ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη θέλει μεν να… ξεπορτίσεις για να απολαύσεις τις χαρές της ζωής αλλά με τις συνθήκες που επικρατούν η πιο ασφαλής λύση είναι το διαδίκτυο. Αν τώρα δεν κρατιέσαι και τα καταφέρεις να «αποδράσεις» χωρίς να το πληρώσεις, «μαγκιά» σου! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αυξάνει την οικονομική ανασφάλειά σου, ευκαιρίας δοθείσης όμως δεν έχεις παρά να βάλεις σε μια τάξη τα τρέχοντα ζητήματα, ξεμπερδεύοντας αρχικά με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και φυσικά περιορίζοντας τα λοιπά έξοδά σου. Επιπλέον ευνοούνται οι πωλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη βάζει «φωτιά» στην… τσέπη σου και το πιθανότερο είναι να «σαρώσεις» την αγορά προκειμένου να καλύψεις πάγιες αλλά και έκτακτες ανάγκες ή επιθυμίες. Από την άλλη πλευρά βέβαια για να το κάνεις σημαίνει ότι… έχεις για να ξοδέψεις, ίσως μάλιστα να κινητοποιηθείς για την αύξηση του εισοδήματός σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σηματοδοτεί «βαρετά πράγματα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να στερηθείς για λίγο τον άνθρωπό σου λόγω υποχρεώσεων, από την στιγμή όμως που οι ισορροπίες παραμένουν ως έχουν, μικρό το κακό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει πολύ πιο… ζωηρό/η, κάτι όμως που έχει τα συν και τα πλην του, αφού όσο εύκολο είναι να «ξεδώσεις» μέσα από δράσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου, άλλο τόσο είναι να προκληθούν εντάσεις ή/και παρεξηγήσεις με τους άλλους. Μια πιο «μετρημένη» στάση βέβαια θα αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο αλλά… ποιος ακούει; Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αναμένονται και κάποιες αγγαρείες, ενώ στις δουλειές σου αλλά και στην υγεία ή την διατροφή σου μην είσαι αμελής ή πολύ «χαλαρός/η», αφού η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από την θεραπεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε παροτρύνει να αναλάβεις δράση σε επαγγελματικά θέματα, το σοφότερο από την πλευρά σου ωστόσο θα ήταν να δράσεις μόνος/η, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες ή/και αντιδράσεις που θα σε «τσιτώσουν». Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να υπάρξουν αυθαιρεσίες σε βάρος σου κι όπως κι αν έχει το «τρέξιμο» δεν το γλιτώνεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θέτει σε κρίση ή αξιολόγηση τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ωστόσο αν κάτι δεν πάει καλά, το ζητούμενο δεν είναι κάποιου είδους «τιμωρία» αλλά η αλληλοκατανόηση και η συμπαράσταση.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί «να ζήσεις την ζωή σου» έξω από περιορισμούς και τελικά δεν αποκλείεται να καταστρατηγήσεις κάποιους από τους κανόνες, που σου έχουν θέσει. Ωστόσο μια «εκτόνωση» δείχνει επιβεβλημένη, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσεις να «τρώγεσαι» με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ το ίδιο ισχύει και για αυτά. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου οφείλεις να συντηρήσεις τα πράγματα ως έχουν ή απλά να τα «μπαλώσεις» σε οτιδήποτε αφορά στα οικογενειακά ή τα περιουσιακά σου, Αντίθετα οι όποιες «επεκτατικές» κινήσεις θα «σκοντάψουν».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις δράση για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στον χώρο σου κι ίσως αυτό να σου στοιχίσει αλλά μάλλον αξίζει τον κόπο. Από την άλλη πλευρά βέβαια η διαχείριση κονδυλίων είναι εκείνη που θα αποτελέσει το «μήλον της Έριδος» με τους οικείους σου. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα πρέπει να περιορίσεις τις μετακινήσεις σου στις απολύτως αναγκαίες και να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν, κάτι που δεν είναι δα και… δύσκολο για σένα! Επιπλέον, η κριτική που ασκείς είναι σωστή κι όποιος/α δεν σε ακούσει… κακό του κεφαλιού του!

ΖΥΓΟΣ

Με το τρίγωνο Ερμή-Άρη πολύ θα ήθελες να βγεις έξω αλλά αν δεν έχεις νόμιμο τρόπο να το πράξεις, σκέψου το δύο φορές, αφού είναι πιθανό να πέσεις πάνω σε έλεγχο και οι διπλωματικές αρετές σου δεν αρκούν για να πείσουν ένα «αγύριστο κεφάλι». Από την άλλη πλευρά βέβαια αν δεν εκτονώσεις με κάποιον τρόπο την ένταση που υπάρχει μέσα σου, θα καταλήξεις να καβγαδίζεις για ψύλλου πήδημα. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου οφείλεις να συμμαζευτείς οικονομικά και να αποφύγεις σημαντικές αγορές-επενδύσεις, αφού προηγείται η κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε βάζει να ξοδευτείς, προκειμένου να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες, φρόντισε ωστόσο να μην το… παρακάνεις, «μπουχτισμένος/η» από την κλεισούρα. Από την άλλη πλευρά βέβαια η διεκδίκηση επιπλέον εσόδων –έστω και μέσα από μια «δουλειά του ποδαριού»- μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα, οπότε θα έχεις για να ξοδέψεις… κι άλλα! Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δεν χωράνε περιττοί συναισθηματισμοί στην ζωή σου, οπότε για την ώρα άσε τα πάθη στην… ησυχία τους και «ψήφισε» χρησιμότητα! Επιπλέον, ακολούθησε μια κλασική γραμμή στον καλλωπισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει να μην… κρατιέσαι κι όσο πιο έντονη είναι η αίσθηση περιορισμού, τόσο πιο «εκτονωτικά» θα αντιδράσεις! Ένα «ξέσπασμα» ζωής είναι λοιπόν προ των πυλών και σίγουρα θα το ευχαριστηθείς. Από την άλλη πλευρά βέβαια οι τρόποι σου μπορεί να γίνουν πιο απότομοι αλλά δεν σου φταίει ο διπλανός σου επειδή εσύ κάθεσαι σε «αναμμένα κάρβουνα»! Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου έχεις καλούς λόγους για να επικεντρωθείς στην υγεία και την διατροφή σου, ξεκίνα λοιπόν μια δίαιτα, πριν πλακωθείς στα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη συνηγορεί σε αυθαιρεσίες στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν πας να τις «φρενάρεις» ασκώντας την όποια εξουσία σου σίγουρα θα προκληθούν εντάσεις. Αντίθετα, η επίκληση στο φιλότιμο θα έχει πιο ουσιαστικά αποτελέσματα. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας απαιτεί άμεση αντιμετώπιση, ειδικά αν ο πόνος είναι οξύς. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αναζωπυρώνει το αίσθημα ευθύνης σου για το τι γίνεται στον κόσμο κι ίσως μπεις στην διαδικασία να υπηρετήσεις έναν «ιερό σκοπό». Μπορεί επίσης να σταθείς σε έναν φίλο ή μια φίλη σου, όχι όμως να τρέχεις εσύ για να κάθονται κάποιοι άλλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη συνηγορεί σε εντατικές ενασχολήσεις που έχουν άμεσα αποτελέσματα και σίγουρα μπορείς να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Ωστόσο, αν υπάρχουν και άλλοι στο «κόλπο», το πιθανότερο είναι να υπάρξουν «αψιμαχίες», οπότε κινήσου μόνος/η ή έστω με κάποιον/α που συμμετέχει εθελοντικά σε αυτό. Με το ζόρι «παντρειά» δεν γίνεται! Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου να «πιάνει» τις δουλειές σου καλείσαι να κάνεις συμβιβασμούς ή/και υποχωρήσεις στα πλαίσια μιας ρεαλιστικής στάσης, που σε πιέζει μεν στο παρόν αλλά σου διασφαλίζει μια μελλοντική σταθερότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να τα δώσεις… όλα για να επιτευχθεί ένα στόχος σου και σίγουρα θα «περάσει» το δικό σου αν εκμεταλλευτείς μια προσωρινή αλλαγή των συσχετισμών υπέρ σου. Αν όμως… αρνείσαι πεισματικά να «ξεκουνήσεις», τότε κάτι ή κάποιος/α θα σε «τρέξει» όσο δεν πάει. Λούφα εσύ, καψόνι ο Άρης! Παράλληλα, και το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να… βγεις από την νιρβάνα σου για να βρεις πρακτικές λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας ή να σταθείς σε κάποιον/α που έχει την ανάγκη σου. Εννοείται δε ότι κάποιες στιγμές θα πλήξεις με τα όσα αναγκαία μεν αλλά… βαρετά γίνονται!

ΠΗΓΗ