ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Υδροχόο φέρνουν εντάσεις με φίλους/ες και γνωστούς/ες, ίσως μάλιστα να γίνει σαματάς ύστερα από κάποιες αυθαιρεσίες, στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης. Φαίνεται ωστόσο να είσαι στο… στοιχείο σου και τελικά δεν αποκλείεται, αφορμής δοθείσης, να «περάσεις» αυτά που θες με συνοπτικές διαδικασίες! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει νέες γνωριμίες και σου δίνει βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου επί παντός επιστητού, ενώ ευνοεί και τις διαδικτυακές παραγγελίες ρούχων ή αξεσουάρ. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο, σε αγαπά και το… δείχνει!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Υδροχόο σε θέλουν σε θέση μάχης σε επαγγελματικά ή κοινωνικά ζητήματα, είτε για να διεκδικήσεις το δίκιο σου, είτε για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, στην ατμόσφαιρα ωστόσο υπάρχει και μια «τρέλα» που δεν κατανοείς κι είναι εύκολο να προκύψουν παρεξηγήσεις Επιπλέον, ενδέχεται να «τα σπάσεις» με ένα ισχυρό πρόσωπο αλλά και να βρεις μια ανέλπιστη υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί «με χίλια» τις οικονομικές υποθέσεις σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις ή να σου δωρίσουν κάτι που θέλεις πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα μπορεί να «ρουφήξεις» γνώσεις ή να μάθεις μια τεχνική ύστερα από εντατικά μαθήματα. Κατά τα άλλα βέβαια, πρόσεξε τις κινήσεις σου, αλλά και το πώς φέρεσαι, αφού με την Σελήνη και τον Άρη στον 9ο ηλιακό οίκο σου δεν θέλει και πολύ για να εμπλακείς νομικά. Επιπλέον, αν κάποιος φανατίζεται με κάποιο ζήτημα, κάνε χρήση της καπατσοσύνης σου, αφού μια απ’ ευθείας αντιπαράθεση θα φέρει μεγάλη ένταση. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να ομορφαίνει την ζωή σου, μέσα από ευχάριστες όσο και απολαυστικές στιγμές, ενώ σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις και τα… μποτέ σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθούν να διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον κι είναι πιθανό να κερδίσεις αρκετά αξιοποιώντας μια έμπνευση της στιγμής. Από την άλλη πλευρά όμως ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν, αφού κάποιος/α αυθαιρετεί σε βάρος σου, ενώ έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά» που καιροφυλακτούν. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου να πριμοδοτεί την ξεκούρασή σου μπορείς να αφήσεις για μετά όλα εκείνα που σε αγχώνουν και να κοιμηθείς… μακαρίως, ίσως μάλιστα να δεις και μια σημαντική βελτίωση σε θέματα υγείας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη και ο Άρης απέναντί σου σε κάνουν πιο διεκδικητικό/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να κερδίσεις «με το σπαθί σου» αυτά που επιδιώκεις, κάπου όμως υπάρχει πρόβλημα, αφού παρά τα συμφωνηθέντα, η «άλλη πλευρά» επιμένει να αυθαιρετεί. Κι εδώ πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στην ελευθερία και την ασυδοσία, αφού κατά τα άλλα δεν υπάρχουν κακές προθέσεις, παρά μόνον… εγωισμοί! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσφέρει ένα συναισθηματικό «αποκούμπι», μέσα από τις φιλίες σου ή μια διαδικτυακή παρέα που θα σου αρέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Υδροχόο προσδίδουν έναν «φρενήρη» ρυθμό στην καθημερινότητά σου, με τις δουλειές να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, κάτι που δεν θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα αν δράσεις μόνος/η, ίσα-ίσα που θα κάνεις πολλά, μέσα σε λίγο χρόνο. Αν όμως ανακατευθούν κι άλλοι στο «κόλπο», τότε το καβγαδάκι δεν το γλιτώνεις! Επιπλέον, η υγεία σου μπορεί να ταλαιπωρηθεί από κάτι περαστικό αλλά οξύ. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα βρεις στήριξη από κάποιον «ισχυρό», ενώ σε κάθε περίπτωση η φυσική σου παρουσία θα «μετρήσει» θετικά ως προς τις επιδιώξεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Υδροχόο δίνουν «φτερά» στην δημιουργικότητά σου και μπορεί να έχεις μια μοναδική έμπνευση. Από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί να σου ανοίξουν «μέτωπο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε εξ αιτίας της αυθαίρετης στάσης του, είτε λόγω μιας έντονης διαφωνίας. Αν πάλι έχεις παιδιά, καλό είναι να έχεις τον νου σου, αφού οι «αταξίες» τους θα προκαλέσουν προβλήματα, τόσο στα ίδια, όσο και σε σένα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσφέρει την εναλλακτική διαδικτυακών επαφών και συνομιλιών, που θα σε κάνουν πιο χαρούμενο/η!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Υδροχόο φέρνουν μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου καλείσαι να διαχειριστείς εντάσεις, αυθαιρεσίες αλλά και ζημιές. Πρόσεξε επίσης τις εστίες φωτιάς και οτιδήποτε αιχμηρό, αφού «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος». Μπορείς βέβαια και να «σαρώσεις» τα πάντα στα πλαίσια μιας ανανέωσης στον χώρο σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σου, που μπορεί να «τρέξουν» ευκολότερα από όσο υπολόγιζες κι αν έχεις εκκρεμότητες ή χρέη, όλα θα τακτοποιηθούν, ενώ δεν θα λείψουν και τα κεράσματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στο τι λες και πράττεις, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να τα «τσουγκρίσεις» μεταφορικά και κυριολεκτικά, είναι σκόπιμο όμως να προσέχεις και τις κινήσεις των άλλων, αφού… εύκολα κάποιος/α θα πέσει επάνω σου. Όσον αφορά όμως στην αναζήτηση της γνώσης και σε πιο πνευματικά ζητήματα, θα έχεις την ώθηση για να «τρέξεις» κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ. Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου σε πλαισιώνει με πρόσωπα που σε «πάνε» και είναι διατεθειμένα να γίνουν για σένα ο «κυματοθραύστης» κάθε ενόχλησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθούν να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα και δεν αποκλείεται να κερδίσεις πολλά «με μια ζαριά». Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να πέσεις θύμα μιας αυθαιρεσίας, που θα σε φέρει «άνω ποταμών», ενώ καλό είναι να έχεις τον νου σου και για άτομα που έχουν μάθει να… αρπάζουν, χωρίς να ρωτούν! Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στους Διδύμους κάτι καλό «ψήνεται» στα εργασιακά σου και μερικά πράγματα θα εξελιχθούν πιο εύκολα από όσο περιμένεις, ενώ δεν αποκλείεται να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σου σε «τσιτώνουν» κάτι που από την μια πλευρά θα επιταχύνει κάποιες διαδικασίες, με το αποτέλεσμα των ενεργειών σου να σε «γεμίζει», από την άλλη όμως ενδέχεται να δεχθείς «επίθεση» από κάποιον/α που δεν συμφωνεί με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα. Κι αν βέβαια «ρίξεις λάδι στην φωτιά», ο έλεγχος θα χαθεί… εντελώς! Επιπλέον, πρόσεξε μην πάθεις ατύχημα, πάνω στην φούρια σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα κι αν έχεις παιδιά θα πάρεις μια ικανοποίηση από αυτά.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη και ο Άρης στον Υδροχόο φέρνουν μια «καταπληκτική» έμπνευση ή ένα μήνυμα από το… υπερπέραν! Κατά τα άλλα βέβαια σε καλούν να διερευνήσεις τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, αφού υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να υφανθεί μια συνωμοσία σε βάρος σου, ίσως μάλιστα να «πέσεις από τα σύννεφα» για μια ακόμη φορά. Επιπλέον, να θυμάσαι πως είσαι επιρρεπής σε φλεγμονές ή μολύνσεις. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους προοιωνίζει ευνοϊκές ρυθμίσεις στα περιουσιακά σου, ενώ έχεις κάθε λόγο να… μείνεις σπίτι, αφού εκεί γίνονται πολλά καλά!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/04 : ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ