ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα σε περιμένει πολύ δουλειά, κάνε λοιπόν σωστή κατανομή των δυνάμεών σου ώστε να βγεις… σώος και αβλαβής! Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου βάζει στο «ζύγι» τα «θέλω» και τα «πρέπει» σου κι εσύ οφείλεις να φερθείς συνετά, περιορίζοντας το ενδεχόμενο ενός λάθους που μπορεί να σου στοιχίσει. Ίσως μάλιστα να κριθείς αυστηρά για μια ανεπάρκειά σου. Επιπλέον, καλό θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όρια σου, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν και είναι σκόπιμο να επιβλέψεις την πορεία των πραγμάτων, για να μην πληρώσεις τα «σπασμένα» άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ήρθε η στιγμή για «χρήσιμους περιορισμούς»! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου «απαιτεί» να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, κάτι βέβαια που εναρμονίζεται με τις δικές σου προτεραιότητες, οπότε «το ‘χεις»! Ωστόσο, σε καθημερινά ζητήματα είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις και βλάβες που ναι μεν θα σε κάνουν πιο σοφό/η αλλά θα σου δυσκολέψουν και κατά τι την ζωή. Επιπλέον, ενδέχεται να «ζοριστείς» από τα τεκταινόμενα στο συγγενικό σου περιβάλλον αλλά και από ένα συναισθηματικό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου να τεστάρει τα οικονομικά σου, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των όποιων κενών ή των βασικών αναγκών σου και μόνον και βέβαια δεν έχει νόημα να «ξανοιχτείς» σε αγορές, αφού έτσι κι αλλιώς θα αποδειχθούν μέτριες ή κακές επιλογές. Παράλληλα, μπορεί να εισπράξεις μια άρνηση χρηματοδότησης, αν όμως δανείσεις εσύ χρήματα σε κάποιον/α, διασφάλισε την αποπληρωμή για να μην τον/την… ψάχνεις μετά! Επιπλέον, ίσως στενοχωρηθείς από την εξέλιξη ενός περιουσιακού ζητήματος ή τις εξελίξεις στην ζωή ενός οικείου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα τα «πρέπει» προηγούνται των «θέλω» σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου απέναντι στους άλλους, ιδιαίτερα στις συνεργασίες ή το συγγενικό σου περιβάλλον, ώστε να διασφαλιστούν κάποια πράγματα και να μην σου… ανέβει ο «χωριάτης» στο «κρεβάτι»! Κι αν σου γίνει μια πρόταση, πέρασέ την από «κόσκινο». Επιπλέον, τόσο σε νομικά ζητήματα, όσο και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις είναι ένας συμβιβασμός, που σου «κόβει» τον ενθουσιασμό μεν αλλά σε διασφαλίζει στοιχειωδώς.

ΛΕΩΝ

Αν νοιώσεις «άδειος/α» από ενέργεια, πάρε το… δυναμωτικό σου, πριν προδοθείς από την φυσική σου κατάσταση. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου δυσκολεύει κατά τι τις εργασιακές σου σχέσεις και οι… αγγαρείες είναι στο πρόγραμμα, προσπάθησε όμως να μην φορτωθείς με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, προσδοκώντας μάλιστα κάποια άμεσα έσοδα, αφού αυτά μάλλον θα αργήσουν να έρθουν. Αντίθετα μπορείς να «παγώσεις» χρέη. Επιπλέον, καλό είναι να δώσεις προτεραιότητα στην οργάνωση και την προετοιμασία ενός εγχειρήματος, αφού σίγουρα υπάρχουν κενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Αντίθετα, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σου δώσει να καταλάβεις ότι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου, τότε όσο «χώρο» κι αν δώσεις, απλά θα τους ανοίξεις την όρεξη για να απαιτήσουν περισσότερο. Παράλληλα, κρίνονται και συναισθηματικά ζητήματα, αφού αν κάποιος/α δεν σου είναι χρήσιμος ή δεν επιδεικνύει φιλοτιμία, τι να τις κάνεις τις… αγάπες, αν όμως έχεις παιδιά οφείλεις να λειτουργήσεις εμψυχωτικά και όχι να τα κριτικάρεις αυστηρά.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σε φορτώσει με πρόσθετες οικογενειακές ευθύνες, ωστόσο θα σου δώσει και την δυνατότητα να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου αφήνοντας στην άκρη εκείνα που δεν επείγουν ή στην παρούσα φάση φαντάζουν ως πολυτέλεια. Όσο για τα περιουσιακά ζητήματα αναζήτησε την «μέση οδό». Επιπλέον, μπορεί να ξεδιαλύνεις πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο, οφείλεις ωστόσο να επιδείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου, ακολουθώντας αν χρειαστεί ένα πιο λιτό πρόγραμμα και πιο αργούς ρυθμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα φαίνεται να κρίνεται μια φιλία σου, είτε περάσει τις εξετάσεις, είτε όχι. Παράλληλα και πριν ξεκινήσεις την ημέρα σου καλό είναι να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις αλλά και τα πράγματα γύρω σου, όπως επίσης να τσεκάρεις την επάρκεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς είτε στην δουλειά σου, είτε  στην καθημερινότητα σου.  Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να καλύψεις κενά ή τυπικές προϋποθέσεις όπου χρειάζεται, ιδιαίτερα αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις. Αν πάλι προκύψει θέμα με κάποιον/α συγγενή σου, το σοφότερο θα ήταν να κρατήσεις τις αποστάσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει υπεύθυνο στα καθήκοντά σου, αφού αλλιώς θα κριθείς αυστηρά. Παράλληλα, σηματοδοτεί υποχρεωτικά έξοδα και αν δεν θες να στερηθείς κάτι βασικό περιόρισε τις αγορές σου. Αντίθετα ευνοούνται οι πωλήσεις. Όσο για τις επενδυτικές βλέψεις σου το σοφότερο θα ήταν να περιμένεις, αφού όσο καλά κι αν το ψάξεις, το πράγμα κάπου θα «κολλήσει» στην πορεία. Επιπλέον, δεν είναι καλή μέρα για να ζητήσεις χάρη από το αφεντικό σου, ενώ ένα πρόσωπο που θεωρεί πως του χρωστάς θα σου ζητήσει οικονομική βοήθεια κι εδώ δεν θα είναι εύκολο να αρνηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορεί να δικαιωθείς σε πολλά ή τουλάχιστον θα καλύψεις τα όποια κενά σου, αφού αυτός είναι ο πιο δόκιμος τρόπος για να κτίσεις ένα ασφαλές και σταθερό μέλλον. Ίσως όμως χρειαστεί να «επιβάλλεις τον νόμο και την τάξη» ή να απαιτήσεις από κάποιον/α να είναι το ίδιο υπεύθυνος/η όπως κι εσύ αλλιώς θα υποστεί κυρώσεις.  Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις και τεχνικά θέματα που θα σε πάνε πίσω, αν παρ’ ελπίδα δεν έχεις προνοήσει για την «στραβή». Επιπλέον «παίζει» ένα ταξίδι για δουλειά και μια νομική ρύθμιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα αναμένονται έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις εύκολα, οπότε καλό είναι να περιορίσεις τις αγορές σου, τουλάχιστον εκείνες που δεν επείγουν ή δείχνουν πολυτέλεια Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις και να μειώσει την εξωστρέφειά σου, ίσως όμως να χρειάζεσαι πραγματικά κάτι τέτοιο προκειμένου να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Μια «στάση» λοιπόν κι ένας διδακτικός απολογισμός θα σου κάνουν καλό από πολλές απόψεις, ενώ φαίνεται πως έφτασε η ώρα και η στιγμή για να περιορίσεις ανθυγιεινές συνήθειες, πριν κτυπήσει το «καμπανάκι» στην υγεία σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα οι άλλοι θα σου βάλουν… δύσκολα ή τουλάχιστον θα σου «κόψουν» το όνειρο στα πλαίσια μιας ρεαλιστικής προσαρμογής. Παράλληλα, δείχνεις έτοιμος/η να επωμιστείς τα βάρη μιας προσπάθειας για το κοινό καλό, είναι όμως σκόπιμο να περιμένεις, αφού στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να πασχίσεις χωρίς να δικαιωθείς για τους κόπους σου, εισπράττοντας μόνον ένα «φιλικό» κτύπημα στην πλάτη. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να «βάλεις στον πάγο» φιλίες ή συνεργασίες που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, ενώ σε νομικά θέματα επίκεινται συμβιβασμοί.

ΠΗΓΗ