ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι πιθανόν να σε φέρει ενώπιον προκλήσεων που θα σε βγάλουν μεν από την ησυχία σου αλλά η επιτυχής αντιμετώπισή τους θα προσθέσει πολλούς «πόντους» στο ενεργητικό σου. Ίσως μάλιστα να πάρεις μια πρωτοβουλία που θα σε «ανεβάσει» στα μάτια ενός ισχυρού προσώπου. Παράλληλα βέβαια και ανεξάρτητα με τα αυξημένα καθήκοντά σου, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε θέλει… εντός και σχετικά απομονωμένο/η, όχι μόνον για να αποφύγεις μια ανεπιθύμητη έκθεση σε μικρόβια αλλά και για να μάθεις κάτι που θα σου «ανοίξει τα μάτια» ή θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω θα… ήθελε να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, κάτω από τις παρούσες συνθήκες όμως αναγκαστικά θα βολευτείς με τηλεφωνικές ή διαδικτυακές επαφές. Φυσικά υπάρχει και το διάβασμα κι αν μείνεις μέσα δεν έχεις παρά να εντρυφήσεις σε ότι σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς δίνει μια νέα δυναμική στις φιλίες σου, από τις οποίες μάλιστα μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη και… χαρές! Επιπλέον μια «υψηλή» γνωριμία ή ένας συλλογικός φορέας θα συνδράμει στα σχέδιά σου για μια καλύτερη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί ή δραστική παρέμβαση σου, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια επερχόμενη ζημιά. Μερικά έξοδα ωστόσο είναι ή θα γίνουν επιβεβλημένα, οπότε μια μικρή «αιμορραγία» θα την υποστείς. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στους Ιχθύς σου φέρνει τύχη, γι αυτό να αισιοδοξείς και να διεκδικήσεις τα καλύτερα για σένα, μετατρέποντας την όποια κρίση σε ευκαιρία. Επιπλέον, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, αφού θα σου το λύσει με… συνοπτικές διαδικασίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, θες δεν θες, θα χρειαστεί να βάλεις και τους «άλλους» στο πλάνο σου, ωστόσο αν συνεργαστείς ή συμφωνήσεις σε κάτι, μην βάλεις «σφιχτούς» όρους, αφού στην συνέχεια θα υπάρξουν διακυμάνσεις και εναλλαγές των δεδομένων και θα απαιτηθεί ευελιξία. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε κάνει πιο τυχερό στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να αφήσεις πίσω σου ευθύνες και υποχρεώσεις, επιλέγοντας να μεταβείς σε ένα μέρος, που σου παρέχει ανέσεις και πολύ περισσότερο σε διασφαλίζει από ανεπιθύμητους… ιούς!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου φέρνει άτομα πρόθυμα να σου παράσχουν τις υπηρεσίες τους, μπορεί όμως κι εσύ να προσφέρεις βοήθειες όπου χρειαστεί. Και βέβαια με τα θέματα υγείας να είναι η βασική προτεραιότητα της περιόδου, κάνε ότι επιβάλλεται ώστε να αποφύγεις την έκθεσή σου σε μολυσματικούς παράγοντες. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να λάβεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια ή να κερδίσεις κάτι με την βοήθεια της τύχης. Καλό είναι όμως να περιορίσεις την τάση σου να «μεγαλοπιάνεσαι» ή να είσαι υπέρ το δέον γενναιόδωρος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να τα πεις και να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα και δεδομένων των συνθηκών της περιόδου είναι μια καλή ευκαιρία για να αναπτυχθεί η αλληλεγγύη μεταξύ σας. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε κάνει πιο… τυχερό, μέσω των δημοσίων σχέσεων σου που σήμερα είναι το κλειδί για την επιτυχία σου. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά σε συμφωνίες ή συνεργασίες και το μόνο που σου απομένει είναι να «αρπάξεις» τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, χωρίς να «ψειρίσεις» πολύ τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μια οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη φιλοξενία, είτε σε τεχνικές εργασίες, που θα σε ξεβολέψουν. Επιπλέον είναι πιθανό να γίνουν συζητήσεις για τα περιουσιακά. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς ευνοεί τα εργασιακά σου, όπου κάποια πράγματα θα γίνουν εύκολα και χωρίς κόπο. Μπορείς φυσικά και να… τεμπελιάσεις, αφήνοντας τα «σπουδαία» για μια άλλη φορά! Όσο για τα θέματα υγείας που αυτήν την περίοδο έχουν την τιμητική τους, φαίνεται να τελείς υπό προστασία, καλό είναι όμως να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω η ημέρα φαίνεται να έχει πολύ… κίνηση στα τηλέφωνα ή το διαδίκτυο κι ίσως τελικά ο χρόνος δεν σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες. Προσπάθησε λοιπόν να μην αναλώνεσαι σε επουσιώδη θέματα, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα κι ένα από αυτά είναι σίγουρα το διάβασμα και η επίλυση μυστηρίων σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς, ενώ μπορεί να σημάνει και μια σημαντική επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω τα οικονομικά ζητήματα «παίρνουν κεφάλι» στην ζωή σου, με το πρώτο σου μέλημα να είναι η κάλυψη αναγκών του σήμερα αλλά και του αύριο. Κι επειδή είναι πιθανό να «φουντώσει» η καταναλωτική σου διάθεση, μην βιαστείς να αγοράσεις κάτι που μπορεί να σου προσφερθεί και ως δώρο. Εξ άλλου, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε κάνει πολύ πιο τυχερό/η στις επιδιώξεις σου, ίσως μάλιστα να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες ή ευκολίες που δεν έρχονται κάθε μέρα! Επιπλέον, μπορεί να βρεθείς σε ένα μέρος που σου παρέχει ανέσεις και προστασία από το «κακό».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση και να ξεδιπλώσεις τις πρακτικές αρετές σου ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας. Και το πρώτο που θα πρέπει να «υποτάξεις» είναι η τάση σου να αναλαμβάνεις ευθύνες άλλων, λες και τους… χρωστάς! Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στους Ιχθύς συμβάλει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με γέλια χαρές ενώ η ημέρα προσφέρεται για αγορές ειδών ένδυσης και αξεσουάρ. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον που «φυσάει», ενώ είναι πιθανό να εξυπηρετηθείς από έναν γείτονα ή συγγενή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου ζητά να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου, παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Και μην πάει ο νους σου μόνον στον κοροναϊό αφού το σύμπαν μπορεί να βρει κι άλλους τρόπους για να σε ταλαιπωρήσει! Κατά τα άλλα βέβαια, ένα όνειρο ή μια έντονη διαίσθηση θα σε βάλει στον σωστό δρόμο γι’ αυτό… άκου το «μέσα» σου! Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου και είτε κερδίσεις κάτι, είτε λάβεις μια ανέλπιστη στήριξη από κάποιον/α, το βέβαιο είναι ότι θα ανάψει το «πράσινο φως» για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου είναι στις… πολύ καλές του και πέρα από την τύχη που θα συνοδέψει τις προσπάθειές σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα και ευοίωνη αρχή στην ζωή σου. Ίσως βέβαια να αρκεστείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με την καλοπέρασή σου αλλά κι έτσι… καλά είναι! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου και μπορεί να ωφεληθείς πραγματικά μέσα από την ένταξή σου σε μια συλλογική δράση, κάτω από τις παρούσες συνθήκες όμως, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει κυρίως από μακριά ή διαδικτυακά. Επιπλέον, θα σε απασχολήσουν θέματα φίλων.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/03 :ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ