ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε φέρνει σε δύσκολη θέση, αφού έχεις να κάνεις με πρόσωπα που λειτουργούν σε βάρος σου και δεν επιδέχονται ήπιας αντιμετώπισης. Υπάρχει ωστόσο και ο… κακός σου εαυτός! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε απρόοπτα κι εκπλήξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως ένας φίλος ή μια φίλη να αντιδράσει απρόσμενα, φαίνεται όμως να «τα βρίσκεις» με ένα άτομο που έχει πρωτοποριακές ιδέες ή ακολουθεί έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής. Επιπλέον είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο καλείσαι να προχωρήσεις τα σχέδια σου κάτω από αντίξοες ή «παράδοξες» για τα δεδομένα σου συνθήκες, τελικά όμως οι αντιδράσεις από «δικούς σου» ανθρώπους είναι εκείνες που θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Αντίθετα στις τάξεις των «ξένων» θα βρεις απρόσμενους υποστηρικτές, ενώ θα πετύχεις εκεί που η κοινή λογική λέει ότι έχεις ελάχιστες πιθανότητες. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σηματοδοτεί υπόγειες κινήσεις σε βάρος σου, οπότε έχε «μάτια» και στην πλάτη, ενώ αν εμφανιστεί κάποιο «ύποπτο» σύμπτωμα στην υγεία σου, μην αδιαφορήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή το έργο σου σε νέα «μετερίζια», ιδίως σε σχέση με το εξωτερικό ή με άτομα που κατέχουν ειδικές γνώσεις στο αντικείμενό τους. Κι αν λόγω των μέτρων οι μετακινήσεις σου γίνονται μετ’ εμποδίων, υπάρχει το διαδίκτυο που είναι πάντα στην διάθεσή σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν έχουν διόλου καλές προθέσεις και μπορεί να σε βλάψουν, τόσο σε προσωπικά, όσο και σε οικονομικά θέματα, οπότε να επαγρυπνείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Κριό σου επιβάλλει να «ξεριζώσεις» οτιδήποτε αποτελεί κίνδυνο για σένα και βέβαια να μην είσαι ανυποψίαστος/η, ούτε στην καριέρα, ούτε στις συνεργασίες σου, αφού κάποιος/α απεργάζεται τρόπους για να σε αποδυναμώσει πλήρως. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που στην παρούσα φάση θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως «πολυτέλεια», ίσως όμως να είναι και αυτό που χρειάζεσαι για να νοιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση πάντως στα οικονομικά σου θα υπάρξουν εκπλήξεις και μην περιμένεις να πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη απέναντί σου να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καλείσαι να αφήσεις τα «σίγουρα» και να τολμήσεις με «extreme» επιλογές, αφού ανεξάρτητα από τα όποια «προγνωστικά», τελικά είναι εκείνες που θα απελευθερώσουν το δημιουργικό «ψώνιο» σου. Εξ άλλου μια θεωρητικά «νορμάλ» επιλογή θα αποδειχθεί περισσότερο προβληματική. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σηματοδοτεί δύσκολες καταστάσεις στην ζωή ενός συγγενή σου, ίσως όμως και να σημάνει το δραματικό τέλος ενός κύκλου στα εργασιακά σου ή/και μια νομική υπόθεση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο δρομολογεί μεταβολές στα εργασιακά σου κι είναι πιθανό να αλλάξεις προσωρινά πόστο αλλά και να ταλαιπωρηθείς από ιδιοτροπίες πελατών ή/και… μηχανημάτων! Σε ζητήματα πάλι, που άπτονται της διατροφής και της ψυχικής-σωματικής σου ευεξίας καλείσαι να υιοθετήσεις πρωτοποριακές εφαρμογές ή απλά να αλλάξεις ρότα, αν δεις ότι μια αγωγή δεν «πιάνει». Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό δημιουργεί κινδύνους για τα οικονομικά σου και «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά», ίσως όμως χρειαστεί να καλύψεις μια επείγουσα ανάγκη ενός δικού σου ανθρώπου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης απέναντί σου σε βάζει σε έναν δρόμο «χωρίς επιστροφή» στις σχέσεις τις συνεργασίες σου αλλά και τα οικογενειακά σου, ίσως όμως και να σου αποκαλυφθεί η «βρώμικη» στάση ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε σπάνιες ή «αλλόκοτες» καταστάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και μια μη αναμενόμενη συμπεριφορά μπορεί να σε φέρει σε αμηχανία. Συνάμα όμως έλκεις και άτομα που διακρίνονται για το ελεύθερο πνεύμα τους και αν τους το επιτρέψεις θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις κι εσύ από στερεότυπα και παρωχημένες αντιλήψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε αλλαγές στον χώρο σου και δεν έχεις παρά να μπεις στον… κόπο της αλλάζοντας διαρρύθμιση ή ακόμη και «έδρα», ίσως όμως και να ανατραπούν όλα με την έλευση ενός μάλλον απρόσκλητου επισκέπτη. Μπορεί ακόμη να αιφνιδιαστείς, είτε θετικά, είτε αρνητικά, από τις επιλογές ενός οικείου σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό παραπέμπει σε «εκκαθαρίσεις» στα εργασιακά σου και καλό είναι βέβαια να τις κάνεις… εσύ! Επιπλέον, αναφορικά με την υγεία και την διατροφή σου φαίνεται να βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο, όπου δεν χωρούν ημίμετρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο δεν έχει νόημα να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου, αφού θα προκύψουν απρόοπτα, που θα αλλάξουν τις προτεραιότητές σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει. Επιπλέον όμως, είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα ειδικό πρόγραμμα σπουδών ή να αναζητήσεις στο διαδίκτυο πληροφορίες για τα περίεργα και παράξενα του κόσμου τούτου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό μπορεί να λειτουργήσεις «αυτοκαταστροφικά» σε οικονομικά και προσωπικά θέματα, ενώ έχε από κοντά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, για να προλάβεις τα χειρότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Κριό απαιτεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, προκειμένου να χειριστείς δόλιες και υπόγειες κινήσεις που υφαίνονται σε βάρος σου κι αν κάποιος άγνωστος σου χτυπήσει την πόρτα μην του ανοίξεις. Τσέκαρε επίσης τις αποχετεύσεις σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο καλείσαι να αξιοποιήσεις νέες οικονομικές προοπτικές και δυνατότητες, αφήνοντας κατά μέρος τις συνήθεις επιλογές σου. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «προχωρημένο», αφού σήμερα προέχει το να «φανείς» μέσα από τις επιλογές σου κι όχι τόσο η κάλυψη βασικών αναγκών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου ενεργοποιεί τις παραξενιές σου και κάποιες φορές θα αιφνιδιάσεις ακόμη και τον… εαυτό σου με τις επιλογές σου, πολύ περισσότερες απορίες ωστόσο θα δημιουργήσεις στους άλλους, που σε έχουν συνηθίσει αλλιώς. Επιπλέον, η τάση σου να απελευθερωθείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που θεωρείς ότι σε περιορίζουν, μπορεί να σε κάνει πιο απότομο/η ή κυνικό/η. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να «χώσεις την μύτη σου» σε μια υπόθεση που κρύβει κινδύνους αλλά μην το πράξεις αν δεν «σε παίρνει». Μπορεί ακόμη να γίνει μια «καρφωτή» στην δουλειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε μια αστάθεια στην υγεία σου αλλά και σε αποκαλύψεις για πρόσωπα και καταστάσεις, που μπορεί να αφορούν τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα σου λυθούν πολλές απορίες για το παρασκήνιο μιας υπόθεσης, έστω κι αν πάθεις μια μικρή… ταραχή! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό δημιουργεί κινδύνους για τα κεκτημένα σου κι έχε τον νου σου στους «κακούς», ενώ αν χρειαστεί να καλύψεις μια επείγουσα ανάγκη, απλά… ξέχασέ την και μείνε μακριά από πιστωτικά ιδρύματα και άτομα που θέλουν να «σου πιουν το αίμα».

ΠΗΓΗ