ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Κινείσαι μάλλον σε «εχθρικό έδαφος», όμως παρά τις όποιες «τριβές» με πρόσωπα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από σένα, τελικά η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να «δουλέψει» για λογαριασμό σου κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, αρκεί να επιδείξεις ρεαλισμό και σεβασμό στην ιεραρχία. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη δίνει «χρώμα» στις επαφές και τις όποιες μετακινήσεις σου, με κέρδος την ψυχαγωγία σου. Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις κάτι που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου – κρυφές ή φανερές- ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις πολλές ειδήσεις που όμως χρήζουν αξιολόγησης. Καλό είναι επίσης να μην αποσπάσαι διαρκώς από το τι γίνεται γύρω σου και να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου και τις πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να απαλλαγείς από ένα σημαντικό βάρος ή να αποκτήσεις κάτι που θες. Και πριν αγοράσεις το οτιδήποτε, δες μήπως γίνεται να σου το… δωρίσουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη απέναντί σου γέρνει υπέρ σου την πλάστιγγα της τύχης και ευνοεί την προώθηση των σχεδίων σου και την δημοσιοποίηση του έργου σου, εύκολα κι απλά, ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά με το νάζι και την τσαχπινιά σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω περνά σε πιο γόνιμη φάση σε σχέση με τα οικονομικά σου και σε καλεί να αξιοποιήσεις μια επενδυτική ευκαιρία ή μια χρηματοδότηση. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να πέσεις «θύμα» μιας καταναλωτικής διάθεσης που δεν έχει όρια, με συνέπεια να εξανεμίσεις το αποθεματικό σου, μέχρι… τελευταίας δεκάρας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου είναι πιθανό να προσεταιριστείς άτομα που έχουν κάτι κοινό με σένα και ιδίως την ανάγκη σου για αξιοπιστίας και ασφάλεια. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένας «δικός σου» άνθρωπος… παραείναι συμφεροντολόγος, σκέψου όμως τις στιγμές που ήσουν κι εσύ απέναντι σε άλλους! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη έχεις πλέον περισσότερα δικαιώματα στο να… ξαπλάρεις ή να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, αφήνοντας τα δύσκολα σε άλλους, Επιπλέον, μπορεί να βρεθεί μια καλή λύση για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να αλλάξει προσωρινά τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον, με τα νέα σου καθήκοντα να… πηγαινοέρχονται! Επιπλέον σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου κι αν έχεις ζώα ή φυτά, φρόντισε και για αυτά, Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο «παιχνιδιάρη/α» και συμπαθή στους άλλους, ίσως μάλιστα να συμβούν πολλά… ωραία με μια νέα γνωριμία σου! Επιπλέον μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα παιδί σου, ενώ ανοίγει η τύχη σου και σε οικονομικά θέματα, με συνέπεια να μπορείς να χαρίσεις όπου αγαπάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία επικοινωνείτε συναισθηματικά και επιπλέον μοιράζεστε μια κοινή λογική. Ίσως βέβαια να υπάρξουν και κάποιες παλινδρομήσεις μέχρι να σιγουρευτείς, ενώ αν είσαι γονιός μπορεί να προβληματιστείς με τα όσα συμβαίνουν στην ζωή ενός παιδιού σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη δίνει έναν ευχάριστο τόνο σε ζητήματα που αφορούν είτε στο σπίτι και την οικογένειά σου, είτε στις πιο προσωπικές επιδιώξεις σου, καθιστώντας πολύ πιο ανεκτή την «επιδρομή» του κορωναϊού στην ζωή σου!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διευθετήσεις ένα περιουσιακό θέμα σου ή απλά να αλλάξεις διαρρύθμιση στον χώρο σου. Επιπλέον βέβαια, ίσως να υπάρξουν κάποιες ενδοοικογενειακές «τριβές» η μια αναστάτωση στο σπίτι, όλα αυτά όμως είναι προσωρινά και δεν χρειάζεται ούτε να ανησυχείς, ούτε να βασανίζεσαι. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει ευχάριστες ειδήσεις αλλά και επαφές που σε κάνουν να περνάς όμορφα, έστω κι από… μακριά! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ή να παραγγείλεις κάτι που σε αναδεικνύει και θα κάνει τους άλλους να μιλάνε για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με ή… χωρίς άδεια, φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο σε κακεντρέχειες και κουτσομπολιά για το τι κάνει ο ένας και ο άλλος. Αντίθετα θα αποκομίσεις διακριτά οφέλη αν κινηθείς σε μια πιο επιμορφωτική κατεύθυνση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει νέα και θετικά δεδομένα στα οικονομικά σου, αλλά ακόμη κι αν δεν έχεις όσα θες η καλή ψυχολογία σου θα σε κάνει να νιώσεις πλήρης Ίσως πάλι να σου χαρίσουν κάτι που υποκρύπτει… έρωτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε προικίζει με γοητεία και συμβάλλοντας στην μεγαλύτερη αποδοχή σου αλλά και σε μια «τυχερή» επιτυχία. Ίσως μάλιστα να πλαισιωθείς από άτομα που θέλουν και μπορούν να σε… νταντέψουν επαρκώς! Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να φροντίσεις για τον καλλωπισμό σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διεκδικήσεις ότι το καλύτερο στα οικονομικά σου, αφού η τάση σου να ξοδεύεις θα πάρει την… ανιούσα! Σκέψου ακόμη αν χρειάζεσαι πραγματικά όλα αυτά που αγοράζεις και περίμενε μπας και σου τα δωρίσει κάποιος/α άλλος/η!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, ευκαιρία λοιπόν για να αναδείξεις τις ικανότητές σου στην διαχείριση κρίσεων και το μοίρασμα ρόλων και υπευθυνοτήτων, Θα χρειαστεί ωστόσο να αποκρούσεις αιτήματα ή/και συμπεριφορές που «πατάνε» πάνω στις συναισθηματικές αδυναμίες σου με το επιχείρημα ότι ο νόμος είναι ίδιος για όλους. Βέβαια οι… τεμπέληδες της υπόθεσης θα έχουν για σύμμαχό τους την Αφροδίτη στον Τοξότη με τις χαριτωμενιές της, κάνε κι εσύ λίγο «σκόντο» στην σοβαρότητα. Το… καλύτερο της όμως είναι σίγουρα η προστασία που παρέχει στην υγεία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου βάλει κάποιες «τρικλοποδιές», κυρίως μέσω μιας αδιαθεσίας ή μιας φυσικής κατάστασης που δεν ενδείκνυται για πολλά-πολλά, ενώ θα πρέπει να προσέξεις και την διατροφή σου. Δεν αποκλείεται βέβαια να πρόκειται για προβλήματα υγείας άλλων στα οποία θα κληθείς να συνδράμεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη αλλάζει υπέρ σου το κλίμα στις φιλίες αλλά και τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Κι αν διαθέτεις κάποιες «άκρες» στις παρέες σου καλά θα κάνεις να τις χρησιμοποιήσεις, αφού ο πιο πρόσφορος «δρόμος» είναι ο… εύκολος!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να κάνεις ένα κοινωνικό «άνοιγμα», προσεγγίζοντας άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην υλοποίηση των στόχων σου με τα μέσα που διαθέτουν. Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς από έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να σε βοηθήσει κι ένα πρόσωπο που τρέφει αισθήματα για σένα. Το μόνο που ίσως σε προβληματίσει είναι η δημοσιοποίηση ενός προσωπικού θέματος, που θα προτιμούσες να μείνει μυστικό.

ΠΗΓΗ