ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΕΜΡΑ 18/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε… προωθεί, τόσο ως προς την ανάδειξη των ταλέντων και των δεξιοτήτων σου, όσο μέσα από «νικηφόρες» πρωτοβουλίες που θα αναλάβεις, τολμώντας εκεί που δεν επιχειρεί κανείς άλλος και αδιαφορώντας για το αν κάποιοι/ες εκνευρίζονται με τους τρόπους σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν… συγκινηθείς πολύ, είναι πιθανό «να γίνεις χαλί να σε πατήσουν»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με γέλια χαρές και ευχάριστες συζητήσεις Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια-εκδρομές αλλά και για αγορές ειδών ένδυσης και αξεσουάρ, ενώ είναι πιθανό να εξυπηρετηθείς από έναν γείτονα ή συγγενή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε παραπέμπει σε όσα γίνονται στο παρασκήνιο, φαίνεται μάλιστα πως κάποιος/α «ομογάλακτος/η» θα σε ενημερώσει για πράγματα που δεν ήξερες, ίσως όμως και να αποκτήσεις εικόνα μέσα από ένα… όνειρο! Κατά τα άλλα μην παραλείψεις να κάνεις ένα τσεκ απ στην υγεία σου, αφού πάντα η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσφέρει βαθιές οικονομικές «ανάσες», ίσως μάλιστα να έχεις και τα τυχερά σου, κάτι που θα σου διώξει κάθε άγχος και θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις αυτά που θες κι… άλλα τόσα! Επιπλέον «παίζει» το να σου επιστραφούν χρήματα ή να ενεργοποιηθεί μια προοπτική που είχε «παγώσει» στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αλλάζει υπέρ σου το σκηνικό και πέρα από την τύχη που θα συνοδέψει τις προσπάθειές σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα και ευοίωνη αρχή στην ζωή σου. Ίσως βέβαια να αρκεστείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με την καλοπέρασή σου αλλά κι έτσι… καλά είναι! Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις λουκ εντυπωσιάζοντας τους πάντες! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, πετυχαίνοντας έναν μικρό ή μεγαλύτερο στόχο, ανεξάρτητα με το αν θα υπάρξουν και αντιδραστικοί τύποι που θα σε κοντράρουν από… συνήθεια! Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη θα μεσολαβήσει για μια υπόθεσή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν κι όπως θα διαπιστώσεις οι υποστηρικτές σου θα είναι πολύ περισσότεροι από τους επικριτές σου. Από εκεί και ύστερα το θέμα είναι αν θα συνεχίσεις «να τραβάς κουπί» ή θα δώσεις «πάσα» σε κάποιον/α άλλον/η για να συνεχίσει το έργο σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα εργασιακά σου προσφέροντάς σου διακριτές ευκολίες και μάλιστα από την… πίσω πόρτα! Επιπλέον, θα μάθεις κάτι που θα σου ανοίξει τα μάτια ή θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά, ενώ αναμένεται και μια διακριτή βελτίωση σε θέματα υγείας που τυχόν σε απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Κριό προσδίδει έναν πιο ανταγωνιστικό χαρακτήρα στις επαφές σου, ενώ μπορεί και να ασκήσεις κριτική στα κακώς κείμενα, είτε γραπτά, είτε προφορικά. Και μην σε νοιάζουν οι αρνητικές αντιδράσεις, αφού οι θετικές θα είναι πολύ περισσότερες! Επιπλέον είναι πιθανό να μεταβείς κάπου εκτάκτως, να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών αλλά και να αναλάβεις δράσης σε ένα νομικό ζήτημα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους προσδίδει μια… νότα δροσιάς στις φιλίες σου, από τις οποίες μάλιστα μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη και χαρές! Επιπλέον, ένας συλλογικός φορέας θα συνδράμει θετικά στα σχέδιά σου, ίσως μάλιστα να σου προταθεί και μια τιμητική θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα με τις εμπορικές πράξεις και τις αγοραπωλησίες να πολλαπλασιάζονται, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και σε μια συμφέρουσα ρύθμιση ή να γλιτώσεις από έναν μεγάλο «μπελά», επιδεικνύοντας ένα καλώς εννοούμενο «θράσος». Διεκδίκησε λοιπόν, ότι το καλύτερο για σένα και δεν θα χάσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει τύχη και μεγαλύτερες ευκολίες, γι αυτό να αισιοδοξείς και να διεκδικήσεις τα καλύτερα για σένα. Επιπλέον, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, αφού θα σου το λύσει… εύκολα, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια οικονομική στήριξη.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου θα χρειαστεί να βάλεις και τους «άλλους» στο πλάνο σου –και.. σιγά το δύσκολο για σένα- αν μάλιστα συνεργαστείς ή συμφωνήσεις σε κάτι, να είσαι βέβαιος/η πως θα αποδώσει, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση υπάρξουν αντιγνωμίες και αντιδράσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο θα πρέπει κι εσύ να γίνεις πιο επιτακτικός/η, προβάλλοντας αντιστάσεις εκεί που πρέπει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και σε κάνει πιο τυχερό στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν είναι διόλου κακή ιδέα να αφήσεις κατά μέρος ευθύνες και υποχρεώσεις, επιλέγοντας είτε να ξεκουραστείς, είτε να «εξέλθεις» ή να ταξιδέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σου «ανοίγει» μεν δουλειές αλλά συνάμα σε «τροφοδοτεί» με άτομα πρόθυμα να σου παράσχουν τις υπηρεσίες τους, λόγω της ιδιαίτερης συμπάθειας που σου τρέφουν. Επιπλέον, ενδέχεται να ενημερωθείς διεξοδικά και για θέματα υγείας ή διατροφής αλλά και να κάνεις τις εξετάσεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να λάβεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια ή να κερδίσεις κάτι με την βοήθεια της τύχης. Καλό είναι όμως να περιορίσεις την τάση σου να «τα δίνεις όλα», όταν θες να «κερδίσεις» κάποιον/α, αφού θα τα πάρει… ευχαρίστως, χωρίς όμως να θεωρεί πως δεσμεύεται από την κίνησή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πιο αποδεκτό/η και… τυχερό/η, μέσω των άλλων ή των δημοσίων σχέσεων σου που σήμερα είναι το κλειδί για την επιτυχία σου. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά σε συμφωνίες ή συνεργασίες και το μόνο που σου απομένει είναι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σου προσφέρει τις… δικές της ευκαιρίες για «να κάνεις το κομμάτι σου σε μια παρέα και να διασκεδάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να μυηθείς σε ένα νέο ενδιαφέρον που θα δώσει νόημα στην ζωή σου. Επιπλέον ανοίγει ο δρόμος για μια προσωπική απελευθέρωση, σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι ότι «θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει μια αναδιάρθρωση στο γραφείο ή το σπίτι σου, κάτι που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη φιλοξενία, είτε σε τεχνικές εργασίες αλλά σε κάθε περίπτωση θα αξίζει ο κόπος σου. Επιπλέον είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε περιουσιακά θέματα κι εδώ είναι που πρέπει «να πατήσεις πόδι»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να βρεις κάποιον/α να «σου κάνει πλάτες» στην περίπτωση που θες να «την κοπανήσεις» από την δουλειά ή απλά να ξεκουραστείς. Θετικές φαίνονται και οι εξελίξεις σε ζητήματα υγείας, κατά τα άλλα όμως, μην… πασχίζεις άδικα με δίαιτες, αφού δεν θα σου «βγουν»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό η ημέρα σου αναμένεται να έχει πολλά «πέρα- δώθε» και –ενίοτε έντονους- διαξιφισμούς, που «ακονίζουν» το πνεύμα. Σίγουρα πάντως, θα γνωρίσεις και άτομα που σε κατανοούν και θα σε συνοδεύσουν στις αναζητήσεις σου, χωρίς να σου γίνονται «τσιμπούρι». Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε «ξεσηκώσει». Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς, ενώ μπορεί να σημάνει και μια σημαντική επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Αλλά και μια απλή έξοδος μπορεί να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, φέρνοντας στην ζωή σου το γέλιο και την χαρά, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς και σε καθαρά οικονομικά ζητήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Σελήνη στον Κριό είναι πιθανό να ξοδέψεις αλλά και να εισπράξεις πολλά, με την τελική «σούμα» να είναι πάντως ισοσκελισμένη. Επιπλέον, φαίνεται να αποκτά προτεραιότητα η κάλυψη αναγκών του σπιτιού σου αλλά και όσων σου… γκρινιάζουν! Μπορείς ωστόσο να «κλαφτείς» κι εσύ, αποκομίζοντας ποικίλα οφέλη. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, είτε φιλοξενήσεις κόσμο, είτε φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού, θα περάσεις όμορφα, απολαμβάνοντας ανέσεις και ευκολίες. Επιπλέον, ευνοείσαι σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να διακοσμήσεις τον χώρο σου, ασκώντας στην πράξη τα ταλέντα σου και αγγίζοντας ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/05 : προετοιμάσου για εκπλήξεις ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ