ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο είναι η κατάλληλη περίοδος για να αλλάξεις τακτική και προτεραιότητες στην οικονομική σου πολιτική, ποντάροντας κυρίως στην έκπληξη και το «απίθανο», αφού μόνον έτσι θα πετύχεις. Αντίθετα βαδίζοντας στα «σίγουρα», τι πιθανότερο είναι να εκπλαγείς δυσάρεστα. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε γνωριμίες με άτομα που διαφέρουν πολύ από τον «μέσο όρο», ίσως μάλιστα να δράσετε από κοινού σε μια «επαναστατική» προσπάθεια, από την άλλη πλευρά ωστόσο η ενασχόλησή σου με τα κοινά μπορεί να αποβεί εξαιρετικά «θορυβώδης».

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης και ο Ουρανός στο ζώδιό σου φέρνουν απότομες αλλαγές και ασυνήθιστες καταστάσεις κι επειδή δεν είσαι διόλου «εύκολος» στις ανατροπές, το πιθανότερο είναι να αποσυντονιστείς πλήρως με τα όσα συμβαίνουν. Μακάρι βέβαια να αιφνιδιάσεις εσύ πρώτος/η τους άλλους, εφαρμόζοντας το «δόγμα του σοκ»! Όπως κι αν έχει πάντως αυτήν την περίοδο κινδυνεύεις από πτώσεις αντικειμένων, οπότε έχε τα μάτια σου στραμμένα… ψηλά! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σου προσφέρει απλόχερα τύχη και υποστηρίξεις αλλά όχι από εκεί που περιμένεις και μένει να «αρπάξεις» την ευκαιρία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Ταύρο συνηγορούν σε ξαφνικές αποκαλύψεις που ταράζουν τα «λιμνάζοντα ύδατα». Επιπλέον δεν αποκλείεται να αλλάξει απότομα το πλαίσιο στα εργασιακά σου και βέβαια είναι προτιμότερο να προκύψει κάτι τέτοιο με δική σου πρωτοβουλία, παρά να περιμένεις να σου πέσει ο… ουρανός στο κεφάλι! Κατά τα άλλα όμως πρόσεξε την υγεία σου, ιδιαίτερα αν έχεις ευαισθησία στην καρδιά ή το κυκλοφορικό. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο σου ανοίγει «πόρτες» στο εξωτερικό, ενώ μπορεί να «σκάσει» και μια απρόσμενη βοήθεια από συγγενή σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο να σου εισηγούνται κάτι το… διαφορετικό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, εσύ δεν έχεις να φοβηθείς παρά μόνον τον συντηρητικό εαυτό σου, εκείνον δηλαδή που αρνείται να αποδεχθεί πρόσωπα ή καταστάσεις που κινούνται έξω από ότι σου φαίνεται «οικείο». Μπορεί ωστόσο να υπάρξουν και εξελίξεις που δύσκολα «χωνεύονται». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά. Αν πάλι ρισκάρεις… λίγο παραπάνω μπορεί να κερδίσεις ένα ουχί ευκαταφρόνητο ποσόν.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορείς μεν να πετύχεις στα δύσκολα αλλά να προσέχεις μην πάθεις καμιά νίλα στα θεωρητικά εύκολα! Επιχείρησε λοιπόν εκεί που δεν τολμά κανείς και πόνταρε στους «ξένους». Αντίθετα μην περιμένεις τίποτα από άτομα που θα «όφειλαν» να σε στηρίξουν, ίσα-ίσα που το πιθανότερο είναι να σε «αδειάσουν», Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο δρομολογεί μια σχέση ή συνεργασία, που μπορεί να έχει θεαματικές όσο και θετικές επιπτώσεις στην πορεία σου. «Παίζει» όμως και το να… ξεφορτωθείς πανηγυρικά δεσμεύσεις που «σου κάθονταν στον λαιμό ή σε περιόριζαν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτούν απροσδόκητες, όσο και σπάνιες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου και δεν έχεις παρά να τις ζήσεις ή ακόμα καλύτερα να τις… επιδιώξεις! Επιπλέον, ενδέχεται να «σπουδάσεις» ένα «προχωρημένο» θέμα ή να «δραπετεύσεις» στο εξωτερικό, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να «σοκαριστείς» από τα όσα συμβαίνουν στο συγγενικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί ένα τολμηρό επαγγελματικό άνοιγμα, αν μάλιστα σου πουν ότι κάτι είναι «αδύνατον», τότε να είσαι σίγουρος/η ότι θα τα καταφέρεις!

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνουν παροχές από εκεί που δεν το περιμένεις, ίσως μάλιστα να καλυφθούν κάποιες από τις… εξεζητημένες επιθυμίες σου! Σε σχέση με τα «σίγουρα» όμως, το πιθανότερο είναι να σου έρθει «ταμπλάς», αφού αυτήν την περίοδο τα απρόοπτα και οι εκπλήξεις έχουν τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο αίρει περιορισμούς στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μην ξεχνάς όμως ότι άλλο πράγμα είναι η ελευθερία κι άλλο η ασυδοσία. Ίσως πάλι να σε φέρει πιο κοντά με ένα ευκατάστατο όσο και… φαντασμένο πρόσωπο που κινείται σε μια αριστοκρατική ελίτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης και ο Ουρανός απέναντί σου σε καλούν να μην κινηθείς σύμφωνα με τους γνωστούς σου κανόνες –κι αυτό εύκολο δεν το λες- αφού οι εκπλήξεις και οι εξαιρέσεις έχουν τον λόγο. Επιπλέον, θα υπάρξει ένα απροσδόκητο ρήγμα σε μια τρέχουσα σχέση ή συνεργασία σου κι επειδή τα πράγματα μπορεί να «ξεφύγουν», είναι προτιμότερο μπροστά στην όποια ένταση να αποχωρήσεις. Παράλληλα, με τον Δία στον Υδροχόο στο σπίτι ή την οικογένειά σου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε αναστατώσουν ίσως όμως και να γίνουν «μια κι έξω», κάποια πράγματα που καθυστερούσαν για καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτούν ένα «σπάσιμο» της ρουτίνας στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, που θα σε απελευθερώσει από δεσμεύσεις θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιζητάς την… ησυχία σου, τότε μάλλον δεν θα την βρεις! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως πέσεις από ψηλά αλλά και οτιδήποτε… πετάει! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε βοήθειες από συγγενείς αλλά και στην ενασχόλησή σου με πολύ ιδιαίτερα πράγματα, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα σε κάνει να… καυχιέσαι για καιρό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο να σου ζητάνε «το κάτι άλλο», σε δημιουργικό επίπεδο αλλά και στον τρόπο ζωής σου, σε… συμφέρει να «γευθείς» κάτι νέο ή πρωτότυπο, παρά να επιμείνεις στα ίδια και τα όμοια. Επιπλέον, σε φέρνουν πολύ πιο κοντά με τους «ξένους», παρά με τους «δικούς» σου ανθρώπους, που μάλιστα μπορεί να σε σοκάρουν με την συμπεριφορά ή τις επιλογές τους. Αν πάλι έχεις παιδιά, φαίνεται πώς η ζωή τους μπαίνει σε μια νέα βάση, κάτι που θα πρέπει να υποστηρίξεις. Παράλληλα, με τον Δία στον Υδροχόο θα έχεις και ανέλπιστα έσοδα, φτάνει να ρισκάρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλούν να προβείς σε «σαρωτικές» αλλαγές, ίσως μάλιστα να ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή οι ισορροπίες μιας «ανιαρής» ζωής. Είναι βέβαια κι ο Δίας στο ζώδιό σου, που στην παρούσα φάση σε καθιστά… ανίκανο/η να υποστείς περιορισμούς, οπότε η «επανάσταση» είναι θέμα χρόνου! Επιπλέον σε παρακινεί να «ξανοιχτείς» υπέρ το δέον, κάτι βέβαια που είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού όσο εύκολα μπορείς να «λάμψεις» με την παρουσία και τα επιτεύγματά σου, άλλο τόσο είναι να υποπέσεις σε μια… γκάφα ολκής, αν δεν κατέχεις καλά κάποια πράγματα!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Ταύρο συνηγορούν σε «απίστευτες» καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, και σε καλούν να συμβαδίσεις μαζί τους. Αν βέβαια διαπνέεσαι από ένα συντηρητικό πνεύμα ή θεωρείς τα πράγματα ως δεδομένα, τότε μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί στην αποκάλυψη παρασκηνιακών ενεργειών που γίνονται σε βάρος σου αλλά και… δικές σου, μάλλον όμως θα δοθεί υπερβολική σημασία σε πράγματα που δεν την έχουν! Επιπλέον, μπορεί να εκτεθείς σε έναν κίνδυνο «από το πουθενά» αλλά σίγουρα θα βρεθεί κι ένας «από μηχανής θεός»!

ΠΗΓΗ