ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δρομολογήσεις ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να αρθούν και κάποιοι περιορισμοί. Επιπλέον, με τον Ερμή στον Καρκίνο είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις που θα σε ευχαριστήσουν αλλά και να φιλοξενηθείς σε ένα κατάλυμα ή να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση, που θα σου αφήσει καλές εντυπώσεις. Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Διδύμους σε παροτρύνουν να ταξιδέψεις να εξέλθεις και να δικτυωθείς… περαιτέρω, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ που τονίζουν την γοητεία σου

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Διδύμους ενισχύουν την αγοραστική σου δύναμη, καλό είναι ωστόσο να καλύψεις πραγματικές ανάγκες κι όχι απλά κάποια εφήμερα «καπρίτσια» σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σου δίνει «βήμα» και σε καλεί να υλοποιήσεις άμεσα τις ιδέες και τα σχέδιά σου εκμεταλλευόμενος/η την θετική προδιάθεση των άλλων απέναντί σου. Αν μάλιστα σου γίνει μια πρόσκληση μην διστάσεις να πεις το «ναι». Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι έξοδοι, ενώ δεν αποκλείεται να συζητήσεις με γνωστούς/ες ή συγγενείς τα «πώς» και τα «γιατί» μιας υπόθεσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είσαι το πρόσωπο της ημέρας και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, παραμερίζοντας ίσως τις πιο «ποιοτικές» αναζητήσεις σου, προς όφελος των συμφερόντων ή της καλοπέρασής σου. Επιπλέον, με την Δήμητρα στους Ιχθύς θα λάβεις μια διάκριση ή υποστήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου και είναι μια καλή ημέρα για να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, ενώ σε κάθε περίπτωση θα λάβεις στήριξη από «έχοντες και κατέχοντες», τόσο σε είδος όσο και σε χρήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να βρίσκει τις… άκρες του δεν έχεις παρά να δρομολογήσεις τα πλάνα σου, είτε έχεις μεγάλα σχέδια, είτε πρόκειται απλά για μικρές ικανοποιήσεις της καθημερινότητας. Επιπλέον, με την Δήμητρα στον 9ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να λάβεις καλά νέα για ένα θέμα που σχετίζεται με τις σπουδές ή μια νομική υπόθεσή σου, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξει ο δρόμος και για ένα ταξίδι. Παράλληλα, με την Σελήνη και την Αφροδίτη στους Διδύμους θα σου αποκαλυφθούν μυστικά της δουλειάς αλλά και… κουτσομπολιά, που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνουν «φρέσκες» παρέες και σου ανοίγουν την όρεξη για περαιτέρω εξορμήσεις με την συμμετοχή φίλων και ομοϊδεατών. Από εκεί και μετά το αν θα επιλέξεις να συμμετάσχεις σε «ανάλαφρες» καταστάσεις ή αντίθετα θα επιδιώξεις και κάτι πιο «μεστό» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Καρκίνο είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν μυστικά που σε ενδιαφέρουν, ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις σε ένα εργασιακό ζήτημα με οικονομικές προεκτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βγάζουν στο προσκήνιο και δεν έχεις παρά να επιδείξεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις και μια συμφωνία που θα σε πάει μπροστά, Επιπλέον, η φυσική σου παρουσία είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου, γι’ αυτό μην… κρύβεσαι! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο φέρνει νέες γνωριμίες, που θα σου φανούν χρήσιμες σε πολλά, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά και με ένα σημαίνον πρόσωπο. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, που μένει να τις αξιοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στον Καρκίνο, οι καλές δημόσιες σχέσεις σου αποδίδουν καρπούς, ίσως μάλιστα να εξασφαλίσεις την βοήθεια και την στήριξη ενός «ισχυρού» προσώπου. Επιπλέον, με την Δήμητρα στον 6ο ηλιακό οίκο σου, καλείσαι να φτιάξεις το πλάνο σου στην δουλειά σου, ποντάροντας στην σωστή διαφήμιση και επικοινωνία με το κοινό. Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Διδύμους σου φέρνουν νέες γνώσεις αλλά και πληροφορίες επί παντός επιστητού, ενώ σε ενθαρρύνουν να ξεπορτίσεις, είτε στα πλαίσια μιας διασκεδαστικής εξόδου, είτε ταξιδεύοντας προς… οπουδήποτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Διδύμους αλλάζουν υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες, επιτρέποντάς σου να προβείς σε ποικίλες αγορές, ενώ δεν αποκλείεται να εξασφαλίσεις μια χρηματοδότηση ή να λάβεις τις εγγυήσεις που ζητάς. Παράλληλα. είναι πιθανό να λάβεις διαφωτιστικές πληροφορίες για ένα ζήτημα νομικής φύσεως αλλά και να προωθήσεις τις σπουδές σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Καρκίνο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα γόνιμο ταξίδι ή τουλάχιστον μια ενδιαφέρουσα έξοδο, ωστόσο με την Δήμητρα στον 5ο ηλιακό οίκο σου, τα προσωπικά σου γίνονται… viral!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη απέναντί σου σε φέρνουν σε επαφή με άτομα που ξέρουν πολλά ή «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, ίσως μάλιστα η σχέση σου να γίνει πολύ πιο προσωπική με κάποιο από αυτά. Από εκεί και ύστερα μένει το να αξιοποιήσεις τα κονέ σου και να μην αρκεστείς σε «χαριεντισμούς». Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο εξυπηρετεί τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι που σε διευκολύνει. Επιπλέον η Δήμητρα στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις για το σπίτι σου ή ένα περιουσιακό ζήτημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής απέναντί σου φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο σε σένα όσο και σε ένα πρόσωπο που συνδέεται στενά μαζί σου, ίσως μάλιστα να σημειώσετε μια νίκη από κοινού. Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες, ενώ αν κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο αναμένονται νέες και «σημαίνουσες» γνωριμίες. Επιπλέον, η Δήμητρα στον 3ο ηλιακό οίκο σου «ψήνει» την επίσημη κατοχύρωση ενός τίτλου. Παράλληλα, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνουν καλά νέα για τα εργασιακά σου αλλά και βολικές λύσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας. Πρόσεξε μόνον μήπως «χαλαρώσεις» στην διατροφή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη και την Αφροδίτη στους Διδύμους να διευρύνουν ακόμη περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά με ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο και… ότι ήθελε προκύψει! Σε κάθε περίπτωση πάντως η διασκέδασή σου είναι εξασφαλισμένη. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σου ανοίγει «πόρτες και παράθυρα» στα εργασιακά σου και η ημέρα προσφέρεται είτε για να αναζητήσεις εργασία, είτε για να διευρύνεις το πελατολόγιό σου και να διαφημιστείς. Δεν αποκλείεται επίσης να βγάλεις αρκετά χρήματα από μια συνεργασία η τις καλές συστάσεις κάποιων.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοούν οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς ευχάριστες επισκέψεις ή να φιλοξενηθείς κάπου αλλού, περνώντας… φίνα! Επιπλέον, η Δήμητρα στο ζώδιό σου αλλά και ο Ερμής στον Καρκίνο σε θέλουν πιο κοινωνικό/η, προκειμένου να αναδείξεις τα προσόντα σου, βγες λοιπόν από την «νιρβάνα» σου και δείξε στους άλλους μα και στον εαυτό σου, πόσα πράγματα μπορείς να πετύχεις, όταν παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου. Παράλληλα, μπορεί να χαρείς από την επιτυχία-διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/07 : Μην επιτρέψεις στο μυαλό σου να σε παρασύρει σε απαισιόδοξες σκέψεις ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ