ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο στάσιμος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να φροντίσεις θέματα της… υπομονής, που μπορεί να αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Επιπλέον, σε καλεί να αναθεωρήσεις την στάση σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα, αφού υπάρχουν κενά και προαπαιτούμενα που δεν είχες στα υπόψη και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να «τρέξεις» για να τα καλύψεις εγκαίρως. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει έξτρα έσοδα, που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις κάτι που… δεν το λες και είδος πρώτης ανάγκης!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, επιστράτευσε λοιπόν τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να ανταποκριθείς με επιτυχία στις –ενίοτε απρόβλεπτες- προκλήσεις που θα σου τύχουν. Παράλληλα, ο στάσιμος Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να σου… κόψει λίγο την φόρα με καθυστερήσεις εκτός προγράμματος, ιδιαίτερα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται από πλευράς σου μεθοδικότητα και υπομονή, ενώ οφείλεις να προσέχεις και τις κινήσεις των άλλων. Επιπλέον, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε τροφοδοτεί με παραλειπόμενα και κουτσομπολιά, πολύ πιο σημαντική ωστόσο είναι η αναγκαιότητα να ξεκουραστείς και να φορτώσεις τις μπαταρίες σου, πολύ περισσότερο που κάποια πράγματα δεν θα σου «βγουν» ή θα αρχίσουν να πηγαίνουν… ανάποδα! Παράλληλα, ο στάσιμος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να συμμαζευτείς οικονομικά, ώστε τουλάχιστον να μην τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, Επιπλέον, οφείλεις να αποφύγεις σημαντικές αγορές κι επενδύσεις, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των κενών σου. Ίσως βέβαια να «παγώσει» κι ένα χρέος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο στάσιμος Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να αφήσεις τα τρέχοντα σχέδιά σου για αργότερα, φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τα όποια κενά και τις ελλείψεις σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να επιστρατεύσεις μέσα που βρίσκονταν σε αχρηστία αλλά κάποιος καλός… πλανήτης σε φώτισε και δεν τα ξεφορτώθηκες οριστικά! Επιπλέον, είναι πιθανό να στερηθείς προσωρινά κάποιες διευκολύνσεις σε σχέση με την επικοινωνία σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο εμπλουτίζει την κοινωνική σου ζωή και τις παρέες σου με άτομα που ξεχωρίζουν για το στυλ και τις αναζητήσεις τους.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ταύρο σου υπενθυμίζει ότι «το καλό το παλικάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι», δηλαδή τις απρόσμενες βοήθειες που θα έχεις από ένα ισχυρό πρόσωπο! Παράλληλα, ο στάσιμος Ερμής στον Καρκίνο «απαιτεί» να κάνεις συντήρηση δυνάμεων, μένοντας ίσως για λίγο στο περιθώριο των εξελίξεων και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, πριν κτυπήσει «καμπανάκι». Επιπλέον δεν αποκλείεται να προβληματιστείς από τα σημάδια μιας διαδικασίας που εξελίσσεται στο παρασκήνιο και αφορά στις εργασιακές σχέσεις σου ή σε ένα οικογενειακό ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δεν είναι σκόπιμο όμως να κάνεις προγράμματα, αφού θα σου τύχουν ένα σωρό απρόοπτα. Ίσως όμως και να αποκτήσεις ένα «εργαλείο» τελευταίας τεχνολογίας ή να μυηθείς σε μια γνώση «για λίγους». Παράλληλα, ο στάσιμος Ερμής στον Καρκίνο αλλάζει το σκηνικό στις παρέες σου, όπου τελικά κάποια πράγματα δεν θα γίνουν, ενώ κωλύματα θα προκύψουν και στην περίπτωση που είχε δρομολογηθεί κάτι συλλογικό. Από την άλλη πλευρά βέβαια, πρόσωπα και ενδιαφέροντα του παρελθόντος αποκτούν προτεραιότητα.

ΖΥΓΟΣ

Ο στάσιμος Ερμής στον Καρκίνο φέρνει καθυστερήσεις κι αναποδιές σε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό εγχείρημα και μάλλον θα χρειαστεί να «ανακρούσεις πρύμναν» κι εσύ, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου. Για όσο διάστημα μάλιστα θα παραμείνει ανάδρομος (μέχρι τις 12/7) , εκείνο που προέχει είναι το να διορθώσεις ή να συμπληρώσεις τα κενά σου αλλά και να επιστρατεύσεις κάθε εναλλακτική λύση που έχεις στο «συρτάρι». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο ανακινεί οικονομικά ζητήματα και σε ωθεί σε αγορές που δεν καλύπτουν τόσο βασικές ανάγκες αλλά τις… ιδιοτροπίες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει κοντά σου άτομα με τα οποία διαφέρεις όσο η ημέρα από την νύχτα, είναι εκείνα όμως που στην παρούσα φάση μπορούν να σου προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις. Αντίθετα από τους «σίγουρους» δεν πρόκειται να δεις… χαΐρι! Παράλληλα, ο στάσιμος Ερμής στον Καρκίνο θέτει νέα προαπαιτούμενα κι εμπόδια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σου, ενώ σε πιέζει να μάθεις ακόμη περισσότερα γύρω από ένα αντικείμενο, προκειμένου να φανείς επαρκής σε μια υποχρέωσή σου. Οφείλεις λοιπόν να «ξεσκονίσεις» τα προσόντα σου και να καλύψεις τα κενά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο στάσιμος Ερμής στον Καρκίνο αυξάνει την αβεβαιότητα ως προς την πορεία των οικονομικών σου, ίσως μάλιστα να σου κοπεί προσωρινά μια πηγή εσόδων. Εσύ όμως δεν έχεις παρά να βάλεις σε μια τάξη τα τρέχοντα ζητήματα, ξεμπερδεύοντας αρχικά με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από το «πάγωμα» μιας υπόθεσης, που σε είχε βάλει σε μπελάδες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στα εργασιακά σου και τελικά θα δεις καλό από εκεί που δεν το περιμένεις. Όσο για την υγεία σου, είναι μια καλή μέρα για να αλλάξεις γιατρό και θεραπεία αν δεν «τραβάνε».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο στάσιμος Ερμής απέναντί σου, σου… δυσκολεύει κατά τι την ζωή, αναδεικνύοντας εμπλοκές και κωλύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα να μπλοκάρεις από μια εξέλιξη, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για την οριστικοποίηση μιας συμφωνίας, αφού τα δεδομένα θα αλλάξουν στην πορεία. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο σου φέρνει μια γνωριμία, που αρχικά «δεν σου γεμίζει το μάτι» αλλά μπορεί να έχει απρόσμενα θετική εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο πριμοδοτεί αλλαγές στον χώρο σου, είτε τις προκαλέσεις εσύ, είτε συμβούν από… μόνες τους! Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς μια απρόσμενη επίσκεψη ή να μεταβείς εσύ εκτάκτως κάπου αλλού. Παράλληλα, ο στάσιμος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν μια ενδεχόμενη «ζημιά» στα εργασιακά σου, διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις «μια τρύπα στο νερό»! Επιπλέον, φαίνεται πως έφτασε η ώρα κι η στιγμή για να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου, αφού η πολιτική της… στρουθοκαμήλου δεν αποδίδει πια!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο στάσιμος Ερμής στον Καρκίνο επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ρίχνοντας κάποιες «σκιές» σε σχέση με την εξέλιξή τους. Και το πιο απλό είναι το να στερηθείς για ένα διάστημα την παρέα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως όμως και να επανεμφανιστούν στο προσκήνιο ζητήματα που στο προηγούμενο διάστημα «τα είχες θάψει κάτω από το χαλί». Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να μην… βαρεθείς, μέσα από απροσδόκητες συναντήσεις και δρώμενα εκτός προγράμματος. Επιπλέον είναι πιθανό να μυηθείς σε κάτι πρωτοποριακό αλλά και να αποκτήσεις ένα «προχωρημένο» μέσον.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/06 : ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ