ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλούν να προσπεράσεις κοινωνικούς περιορισμούς, ταμπού και συμβάσεις που λειτουργούν σε βάρος της δημιουργικής έμπνευσής σου, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι κάποιες από τις «αδόκιμες» επιλογές σου, θα γίνουν τελικά αποδεκτές με ενθουσιασμό! Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σε «σπρώξει» στο να αλλάξεις την ζωή σου αλλά αν παρ’ ελπίδα σε πιάσουν τα συντηρητικά σου, τότε το πιθανότερο είναι να εκπλαγείς δυσάρεστα από τις εξελίξεις. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει κάτι ξαφνικό στα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ο Ουρανός αναλαμβάνει τα ηνία στην ζωή σου, σίγουρα δεν είναι και η καλύτερή σου, αφού έχεις «αλλεργία» στις αλλαγές και πολύ περισσότερο σε εκείνες που προκαλούν οι άλλοι. Δοκίμασε ωστόσο να κάνεις εσύ την ανατροπή και δεν θα χάσεις! Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε ωθούν να αλλάξεις διαρρύθμιση στον χώρο σου, ίσως όμως να υπάρξει και μια απρόσμενη επίσκεψη που θα ανατρέψει το πρόγραμμά σου. Επιπλέον, τα νέα δεδομένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα, επιβάλλουν μια αλλαγή πολιτικής από την πλευρά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε φέρνουν σε επαφή με ιδιαίτερα άτομα και… αφορμής δοθείσης σου ζητούν να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου, σπάζοντας την ρουτίνα κι αναζητώντας διαφορετικές φόρμες στην έκφραση και τις δημιουργίες σου. Κάνε λοιπόν αυτό το… κάτι άλλο που «σου βγαίνει» χωρίς να κολλάς σε παρωχημένες πεποιθήσεις και συμβατικά σχήματα, πολύ περισσότερο που δεν θα δεις καλό από εκεί που περιμένεις! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο μπορεί να φέρει κάτι ξαφνικό κι αναπάντεχο στα εργασιακά σου ή στην ζωή ενός συγγενή σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να αλλάξουν πολλά και… ξαφνικά στα οικονομικά σου κι είναι προς το συμφέρον σου όχι μόνον να αποδεχθείς τα νέα δεδομένα αλλά και να «κυνηγήσεις» την έκπληξη ή το «ανέφικτο». Ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή ιδιαίτερο. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε φέρνει σε επαφή με ξεχωριστούς ανθρώπους που έχουν κάτι το «αιρετικό» στις αντιλήψεις ή τον τρόπο ζωής τους κι εδώ το θέμα είναι κατά πόσον είσαι ανοικτός/η στην διαφορετικότητα όταν οι άλλοι δεν είναι «τουρίστες» στην ζωή σου αλλά διεκδικούν μια θέση σε αυτήν.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύουν το δημιουργικό «ψώνιο» σου, ίσως όμως και τις πιο εκκεντρικές τάσεις σου, που συχνά αποτυπώνονται σε μια επιδειξιομανία. Είναι θέμα… επιπέδου, όπως λες κι εσύ! Επιπλέον, σε φέρνουν πιο κοντά σε «ξένους», που όμως είναι πιο υποστηρικτικοί απέναντί σου, απ’ όσο οι «δικοί σου», ίσως γιατί δεν δεσμεύονται από συμβάσεις και η νοοτροπία τους ταιριάζει με το δικό σου αριστοκρατικό πνεύμα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί ανατροπές στην καριέρα σου και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να υπολογίζεις στα «σίγουρα»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Λέοντα σηματοδοτούν την αποκάλυψη ενός μυστικού που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου, είτε πρόκειται για μια προσωπική σου υπόθεση, είτε για τα τεκταινόμενα στην ζωή ενός συγγενή σου. Επιπλέον, τόσο στην εργασία σου, όσο και σε θέματα υγείας και διατροφής σε παραπέμπουν σε πρωτοποριακές επιλογές ή εφαρμογές. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε μυεί σε γνώσεις κι ενδιαφέροντα «για λίγους», όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου θα σου ανατρέψει ότι πρόγραμμα κάνεις, γι’ αυτό να είσαι πιο ελαστικός/η και λιγότερο «σπασίκλας»!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Λέοντα ενισχύουν την κοσμική ζωή σου, σε βοηθούν μάλιστα να εισέλθεις σε ένα κύκλο ξεχωριστών προσώπων και δραστηριοτήτων, παίρνοντας «πάσα» για να αναδείξεις κι εσύ τις πιο ιδιαίτερες πτυχές σου, έστω κι αν κάτι τέτοιο ξενίσει εκείνους/ες, που σε θεωρούν δεδομένο ή απλά έχουν βολευτεί σε μια κατάσταση που τους συμφέρει. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί αλλαγές και ανατροπές στα οικονομικά σου, με τα κέρδη ή τις ζημιές να προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Εσύ πάντως δεν έχεις παρά να κυνηγήσεις την έκπληξη και θα δικαιωθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλούν να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική, ιδιαίτερα αν η συνήθης δεν… πιάνει. Επιπλέον μπορεί να αιφνιδιαστείς ή να «στραβώσεις» από μη αναμενόμενες και «ψωνίστικες» αντιδράσεις, δώσε όμως το δικαίωμα και στους άλλους να κινηθούν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες, όπως ακριβώς αναγνωρίζεις το ίδιο δικαίωμα και στον εαυτό σου. Παράλληλα, με τον Ουρανό απέναντί σου μια συνεργασία σου μπορεί να διακοπεί απότομα, την ίδια στιγμή όμως θα δεις καλό από ένα άτομο που μέχρι σήμερα το είχες «στα μαύρα κατάστιχα»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Λέοντα προδιαθέτουν στο να βιώσεις ξεχωριστές καταστάσεις και δρώμενα, ενώ σε βοηθούν να «περάσεις» ιδέες και αντιλήψεις που διαφέρουν από εκείνες του «μέσου όρου» και… προκαλούν! Επιπλέον μπορεί να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι αλλά και να μάθεις-ακούσεις κάτι που θα σε εκπλήξει. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο προκαλεί αναπάντεχες εξελίξεις στα εργασιακά σου κι όσο πιο ανοιχτός στις αλλαγές είσαι, τόσο το… καλύτερο για σένα! Επιπλέον, τα όσα συμβαίνουν στο συγγενικό σου περιβάλλον είναι για να γραφτούν στο βιβλίο Γκίνες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Λέοντα σου προσδίδουν μια μάλλον ασυνήθιστη καταναλωτική συμπεριφορά και με το «ψώνιο» που δε διακρίνει ενίοτε, είναι πιθανό να αγοράσεις οτιδήποτε «σικ» και «επώνυμο» σε ανεβάζει στα μάτια της κοινωνίας και σε κάνει να νοιώθεις ξεχωριστός/η. Αν όμως δωρίσεις κάτι μεγάλης αξίας, ενδέχεται να «κομπλάρεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που διαφέρετε όσο η μέρα με την νύχτα αλλά… παραδόξως τα βρίσκετε! Αν όμως έχεις παιδιά, τότε μια επιλογή τους θα σε σοκάρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε φέρνουν ενώπιον προσώπων που δεν λειτουργούν με την «συνήθη» λογική και διακρίνονται για το «αιρετικό» πνεύμα τους αλλά… άλλο που δεν θες! Επιπλέον, η τάση σου να είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς και στην διαφορετικότητα, μπορεί μεν να «τρελάνει» κόσμο αλλά από την στιγμή που εσύ νοιώθεις καλά με αυτό, λίγο σε νοιάζει! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο «ψήνει» αλλαγές και ανατροπές στο σπίτι ή την οικογένειά σου και το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι το να κάνεις το μεγάλο άλμα, τώρα που το σύμπαν σε «πάει»!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σου προσφέρουν μια απρόσμενη λύση σε ένα εργασιακό σου θέμα ή να συνδράμουν σε μια αλλαγή αντικειμένου, που θα αναδείξει ένα άγνωστο ταλέντο σου! Επιπλέον, ένα σπάνιο ή ιδιαίτερο pet θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, ενώ σε ζητήματα υγείας και διατροφής μάλλον ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε παροτρύνει να αποκτήσεις ένα «προχωρημένο» μέσον, με αφορμή ίσως το ότι δεν «τραβάνε» πια αυτά που διαθέτεις, κατά τα άλλα όμως μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική κρίση με συγγενή σου.

ΠΗΓΗ