ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα συνηγορεί σε «τελειώματα», που όμως δεν πρέπει να σε «κολλήσουν» αλλά να γίνουν το εφαλτήριο για μια νέα πορεία. Ίσως μάλιστα όλα να ξεκινήσουν από τους άλλους, χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι για να προλάβεις το «κακό». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος και τα καλά νέα είναι ότι η εύνοια σου μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα. Από την άλλη πλευρά όμως ένα αναμενόμενο έσοδο καθυστερεί, αλλάζοντας ίσως τις προτεραιότητές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δυσάρεστη κατάσταση στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και σε σχέση με τα μέσα που χρησιμοποιείς για να γίνουν οι δουλειές σου. Επιπλέον, καλό είναι να «κόψεις μαχαίρι» μια συνήθεια που σε βλάπτει. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, μια νέα συνεργασία σου μπορεί να μπει «στον πάγο», μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι της, από την άλλη πλευρά όμως, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι, φαίνεται μάλιστα πως καταφθάνει την κατάλληλη στιγμή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα «μαυρίζει» τον ορίζοντά σου σε προσωπικά αλλά και οικονομικά θέματα, εδώ όμως είναι που ισχύει μεταφορικά το «μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει». Πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα ενός πάθους σου και τα χάσεις όλα. Κατά τα άλλα, αν μια τρέχουσα εργασία σου «κολλήσει» εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό και εξοπλισμό κι εδώ θα φανεί το πόσο προνοητικός/η είσαι. Όσον αφορά πάλι θέματα υγείας και διατροφής, ο ανάδρομος Ερμής δεν προσφέρεται για την λήψη οριστικών αποφάσεων αλλά μόνον για διορθωτικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου στην ζωή σου κι επειδή η μοίρα… κυβερνά και δεν έχεις ουσιαστικές δυνατότητες παρέμβασης στα όσα συμβαίνουν, το σωστό από την πλευρά σου θα ήταν το να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Παράλληλα, μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, καλύπτει το «κενό» που νιώθεις μέσα σου, κάνοντας σε να νιώθεις πιο πλήρης. Ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να συμβάλλει στο να ξαναβρεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν σου αλλά και σε μια μεταβατική φάση αναμονής στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει… κακά μαντάτα από το συγγενικό σου περιβάλλον, ίσως όμως να αναγκαστείς σε μια πλήρη αναπροσαρμογή των σχεδίων σου, ύστερα από μια ζημιά που θα γίνει στον εξοπλισμό σου ή τα μέσα που χρησιμοποιείς. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή ανοίγει μια παρένθεση στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση, είτε για την έλευση επισκεπτών, που σε αναγκάζει σε αναπροσαρμογές. Επιπλέον καλείσαι να επανεξετάσεις τις σχέσεις με τους οικείους σου ή τους χειρισμούς σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δύσκολη στιγμή στα οικονομικά και τα προσωπικά σου, μην προσπαθήσεις όμως να «κοντράρεις», αφού θα κυλήσεις πιο βαθιά στον «βούρκο». Ίσως βέβαια όλο αυτό να μην αφορά εσένα αλλά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα σου τύχει. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν γνωστό ή συγγενή που έχεις να δεις καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δημιουργεί μια αίσθηση ματαιότητας, που μπορεί να οφείλεται και σε εξωτερικά συμβάντα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως όμως να πρόκειται απλά για μια δική σου αίσθηση, με… μπόλικη δόση αυτοκαταστροφής! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή φαίνεται πως ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωση του, καλύπτοντας και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Επιπλέον, κάποια έσοδα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις χρήματα που θεωρούσες χαμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ενισχύει την πεποίθησή σου ότι «κάτι κρύβεται από πίσω», αυτήν την φορά όμως μάλλον έχεις… δίκιο και αυτά που σου «βρωμάνε» είναι όντως ύποπτα. Πρόσεξε ακόμη μην εκτεθείς σε ανθυγιεινές συνθήκες, με κόστος στην υγεία σου. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, είναι πιθανό να μην σου βγουν «με την μια» κάποια πράγματα. Επιπλέον όμως θα μπορέσεις να διορθώσεις ότι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά ή απλά να πάρεις την «ρεβάνς» για κάτι που δεν σου «έκατσε» παλιά και τώρα ήρθε η ώρα του να εκπληρωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια όχι ευχάριστη κατάσταση στις φιλίες αλλά και τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα αυτά τα δύο να συνδέονται μεταξύ τους με «επώδυνο» τρόπο, ότι κι αν συμβεί όμως αποδέξου την πραγματικότητα και πήγαινε παρακάτω. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση, κάτι πολύ χρήσιμο σε σχέση με τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να επαναλάβεις μια θεραπευτική διαδικασία, που δεν «έπιασε».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δοκιμάζει τις αντοχές σου απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που φέρουν την σφραγίδα του «μοιραίου» και το ζητούμενο είναι να μην μπλέξεις με τρόπο που σε δένει «χειροπόδαρα. Πάμε γι άλλα, δηλαδή! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή δεν έχει νόημα να επιμένεις σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, αφού πολλά θα αναθεωρηθούν στην συνέχεια. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να ζήσεις τις «παρενθέσεις» σου. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους/ες και γνωστούς/ες από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένα κοινωνικό ή πολιτικό ενδιαφέρον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου συνιστά να μην πηγαίνεις γυρεύοντας στο άγνωστο, αφού μπορεί να πέσεις πάνω στην «κακιά στιγμή». Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις, ή να διαπραγματευτείς ξανά την θέση σου και τις επαγγελματικές προοπτικές σου Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια σε σχέση με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου. Επιπλέον ένα μοτίβο του παρελθόντος επαναλαμβάνεται κι αν έχεις καλή… μνήμη μπορείς να προβλέψεις την εξέλιξή του.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δύσκολη κατάσταση στα οικονομικά αλλά και τις φιλίες σου, με το πρώτο ζητούμενο να είναι το να μην μπλέξεις με άτομα που έχουν «σκοτεινές» προθέσεις. Έπεται ένας δανεισμός που σε δένει χειροπόδαρα. Κατά τα άλλα, την ίδια στιγμή που ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο. Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σου φέρει αναποδιές ή καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

ΠΗΓΗ