ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η, με τις εξόδους και τις εκδρομές να είναι στην κορυφή της λίστας! Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε παροτρύνει να ονειρευτείς και να δεις τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω σου ζητά να «σπιντάρεις» για να καλύψεις το χαμένο έδαφος σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Ωστόσο ο δρόμος σου δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αφού αν θες να γίνει το σωστό και το δίκαιο θα γίνεις… αναπόφευκτα «ο κακός» της υπόθεσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου φέρνει μεν επιπλέον έσοδα ή παροχές, που όμως θα ξοδευτούν, προκειμένου να αποκτήσεις όλα εκείνα που επιθυμείς. Μπορεί ωστόσο και να σου δωρίσουν κάτι σημαντικό ή να επωφεληθείς από κεράσματα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως χωρίς προβλήματα, είτε τεχνικής φύσεως, είτε συμπεριφοράς. Από πλευράς σου πάντως, μπορείς να επικεντρωθείς στην εκπαίδευσή και την τεχνική κατάρτισή σου, μένοντας μακριά από εντάσεις, που σε «χαλάνε».

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου τα κάνει όλα πιο… ανάλαφρα και φέρνει βοήθειες ή εξυπηρετήσεις από τους άλλους, ενώ δεν αποκλείεται να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με παρέες και ομάδες καλλιτεχνικού ή μεταφυσικού προσανατολισμού. Παράλληλα, με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, στα πλαίσια μιας καταναλωτικής έξαρσης. Από την άλλη πλευρά όμως, η τάση σου να ρισκάρεις, προκειμένου να αποκομίσεις ένα ευδιάκριτο κέρδος, μπορεί να στεφθεί με επιτυχία..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ενημερωθείς και να εφαρμόσεις έξυπνες λύσεις στα εργασιακά σου, στα πλαίσια του «θέλει τρόπο και όχι κόπο». Μπορεί ακόμη να υπάρξει ένα μπαράζ μετακινήσεων και συνεννοήσεων. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό καλλιεργεί τις καλλιτεχνικές τάσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου φέρνει ποικίλες «τριβές» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες μπορούν να αποκατασταθούν αν δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις. Από την άλλη πλευρά, μια «ευκαιριακή» συνεργασία, μπορεί να έχει επωφελή αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη από χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές, ίσως μάλιστα να δημιουργηθούν και περαιτέρω προσδοκίες για την συνέχεια, εσύ όμως… ζήσε το σήμερα! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να απολαύσεις θεάματα και ακροάματα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες, δεν αποκλείεται ωστόσο να προκληθεί μια προσωρινή αναστάτωση στον χώρο της εργασίας σου αλλά και να ταλαιπωρηθείς από καούρες ή άλλες στομαχικές διαταραχές, γι’ αυτό πρόσεξε την διατροφή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μαζί με τα συνεχή… πέρα δώθε και τις εναλλαγές παραστάσεων, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη στα περιουσιακά σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σε ωθεί να κάνεις μια καλή πράξη. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω απελευθερώνει τα «θέλω» σου, ίσως όμως να φέρει εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Σε κάθε περίπτωση η «ζωντάνια» που νοιώθεις μπορεί να έχει πολλούς αποδέκτες αλλά και μια δημιουργική χροιά, ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να γνωρίσεις ακόμη περισσότερο κόσμο, είτε συμμετέχοντας σε ποικίλα δρώμενα, είτε ταξιδεύοντας κι επειδή είναι πολλές οι χαρές που σε περιμένουν εκεί… έξω, μην κάθεσαι μέσα! Επιπλέον, η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να «ζήσεις το όνειρο». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω σε θέλει σε εγρήγορση, αφού κάποιες εξελίξεις σχετικές με το σπίτι ή την οικογένεια σου απαιτούν την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών, είτε πρόκειται για την αποκατάσταση ζημιών, είτε για αυθαιρεσίες ή διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια σχετική ευμάρεια ή άνεση κινήσεων στα οικονομικά σου, με συνέπεια να μπεις στον πειρασμό να αποκτήσεις ακόμη και πράγματα που δεν είναι πρώτης ανάγκης αλλά σε «ανεβάζουν» ψυχολογικά. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σε.. απαλλάσσει από ευθύνες στην εργασία σου. Παράλληλα βέβαια, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα αποκτήσουν πιο εντατικούς ρυθμούς και εκτός από κίνητρο θα πρέπει να έχεις και σχέδιο, ώστε να μην άγεσαι και φέρεσαι από καταστάσεις της στιγμής. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να «ρουφήξεις» γνώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει… σούπερ κινητικό/η αλλά και συναισθηματικά ασταθή, εκείνο που έχει σημασία όμως είναι να βγάλεις στην επιφάνεια το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σου φέρνει γνωριμίες που διακρίνονται για το αριστοκρατικό στυλ τους. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με… τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά κι αν θες πραγματικά να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου, τότε θα πρέπει να έχεις τα χέρια σου… έξω από τις τσέπες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει κρυφές βοήθειες και αποκαλυπτικά όνειρα, ίσως όμως να βγουν στην φόρα και κάποια δικά σου μυστικά. Επιπλέον, σε καλεί να προσέξεις περισσότερο την διατροφή σου, αποφεύγοντας τις καταχρήσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε παροτρύνει να εξωραΐσεις τον προσωπικό χώρο σου. Κατά τα άλλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ενεργητικό/η αλλά και λιγότερο υπομονετικό/η με τους ανθρώπους, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν, ώστε να μην αναλωθείς σε αψιμαχίες της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέα πρόσωπα στην ζωή σου κι εσύ καλείσαι να κρατήσεις εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν και κάτι πιο ουσιαστικό πέραν των… χαρούμενων στιγμών! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σε ταξιδεύει σε μέρη «μαγικά κι ονειρεμένα». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω σου επισημαίνει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν, φρόντισε λοιπόν να λάβεις τα μέτρα σου, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Δεν αποκλείεται επίσης να δοκιμαστείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει πιο χαλαρό/η, αφού και τα «τυχερά» σου θα έχεις από πρόσωπα που έχουν δύναμη κι εξουσία και θα διασκεδάσεις, μέσα σε ένα κλίμα γενικής ευφορίας. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Κριό θα λάβεις κάτι που θα σε συγκινήσει, ίσως όμως να προσφέρεις κι εσύ κάτι σε κάποιον/α που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει δυναμικές ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον ή αψιμαχίες, ύστερα από αυθαιρεσίες φίλων. Διεκδικήσεις και αγώνες αναμένονται και στις συλλογικές δράσεις σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/02: ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΑΚΙΝΗΣΕ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ