ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Καρκίνο ευνοεί τις επαγγελματικές βλέψεις σου, είναι μάλιστα πολύ πιθανό να βοηθηθείς από άτομα ή στελέχη που διαθέτουν πρακτικό πνεύμα και ειδικές γνώσεις  Επιπλέον, μπορεί να εξοπλίσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης- Δήμητρας, η καθημερινότητά σου γίνεται πιο όμορφη και κοινωνική και πέρα από τα ποικίλα «τυχερά» που θα έχεις, αναμένεται να σου αποκαλυφθούν μυστικά και πληροφορίες. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να… σηκώσεις τα χέρια ψηλά μπροστά στην «ελαφρότητα» με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι/ες, σοβαρά-για σένα- θέματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να βρεις πρακτικές λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας, ανατρέχοντας αν χρειαστεί και σε ειδικευμένους τεχνικούς. Επιπλέον, δρομολογείται ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ένα ειδικό σεμινάριο. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο  με σημαίνοντα άτομα που έχουν την καλή προαίρεση να σε βοηθήσουν. Πέρα λοιπόν από την διασκέδαση που σου γνέφει, οι «πόρτες» που σου ανοίγονται είναι πολλές, ενώ ευνοούνται και τα οικονομικά σου. Δες ακόμη τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από τους φίλους και τις φίλες σου ή από μια ομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σου δίνει ακριβώς… ότι χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα για να κάνεις τις δουλειές σου εύκολα κι απλά, με την στήριξη μάλιστα ενός ισχυρού παράγοντα που διάκειται θετικά απέναντι στα σχέδια σου. Μην «σπαταλήσεις» λοιπόν την ημέρα σου σε διασκεδάσεις και μόνον, χάνοντας την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι που έχει σπουδαίες προοπτικές. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο φέρνει μια αγορά ή επένδυση, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις βοήθεια και από ειδικούς στα χρηματοοικονομικά ή να γλιτώσεις έξοδα από μια ενδελεχή έρευνα αγοράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να γίνεις χρήσιμος/η στην κοινωνία, παρέχοντας τις υπηρεσίες σου όπου χρειαστεί, τα ανάλογα ισχύουν ωστόσο και για την στάση των άλλων απέναντί σου, στα πλαίσια μιας αμοιβαίας εξυπηρέτησης. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης- Δήμητρας σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, αντλώντας πληροφορίες αλλά και προωθώντας τα δικά σου «θέλω». Ίσως μάλιστα να βγεις ιδιαίτερα κερδισμένος από ένα ταξίδι ή σεμινάριο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι που θα αναβαθμίσει εντελώς την καθημερινότητά σου.

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο θα υπάρξουν διεργασίες στα εργασιακά σου, οι οποίες μάλιστα θα έχουν και κάποιες «βολικές» κρυφές πλευρές. Ίσως μάλιστα να «σωθείς» από έναν/μια υπάλληλο που έχει «άκρες» και κινείται στο παρασκήνιο. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας να σου γνωρίζει κόσμο και να διευρύνει τις οικονομικές δυνατότητές σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, χωρίς περιττές σπατάλες και… ματαιοδοξίες! Επιπλέον, μπορείς να προχωρήσεις σε ασφαλιστικές-φορολογικές ρυθμίσεις αλλά και να αναζητήσεις χρηματοδότες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας να σου δείχνει την ευχάριστη πλευρά της ζωής, θα έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις κάθε ζήτημα που σε απασχολεί μέσα από βοήθειες ή την καλή προαίρεση των άλλων προς το πρόσωπό σου, μην διστάσεις λοιπόν να εξωτερικεύσεις τα αιτήματα και τις επιθυμίες σου, ενώ σίγουρα μια συνεργασία θα «απογειώσει» τις δυνατότητές σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο φέρνει λειτουργικές λύσεις, μέσω των φίλων σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα χρήσιμο δώρο, ενώ ανάλογα οφέλη μπορεί να αποκομίσεις και από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες μια υπόθεσης, αφού αυτές θα κάνουν την διαφορά. Επιπλέον, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ενός επαγγελματικού ξεκινήματος, ίσως μάλιστα να συνεργαστείς με κάποιον/α που είναι «αστέρι» στο αντικείμενό του/της. Κατά τα άλλα είναι πιθανό να κάνεις και κάποιες εξετάσεις για την υγεία σου, έτσι για να… σου φύγει η έννοια! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης- Δήμητρας να «απογειώνει» τις δημόσιες σχέσεις σου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις κάθε ζήτημα που σε αφορά, ενώ ευνοούνται ταξίδια και έξοδοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε παραπέμπει σε ένα χρήσιμο και αποδοτικό επαγγελματικό ταξίδι ή σεμινάριο, ίσως μάλιστα να υπάρξει κι ένα πρότζεκτ με άτομα ή φορείς του εξωτερικού. Επιπλέον ένα συγγενικό σου πρόσωπο σου προσφέρει πρακτικές λύσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης- Δήμητρας θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα με την εύνοιά του σε προσωπικά ζητήματα αλλά και στα οικονομικά, ιδιαίτερα για εκείνα που τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Υπάρχουν βέβαια και οι διασκεδάσεις που σε… περιμένουν για να γελάσει λίγο ο χειλάκι σου, ενώ αν έχεις παιδιά, είναι πιθανό να χαρείς από μια επιτυχία τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης- Δήμητρας σου φέρνει πολλά πράγματα «στο πιάτο» και σε ευνοεί ιδιαίτερα στα προσωπικά σου αλλά και σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Επιπλέον, η ημέρα είναι «σούπερ» για να προχωρήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά και να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού θα κάνεις ευχάριστες αλλά και σημαντικές γνωριμίες. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε βοηθά να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, κάτι που συμπεριλαμβάνει και την ρύθμιση ενός δανείου αλλά και φορολογικών ή ασφαλιστικών θεμάτων, με την συνδρομή των εκάστοτε ειδικών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου σε παραπέμπει σε μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία με αμοιβαίο όφελος, σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να δώσεις την δέουσα σημασία και στα «ψιλά γράμματα». Μπορεί ακόμη να δοθούν πρακτικές λύσεις σε θέματα σπιτιού. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης- Δήμητρας σου υπόσχεται μια ευχάριστη καθημερινότητα, συνδυασμένη με επαφές και μετακινήσεις αλλά και πληροφορίες γύρω από ποικίλα ζητήματα. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα μέσον που θα σου κάνει την ζωή πολύ πιο εύκολη, ενώ ευνοούνται και οι αγορές ρούχων και αξεσουάρ…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στον Καρκίνο αναδεικνύει την ανάγκη σου να φανείς χρήσιμος/η στους άλλους μα και στον εαυτό σου και καλό είναι βέβαια να μην «ξεχάσεις» και κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν είτε με την δουλειά ή το νοικοκυριό σου, είτε με ένα θέμα υγείας-διατροφής. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης- Δήμητρας φέρνει μια οικονομική ευχέρεια, που με την σειρά της θα σε οδηγήσει σε αγορές ειδών που επιθυμείς ή σου λείπουν. Ίσως βέβαια να επωφεληθείς και από κεράσματα ή άλλου είδους προσφορές, ενώ η ημέρα είναι γόνιμη για τα όποια σχέδιά σου επί… προσωπικού!

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης- Δήμητρας απελευθερώνει τις δυνατότητές σου, βοηθώντας σε τελικά να πετύχεις εύκολα τους στόχους σου, από τους πιο σοβαρούς μέχρι τους πιο «ανάλαφρους» και σίγουρα θα τύχεις της αναγνώρισης-υποστήριξης από τους άλλους. Επιπλέον, αναμένεται μια ευχάριστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να δείξεις την αγάπη σου με έργα κι όχι μόνον με λόγια, δεν αποκλείεται όμως να επωφεληθείς και από μια ανάλογη στάση, που θα επιδείξει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/07: Θετικές εξελίξεις στα εργασιακά ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ