ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Έστω κι αν σε πρώτη φάση υπάρξει μια κάποια αναταραχή, ο Άρης και ο Δίας στον Αιγόκερω σου ανάβουν το πράσινο φως για να πετύχεις κάτι σπουδαίο και να φτάσεις τις επιδόσεις σου στον… θεό! Εξ άλλου το ταλέντο σου στα ξεκινήματα είναι δεδομένο και δεν μένει παρά να το αποδείξεις στην πράξη, αναλαμβάνοντας έναν πιο ενεργό ρόλο στα πράγματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο λειτουργεί ως «τροφοδότης λογαριασμός» για τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας στην κάλυψη πολλών από τις άμεσες ανάγκες σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο αφού όλα είναι θέμα τύχης!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σέρνει τον χορό των επιτυχιών, να ελπίζεις λοιπόν στο καλύτερα και βέβαια μην διστάσεις να ζητήσεις μια χάρη, αφού θα εκπληρωθεί άμεσα. Όσο για τις όποιες δυσκολίες, ας… περιμένουν, αφού σήμερα κυριαρχούν οι εύκολες ή «τυχερές» λύσεις. Παράλληλα, ο Άρης και ο Δίας στον Αιγόκερω δρομολογούν άμεσες εξελίξεις σε σχέση με την επιμόρφωση σου, ενώ στο «μενού» συμπεριλαμβάνεται και ένα «άνοιγμα» στο εξωτερικό. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποια νομική υπόθεση θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις το καλύτερο για σένα και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν αγχώνεσαι από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και επιζητάς μια αισθητή βελτίωση των οικονομικών σου, ο Άρης και ο Δίας στον Αιγόκερω σου δίνουν την ώθηση και την τύχη για να καλύψεις το πλάνο σου και να σου μείνουν κι από πάνω! Πρόσεξε όμως μήπως ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου, απλά και μόνο για «να βγάλεις τα απωθημένα σου». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου αποκαλύπτει προσωπικά μυστικά, ενώ θα σου προσφέρει και περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση και χαλάρωση. Μην το παρακάνεις μόνον με το φαγητό ή με άλλου είδους καταχρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης και ο Δίας απέναντί σου σε ωθούν να αλλάξεις τακτική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, παίρνοντας το «παιχνίδι» επάνω σου και ξεμπλοκάροντας καταστάσεις, είτε δικές σου, είτε των άλλων. Θα υπάρξει βέβαια και μια απομάκρυνση-αντίδραση στις σχέσεις σου αλλά… έτσι είσαι και σε όποιον αρέσεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σηματοδοτεί νέες γνωριμίες και την διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου, με το πρώτο ζητούμενο να είναι το να περάσεις καλά, δεν αποκλείεται ωστόσο η συμμετοχή σου σε μια παρέα ή μια συλλογική προσπάθεια να ανοίξει κι άλλο τα «φτερά» σου.

ΛΕΩΝ

Τα εργασιακά σου παίρνουν φωτιά κι έχεις όλες τις προδιαγραφές για να… θριαμβεύσεις! Επιπλέον, ακόμη κι αν ο Άρης με τον Δία στον Αιγόκερω προκαλέσουν μια «επείγουσα» κατάσταση στην υγεία σου, είναι οι ίδιοι που θα σε βοηθήσουν να βρεις την λύση. Μάλιστα και η Αφροδίτη στον Ταύρο δρομολογεί θετικές όσο και «τυχερές» εξελίξεις στα επαγγελματικά και ευρύτερα την κοινωνική σου ζωή σου, ίσως μάλιστα διαπιστώσεις ότι έχεις πλέον και την υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Η ημέρα λοιπόν είναι ιδανική για να ξεκινήσεις κάτι αλλά και για να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης και ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνουν νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, και μάλιστα με… ταχείς ρυθμούς, ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου μόνον στα ερωτικά, αφού υπάρχουν δημιουργικά ενδιαφέροντα που μπορούν να σε «γεμίσουν» το ίδιο. Αν πάλι έχεις παιδιά, φαίνεται να βρίσκονται στα πρόθυρα μιας μεγάλης επιτυχίας. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις και να «ξεσκάσεις», ενώ μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αναβαθμίσεις τα μέσα επικοινωνίας σου. Αν πάλι περιμένεις μια νομική εξέλιξη, αυτή θα αποβεί υπέρ σου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη και τον Δία στον Αιγόκερω θα σου δοθεί η αφορμή για να «τρέξεις» υπέρ σου οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, με τα αποτελέσματα να είναι άμεσα, έστω κι αν κάποιος/α… διαφωνεί έντονα! Ίσως πάλι να γίνουν μετατροπές στο σπίτι σου ή να αλλάξεις τόπο διαμονής, πρόσεξε ωστόσο για το ενδεχόμενο μιας πυρκαγιάς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σηματοδοτεί μια βελτίωση στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να πετύχεις μια χρηματοδότηση, που θα σου λύσει τα χέρια Επιπλέον, αν θέλεις κάτι πολύ, τότε δεν έχεις παρά να το ζητήσεις και θα σου… δοθεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας επωφελούς συνεργασίας, ενώ σου προσθέτει αρκετούς «πόντους» και στην κοινωνική σου παρουσία, ίσως μάλιστα να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, ο Άρης και ο Δίας στον Αιγόκερω σε κάνουν πολύ ορεξάτο κι έτοιμο να πετύχεις τα δικά σου «ρεκόρ» στην καθημερινότητά σου! Επιπλέον τροφοδοτούν το «άνοιγμα» του μυαλού σου, ίσως και την συμμετοχή σου σε έναν εντατικό κύκλο επιμόρφωσης- Αν τώρα προκαλέσουν και κάποιους έντονους διαξιφισμούς με «αντιφρονούντες», η… νίκη είναι δική σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης και ο Δίας στον Αιγόκερω σε παρακινούν να αποκτήσεις «εδώ και τώρα» αυτά που επιθυμείς, ίσως μάλιστα να κερδίσεις κάτι που διεκδικούν πολλοί. Δεν έχεις λοιπόν παρά να δοκιμάσεις την τύχη σου στο «επιχειρείν» αλλά και σε καθαρά «τυχοδιωκτικές» εφορμήσεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει μια αισθητή βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου και σου δίνει χρόνο για να ξεκουραστείς, μακριά από σκοτούρες. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις την συντροφιά ενός pet, πρόσεξε όμως την διατροφή σου αφού έχεις την τάση να «εξοκείλεις»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη και τον Δία στο ζώδιο σου να «παίρνουν κεφάλι», μπορείς να πετύχεις το καλύτερο για σένα, άμεσα και γρήγορα, τολμώντας εκεί που οι άλλοι διστάζουν κι όποιο ρίσκο πάρεις θα σου βγει. Φαίνεται μάλιστα να είσαι κοντά σε μια μεγάλη επίδοση ή έναν «άθλο», ξεπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς σου και «χτύπα στο ψαχνό», εκμεταλλευόμενος την πείρα και τον επαγγελματισμό σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, σου δίνει όμως και την… δική της τύχη σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ενθαρρύνει να αναβαθμίσεις τον χώρο σου αλλά και να χαρείς το ευχάριστο οικογενειακό κλίμα που θα διαμορφωθεί, «Παίζει» ακόμη να φιλοξενήσεις την… αγάπη σου ή να φιλοξενηθείς κάπου που θα περάσεις σούπερ. Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ζήτημα, θα εξελιχθεί υπέρ σου. Παράλληλα, ο Άρης και ο Δίας στον Αιγόκερω σου φέρνουν μια σούπερ πρόταση για δουλειά. Επιπλέον αν «σκαλίσεις» το παρασκήνιο, θα βρεις πολλά για να τα χρησιμοποιήσεις ως όπλα στην «φαρέτρα» σου. Επιπλέον η περίοδος προσφέρεται για δίαιτα και γυμναστική.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Άρη και τον Δία στον Αιγόκερω, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, γι’ αυτό δράσε ομαδικά, ιδιαίτερα εκεί που θεωρείς ότι «πάσχεις». Επιπλέον, μια νέα φιλία θα σε πάει… πολύ μπροστά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, χαριτωμένες παρέες αλλά και ποικίλες φιλοφρονήσεις προς το άτομό σου, οι οποίες μάλιστα θα έχουν και… συνέχεια αν το θέλεις. Ευνοούνται ακόμη τα ταξίδια, οι εκδρομές και οι αγορές ρούχων ή αξεσουάρ, που θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμη πιο όμορφος/η!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/03 : ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ