ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω διαμορφώνει γόνιμες συνθήκες στην καριέρα σου και επεκτείνει τις δραστηριότητές σου, ίσως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά και με ένα «σημαίνον» πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και τα ταλέντα σου και θα σε «σπρώξει». Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει θετικά σε ένα ταξίδι, την συμμετοχή σου σε κοινωνικά δρώμενα αλλά και την απόκτηση κάποιων αξεσουάρ, που θα σε εξυπηρετήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα σε ωφελήσει τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον, ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στους Διδύμους σε καλεί να πάψεις να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αφού ακόμη κι αν όλα δείχνουν εναντίον σου, εξ αιτίας χρεών ή άλλων υποχρεώσεων το πιθανότερο τελικά είναι να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος με την βοήθεια της τύχης ή να σου παρασχεθούν σημαντικές διευκολύνσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ. Παράλληλα, με τον Δία στον Αιγόκερω ευνοούνται τα ταξίδια και οι κάθε είδους επαφές με το εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις καλά νέα για μια νομική υπόθεσή σου. Αν πάλι θες να σπουδάσεις κάτι, μην… βραδυπορείς!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε βάζει σε αναπτυξιακή τροχιά και σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιβραβευθούν άμεσα οι προσπάθειές σου με έναν ανέλπιστα εύκολο τρόπο ή απλά να έχεις τα… τυχερά σου! Παράλληλα, με τον Δία στον Αιγόκερω τα οικονομικά σου μπαίνουν σε πολύ καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να λάβεις μια αποζημίωση ή μια χρηματοδότηση που θα σου λύσει τα χέρια, ενώ μια επένδυση μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας απέναντί σου φέρνει επιτυχίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς. Ίσως πάλι να μοιραστείς μια χαρά με έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σε καλεί να… αισιοδοξείς και να εκμεταλλευτείς τις διευκολύνσεις που σου προσφέρονται στην δουλειά αλλά και την καθημερινότητά σου, μένοντας μακριά από τα δύσκολα. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα «πικάντικο» μυστικό, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα σου δοθούν τα μέσα και οι πόροι για να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στους Διδύμους προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα που δείχνουν ικανά να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά κι όχι να μείνεις μόνον σε «φρου -φρου κι αρώματα»!. Επιπλέον, είναι πιθανό να καρπωθείς την επιτυχία ενός φίλου ή μιας φίλης σου αλλά και να τιμηθείς σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, με τον Δία στον Αιγόκερω να ανοίγει «πόρτες» στα εργασιακά σου, καλείσαι να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις ή τις «άκρες» που διαθέτεις, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε για προσωπικό-εξοπλισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ήλιο στους Διδύμους να σου δίνει τύχη και στήριξη, μην διστάσεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, αφού μπορεί να σου αποφέρει και χρήμα και αναγνώριση. Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεσαι πολύ πιο κοντά σε πρόσωπα με ισχύ και ικανότητες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου, ενώ δεν αποκλείεται να βραβευθείς για το έργο και την δράση σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω φροντίζει για την καλοπέρασή σου, με την συνδρομή μάλιστα κάποιων που… κερνάνε, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στους Διδύμους διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά στην διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσον που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω υποστηρίζει κάθε δράση σου σχετική με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα κληροδότημα. Επιπλέον η μέρα προσφέρεται για αναζήτηση στέγης και μισθώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στους Διδύμους συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου αλλά και στο να βρεις χρηματοδοτικές «άκρες», με συνέπεια να αποκτήσεις κάτι που θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα. Δεν χρειάζεται μάλιστα καν να «το ζορίσεις», αφού η τύχη σου είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τα ταξίδια και διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά και πολύ… γέλιο! Αν πάλι έχεις «βάλει στο μάτι» ρούχα, αξεσουάρ ή συσκευές που αναβαθμίζουν το πρεστίζ σου, μάλλον ήρθε η στιγμή να τα αποκτήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο απέναντί σου να σε υποστηρίζει, πολλά είναι εκείνα που θα βελτιωθούν στην ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα μέσα από την υποστήριξη των άλλων ή απλά της… τύχης! Επιπλέον, μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς. Αν πάλι δεν έχεις ιδιαίτερες επαγγελματικές βλέψεις, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Παράλληλα. ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου και τα επενδυτικά ανοίγματά σου, με μόνο «αστερίσκο» την τάση σου να προβείς σε σπατάλες, προκειμένου να καλύψεις ανάγκες… πολυτελείας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δία στο ζώδιό σου η τύχη σου «απογειώνεται» και το μόνο που σου απομένει είναι το να «αρπάξεις» την ευκαιρία που σου δίνεται, προσπερνώντας τις συνήθεις επιφυλάξεις σου απέναντι στα «εύκολα». Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι αν μέχρι πρότινος ταλαιπωρήθηκες, προβληματίστηκες ή ένιωσες μια αβεβαιότητα, τελικά όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου, ενώ ανάλογα θετικές είναι και οι συνθήκες στην αγορά εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά και μια ικανοποίηση που θα πάρεις, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς «σκανδαλωδώς» από την τύχη! Επιπλέον αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα μια από αυτές να αποδειχθεί αρκετά τυχερή, καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε… χαριεντισμούς αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο παραγωγικό. Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε μια μυστική συμμαχία ή συνεργασία, που θα σε ωφελήσει πολλαπλά, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας θα λάβεις καλές ειδήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος στους Διδύμους φέρνει θετικές εξελίξεις σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ίσως μάλιστα η μεσολάβηση ενός προσώπου που «σε πάει» να αποδειχθεί πολύτιμη. Σε κάθε περίπτωση, η ημέρα είναι ευνοϊκή για να αναβαθμίσεις ή να επεκτείνεις τον χώρο σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου. Παράλληλα, με τον Δία στον Αιγόκερω μην διστάσεις να πεις το ναι σε μια νέα φιλία αλλά και στην ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, αφού μόνον καλά θα δεις, χωρίς μάλιστα να κοπιάσεις για αυτά, γιατί, όταν έχεις «μπάρμπα», απλά τον… χρησιμοποιείς!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/06 : Δώσε χώρο στο ένστικτό σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ