ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί μια σχετική οικονομική άνεση, η οποία με την σειρά της θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου. Ίσως μάλιστα να σου χαρίσουν ή να κερδίσεις κάτι σημαντικό. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή καλείσαι να αναδιαμορφώσεις το σπίτι ή το γραφείο σου, μην βιαστείς όμως να αναλάβεις δράση, αφού σήμερα πολλά θα «σκοντάψουν» σε αστάθμητους παράγοντες. Επιπλέον, ή ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις και συμβόλαια-μισθωτήρια.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σου διευρύνει τις προοπτικές σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου, ίσως μάλιστα να «τσιμπήσεις» και το… κάτι τι σου αλλά δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν μονομιάς όλες σου τις επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για καιρό. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε κάνει πιο επιρρεπή σε λάθη και αστοχίες, ενώ κάποιες από τις προγραμματισμένες δράσεις σου δεν θα πραγματοποιηθούν. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να έχεις μια σωτήρια διαίσθηση ή να φτάσεις σε μια επιτυχία… κατά λάθος, «ισοφαρίζοντας» μια άλλη αδικία του παρελθόντος!
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Σελήνη στον Ταύρο σου αποκαλύπτει μυστικά, όχι όμως απαραίτητα για θέματα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Επιπλέον μπορεί να σου φέρει καλά νέα για ένα εργασιακό σου ζήτημα ή για ένα θέμα υγείας, που σε προβληματίζει. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή, το βασικό σου θέμα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις στα οικονομικά σου, αφού πέρα από τα δικά σου ενδεχόμενα λάθη, γύρω σου φαίνεται να υπάρχουν κάποια «παράσιτα». Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν λειτουργήσεις καθαρά διαισθητικά, μπορεί να βγεις «από πάνω» χωρίς καν να το καταλάβεις!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη στον Ταύρο ανανεώνει την κοινωνικότητα σου και ίσως γνωρίσεις αρκετά πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, με την προοπτική μιας συλλογικής προσπάθειας να είναι πολύ «ζεστή». Επιπλέον βέβαια, μπορεί να μάθεις κάτι «σκανταλιάρικο» για έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε «επαναφέρει» σε πρότερες καταστάσεις, με σκοπό να διορθώσεις τα κενά και τις ατέλειες που υπάρχουν, για την ώρα όμως προέχει το να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς όλα αυτά που θες να σου συμβούν, αφού στο «σήμερα», το πιθανότερο είναι να μην γίνει… τίποτε!
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη στον Ταύρο αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις ένα εγχείρημα ύστερα από συζητήσεις-επαφές με άτομα που έχουν ισχύ. Μάλιστα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να διευθετήσεις πρώτα κάποια προαπαιτούμενα, όχι όμως… σήμερα! Αντίθετα προέχει το να χαλαρώσεις και να βρεις την υγειά σου, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν κάποιες ακυρώσεις δράσεων, που θα σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις κοντά στη φύση και να καλλιεργήσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη στον Ταύρο σου προσφέρει την ευκαιρία για εξόδους περιπάτους κι εκδρομές, που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και πολλά «παραλειπόμενα» για το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος, όχι όμως πάντα και τόσο… ουσιαστικά! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να βοηθήσεις ένα άτομο που βρίσκεται σε στενόχωρη θέση, μπορεί ωστόσο να συνδράμεις και σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν προσδοκάς σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να εξαπατηθείς ή να προβείς σε άστοχες ενέργειες.
ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα δώρο, από εκεί και ύστερα όμως θα πρέπει κι εσύ να κάνεις μια συνετή διαχείριση, ώστε να έχεις και… αύριο! Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις σε φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να συμβάλλει στην εκπλήρωση ενός παλιού ονείρου σου, αντίθετα όμως σε σχέση με τα τρέχοντα επαγγελματικά σου σχέδια φέρνει αναποδιές ενώ αν σου γίνει κάποια πρόταση να ξέρεις ότι αυτά που θα σου τάξουν δεν θα πραγματοποιηθούν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει μεν πιο ανασφαλή στις σχέσεις σου και σε οικονομικά ζητήματα, σημασία έχει όμως το ότι οι αυξημένες απαιτήσεις σου θα ικανοποιηθούν. Από εκεί και ύστερα βέβαια μην πιστέψεις ότι «κρατάς τον ταύρο από τα κέρατα»! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σου ζητά να αναδείξεις την πνευματικότητα σου, μένοντας μακριά από «φτηνές» επιλογές και φιλοσοφώντας την ζωή. Όσον αφορά όμως τις εξωτερικές δράσεις σου (επαφές μετακινήσεις κλπ), ενδέχεται να ακυρωθούν κάποιες από αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να χαθούν αντικείμενα ή έγγραφα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ξεκουραστείς, να… φας και να απολαύσεις τα καλά μια καθημερινότητας απαλλαγμένης από άγχη και σκοτούρες, αφού σήμερα η διατήρηση της ψυχικής και σωματικής υγείας σου είναι το πρώτο ζητούμενο. Επιπλέον μπορεί να λάβεις έναν θετικό οιωνό σε σχέση με τα εργασιακά σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μια οικονομική αναποδιά, στην παρούσα φάση όμως είναι σκόπιμο να μην βιαστείς και «να το ψάξεις από δέκα μεριές», αφού κάπου υπάρχει… λάθος ή απάτη, με κίνδυνο να αρχίσεις να «τρέχεις» τζάμπα και βερεσέ!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ξεκουραστείς, να… φας και να απολαύσεις τα καλά μια καθημερινότητας απαλλαγμένης από άγχη και σκοτούρες, αφού σήμερα η διατήρηση της ψυχικής και σωματικής υγείας σου είναι το πρώτο ζητούμενο. Επιπλέον μπορεί να λάβεις έναν θετικό οιωνό σε σχέση με τα εργασιακά σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μια οικονομική αναποδιά, στην παρούσα φάση όμως είναι σκόπιμο να μην βιαστείς και «να το ψάξεις από δέκα μεριές», αφού κάπου υπάρχει… λάθος ή απάτη, με κίνδυνο να αρχίσεις να «τρέχεις» τζάμπα και βερεσέ!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, ίσως μάλιστα να λυθεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου, ενώ αναμένονται και επισκέψεις. Παράλληλα βέβαια, στην δουλειά σου μπορεί να σου δοθούν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν «ανεξήγητα» προβλήματα στον εξοπλισμό σου. Όσο για την υγεία σου, με τον ανάδρομο Ερμή πιο πολύ κινδυνεύεις να ταλαιπωρηθείς από μια λανθασμένη διάγνωση, παρά από κάποιο υπαρκτό θέμα.
ΙΧΘΕΙΣ
Η Σελήνη στον Ταύρο διαμορφώνει για σένα μια μάλλον ευχάριστη καθημερινότητα διανθισμένη με ταξίδια, βόλτες, θεάματα αλλά και ενδιαφέρουσες διαδικτυακές αναζητήσεις. Από εκεί και ύστερα, το ότι περιστοιχίζεσαι και από άτομα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση της καλοσύνης σου, δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να συμπαρασταθείς ηθικά σε όποιον/α έχει πραγματική ανάγκη. Κατά τα άλλα βέβαια, με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να «εξαφανιστεί από προσώπου γης» κάποιος/α που σε ενδιαφέρει αλλά και να επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/06 : ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ