ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστά το αδιαμφισβήτητο φαβορί στις προτιμήσεις των άλλων, κάτι που σίγουρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να σου έρθουν όλα πιο βολικά. Επιπλέον η Δήμητρα στον Υδροχόο σου απονέμει… τιμές στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας! Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου τους όποιους δισταγμούς σου, δρομολογώντας άμεσα τα σχέδιά σου και δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η δυναμική σου δεν έχει… αντίπαλο! Αν όμως θελήσεις να πάρεις την ρεβάνς για μια υπόθεση του παρελθόντος, μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει το έναυσμα για να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, βελτιώνοντας είτε την σωματική, είτε την ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Υδροχόο σε βοηθά να αναδείξεις το έργο και την προσωπικότητά σου, ενώ φέρνει και μια επίσημη επιβεβαίωση της υπεροχής σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σου δίνει επιπλέον κίνητρα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επιμόρφωσή σου, ενώ είναι πιθανό να κάνεις κάποια ταξίδια-αστραπή, ανοίγει ωστόσο και κάποιες νέες «παρτίδες» σε νομικά θέματα και στις σχέσεις σου με συγγενείς,

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Κριό κάποια πράγματα θα «τρέξουν» πολύ πιο εύκολα από όσο υπολόγιζες, μέσω φίλων ή μιας συλλογικότητας, γι’ αυτό «ανοίξου» κοινωνικά. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Υδροχόο σου δίνει «βήμα» για να εκφράσεις τις απόψεις σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να ρισκάρεις προκειμένου να καλύψεις άμεσα το οικονομικό πλάνο σου και κατ’ επέκταση να εκπληρώσεις «επιτακτικές» ανάγκες ή επιθυμίες. Μην σου μπουν ωστόσο ιδέες περί… χρόνιας αποταμίευσης, αφού αν πας να «τα κάνεις μασούρι», η ζωή θα βρει τον τρόπο να σε «ξαλαφρώσει»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Κριό, μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στην καριέρα και τους βασικούς στόχους σου, έχοντας την υποστήριξη ενός «ισχυρού» προσώπου. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Υδροχόο προωθεί ρυθμίσεις χρεών και δανείων με πολύ καλούς όρους. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου προσδίδει μια νέα δυναμική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σίγουρα θα υπάρξουν τόσο οι καλές στιγμές, όπου τα πράγματα θα πηγαίνουν «σφαίρα» κι όπως τα θες, όσο και οι… κακές με «οργισμένες» αντιδράσεις είτε από σένα, είτε από κάποιον/α «κολλητό» σου.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Κριό προσδίδει ένα νέο ενδιαφέρον γύρω από σπουδές, σεμινάρια και γενικότερα την επιμόρφωση σου, το πιο… εύκολο όμως είναι να σου φέρει ένα ταξίδι με καλή παρέα! Επιπλέον, η καθημερινότητά σου γίνεται πιο χαρούμενη, ενώ μπορεί να λάβεις και αρκετές ευχάριστες ειδήσεις Επιπλέον, η Δήμητρα απέναντί σου ανεβάζει στα ύψη τον δείκτη αποδοχής σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στην δουλειά σου, διακινδυνεύοντας «να κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά», ενώ μπορεί να σου φέρει κι ένα περαστικό αλλά οξύ θέμα υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Κριό να ευνοεί τα οικονομικά σου, σίγουρα μπορείς να κερδίσεις περισσότερα ή να αποζημιωθείς για κάτι, επειδή όμως το χρήμα πρέπει να… κυκλοφορεί και το ζητούμενο είναι να καλύψεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, θα σου είναι δύσκολο να το κρατήσεις. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Υδροχόο «κλειδώνει» μια μισθολογική αναβάθμιση. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για «σούπερ» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να… σημάνει συναγερμός, εξ αιτίας μιας αντιζηλίας!

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό σου φέρνει μια πλούσια κοινωνική ζωή, ενώ μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Υδροχόο βγάζει «στον αφρό», τόσο εσένα, όσο κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε σχέση με περιουσιακά θέματα αλλά και την διευθέτηση πραγμάτων σε σχέση με άτομα που φιλοξενείς ή σε φιλοξενούν. Επιπλέον φαίνεται να αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου και μόνον… ησυχία μην ζητάς αφού δεν θα την έχεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει νέα και θετικά δεδομένα στα εργασιακά σου και δεν αποκλείεται να επωφεληθείς από εξυπηρετήσεις και προσφορές, προερχόμενες από απλούς εργαζόμενους ή υφισταμένους σου. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Υδροχόο προωθεί εργασιακές συμβάσεις και μισθώσεις ακινήτων. .Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να επιταχύνεις διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την επιμόρφωσή σου, σε πιο εξωστρεφείς δράσεις ωστόσο κινδυνεύεις να «τα τσουγκρίσεις» ή να «πέσεις σε τοίχο», ειδικά αν ασχοληθείς με κάτι που δεν κατέχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει πιο κοινωνικό/η και «παιχνιδιάρη/α», κάτι που μπορεί να «μετρήσει» θετικά, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και στην διασκέδαση σου. Ίσως μάλιστα να μοιραστείς μια επιτυχία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Υδροχόο διευρύνει ακόμη περισσότερο το επικοινωνιακό σου βεληνεκές. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε κάνει ριψοκίνδυνο, όσο και δοτικό/η στα οικονομικά σου, ενώ αν πάντως βάλεις έναν βραχυπρόθεσμο οικονομικό στόχο θα τον πετύχεις μεν, το «πακέτο» ωστόσο θα… φύγει όπως ήρθε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει ευχάριστες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να παραβρεθείς σε μια γιορτή. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Υδροχόο προωθεί υπέρ σου ένα οικονομικό-περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο επιτακτικό στα θέλω σου και «με τον τσαμπουκά σου» μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν θα λείψουν και οι εντάσεις με άτομα που θεωρούν ότι οι πρωτοβουλίες σου θίγουν τα συμφέροντά τους, ενώ «παίζει» κι ένας οξύς πόνος που θα σε «καθηλώσει» προσωρινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Δήμητρα στο ζώδιό σου θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να αποκτήσεις πρόσβαση στο κοινό. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει νέες γνωριμίες, ενώ είναι πιθανό να λάβεις μια καλή είδηση ή να κάνεις ένα ταξίδι αναψυχής. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω φέρνει παρασκηνιακά δρώμενα, είτε σε σχέση με προσωπικά ζητήματα, είτε σε σχέση με τις δουλειές σου κι όπως θα διαπιστώσεις «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»! Μπορείς βέβαια να αξιοποιήσεις κι εσύ τις «άκρες» που διαθέτεις. Αν πάλι ξεκινήσεις μια δίαιτα, θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό σε στηρίζει οικονομικά κι έχοντας πια όλα τα περιθώρια, είναι πιθανό να προβείς σε μια επένδυση ή μια αγορά, που –τουλάχιστον- θα σε κάνει να νιώσεις πλήρης. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Υδροχόο θα σου αποκαλύψει μυστικά για τις ζωές των… άλλων! Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω προσθέτει «φλόγα» και πάθος στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς και σε μια συλλογικότητα, με σκοπό το να παλέψεις για έναν καλύτερο κόσμο. Όλα αυτά βέβαια θα έχουν τις καλές στιγμές αλλά και τις κακές τους, με τους εγωισμούς να «παίρνουν κεφάλι» και… κεφάλια!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/02: ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ