωθεί πρωτίστως στις σχέσεις σου αλλά και στην διάθεσή σου, που θα γίνει πιο «φευγάτη» και καλλιτεχνική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε ωθήσει σε μια δημιουργική δραστηριότητα, μέσα από την οποία θα βρεις τον εαυτό σου ή θα ανακαλύψεις νέες δυνατότητες. Όσον αφορά δε τις διαπροσωπικές σχέσεις σου το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» ή διλήμματα αλλά τελικά η… αλήθεια θα λάμψει, ανεξάρτητα με το αν «πονάει» ή όχι! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου, παραπέμπει σε μια φιλοξενία αλλά αφήνει ανοικτό «παράθυρο» για να μπουν λάθρα στο χώρο σου και κάποιοι με πονηρές προθέσεις. Επιπλέον, τσέκαρε για υγρασίες και διαρροές

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Κριό, κάποιες ανακατατάξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου θα προκαλέσουν εντάσεις, ίσως μάλιστα να δεχθείς απρόσκλητους επισκέπτες, που θα συντελέσουν σε αυτό. Αν πάλι προβείς σε εργασίες στον χώρο σου, έχε από κοντά «μάστορες» και τεχνικούς, αφού έχουν την τάση να παρακούσουν τις εντολές σου. Στις υπόλοιπες ενασχολήσεις σου βέβαια, με τον Ποσειδώνα στον 3ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να βάλεις στην άκρη τον ρεαλισμό σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σε «ταξιδεύουν», από τα όνειρα σου, μέχρι τις κάθε είδους καλλιτεχνικές δράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό δρομολογεί κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση, που θα σε «ξεσηκώσει». Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για συζητήσεις επί παντός επιστητού, ενώ η δικτύωση σου με πρόσωπα και πράγματα θα συμβάλλει στην προώθηση των ιδεών και του έργου σου, έστω κι αν υπάρξουν κόντρες με αντιφρονούντες. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να δημιουργεί «χάος» στα οικονομικά σου, είτε λόγω μια δικής σου απρόσεκτης διαχείρισης, είτε λόγω μιας εξαπάτησης, που είναι στα σκαριά!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει να θέλεις να αποκτήσεις πράγματα που θεωρείς πως στερήθηκες το προηγούμενο διάστημα και σου έχουν γίνει απωθημένο, με συνέπεια να εξανεμιστούν οι οικονομίες σου, από την άλλη πλευρά όμως ενισχύει τις πιθανότητες για να έχεις κι ένα έξτρα έσοδο με το «ταμπλό» να γράφει τελικά… ισοπαλία! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε βοηθά να εξωραΐσεις την εικόνα σου, δείχνοντας μόνον αυτά που θέλεις και κρύβοντας κάθε ανεπιθύμητη λεπτομέρεια ενώ καλείσαι να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές ανησυχίες σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/06: ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ